Örnekevler Mahallesi Ay Sokak No :8 Yeni Koza Rehabilitasyon Merkezi, Kocasinan

Babam 1 sene önce felç geçirdi,yürümesinde ,el becerileri de bozuklukluklar vardı Metehan Bey'le düzenli egzersizler ve ev programlarıyla çok iyi sonuçlar aldık her şey için teşekkürler başarılar.

• Diğer  •

• O

Metehan hocamla bir hekim yönlendirilmesiyle tanıştım belimde 2 adet fıtık vardı 14 seansta bütün bel ağrılarımdan kurtuldum Allah razı olsun sağolun Metehan hocam.

• Diğer  •

Metehan hocamla 2 ay önce tanışma fırsatımız oldu,boynumda 2 fıtık teşhisi konuldu, kendisini tavsiye ettiler.İlk başta korkarak başladığımız maniplasyon ve mobilizasyonlarla 12 seansta sırt ve omzumdaki ağrılarımdan kurtuldum Allah razı olsun .Teşekkürler hocam..

• F

Boyun fıtığı rahatsızlığım sebebiyle tedavi oldum. Beklediğimden daha kısa sürede Manuel terapi ve mobilizasyonlarla sağlığıma kavuştum. Metehan beye güler yüzü için ayrıca teşekkür ederim.

• B

Metehan Beyden aylardır özel ders alıyorum sağ dizimde kayma sonucu yürümede bozukluk vardı metehan beyle birlikte okadar iyi noktaya geldikki çok sağolun Metehan hocam