- Tüm Çocuk Hastalıkları
X-Ray
Çocuk Gelişim Testi
Ş
ş.....
Metin beye severek geliyoruz ilgili hemen ilaç yazmayı sevmeyen bir doktor
• Özel İlgi Çocuk Tıp Merkezi • Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu •
h....ç
Çok geç tanıştık doktorumuzla, ama artık devamlı geleceğimiz tek doktorumiz
• Özel İlgi Çocuk Tıp Merkezi • Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu •
s....)
Bulantı, kusma, ateş gibi sebeplerden dolayı kendisine tavsiye üzerine başvurduk. Kısa sürede tedavisinden çözüm alabildik. İlgili bir doktor, memnunuz kendisinden.
s....)
Oğlum ateşlendiği için başvurdum. Uyguladığı tedaviden kısa sürede çözüm alabildik. Tedavi öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulundu. Metin Bey iyi bir doktor, bu sebepten dolayı devamlı kendisini tercih ediyoruz. Biz memnunuz.
T
t...
Bir arkadaşımın aracılığıyla kendisine ulaştık. Çocuklardaki kabızlık, boğaz ve öksürük konularında bize çok yardımı oldu ve diğer pek çok konuda. Beslenme, uyku vs. doktorumuzdan memnunuz. Çevremde de tavsiye ettiğim insanlar var tabii ki.
g....)
Oğlumun alerjik durumu için başvurduk. Doktor Hoca'nın tedavisinden çok memnunuz. Tedavi konusunda kendisi çok iyi. Hastaneye gittiğimizde hemen yardımcı oluyor. Gayet ilgili bir doktor. Hastasını iyi bir şekilde takip ediyor.
m....)
Kızım enfeksiyon kaptı, bu sebepten dolayı başvurdum. Yıllardır kendisine gidiyoruz. Kendisinden çok memnunuz. Tedavi öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulunuyor. Tedavisinden kısa sürede çözüm alıyoruz. Bazen başka hastanelere gitmek zorunda kalıyoruz ve sonuç alamıyoruz, tekrar kendisine başvuruyoruz. İyi ve ilgili bir doktor. Hastasını detaylı bir şekilde inceliyor. Hiçbir problem yaşamadık.
h....)
Oğlum zatürre olmuştu ve çok fazla öksürdüğü için tavsiye üzerine kendisine başvurduk. Tedavisinden olumlu sonuçlar alıyoruz. Tedavi öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulunuyor. Metin Bey ilgili bir doktor.
R
r....)
Kendimiz doktorumuzu tercih ettik. Oğlumun viral enfeksiyon şikayeti için başvurduk. Muayene sonrasında kulağında iltihap ve enfeksiyon tanısını koydu, ihtiyaç halinde ilaç tedavisine başladık. Metin Bey çok ilgili ve dikkatli bir doktor. Gözden bir şey kaçmaması için elinden geleni yapıyor. Önlem amaçlı ciğerleri için filmde çekti. Memnunum kendisinden.
O
o....)
Kızım için başvurduk. Öksürük, burun akıntısı ve solunum yolu enfeksiyonu için gittik. İlaç tedavisi uyguladı. İlaçları kullanmasına rağmen geçmiyor, alerjik bir durumu var. Hocamızdan memnunuz. İyi bir hoca, kendisini seviyoruz.
Metin Şen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Metin Şen, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Metin Şen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Hemaferez, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Enjeksiyon Im, X-Ray, Enjeksiyon Iv, Çocuk Gelişim Testi.
Metin Şen adresi nerede?Metin Şen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yahya Kaptan Mahallesi Demokrasi Bulvarı No:10 İzmit
Adresine gitmek zorunda kalmadan Metin Şen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Metin Şen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Metin Şen isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Metin Şen, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Metin Şen hangi dilleri konuşuyor?Metin Şen ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Metin Şen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Metin Şen tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Metin Şen hakkında ne düşünüyor?Toplam 29 hasta / danışan, Metin Şen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Metin Şen hangi sigortaları kabul ediyor?Metin Şen, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Metin Şen ile iletişime geçmenizi öneririz.
- İzmit bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- İzmit bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- İzmit bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- İzmit bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- İzmit bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla