Uzm. Dr.
Altıparmak Cad.Petek Apt.No:48\A K:2 D:4, Osmangazi
Miktat Başpınar Muayenehanesi
Altıparmak Cad.Petek Apt.No:48\A K:2 D:4, Osmangazi 16040
Kabul edilmeyen sigortalar
Bu uzman sadece özel hastaları kabul etmektedir. Rezervasyon için cebinizden ödeme yapabilir veya sigorta şirketinizi kabul eden başka bir uzman bulabilirsiniz.
Görüşler
he...i
Mithat bey artık kendi yerinde hizmet veriyor.Kendisini çekirge devlet hastanesinden beri tanıyorum kesinlikle para ile işi olmayan çok beyfendi bir doktor.İlgili ve yaşı gereği çok bilinçli doktor kesinlikle tavsiye ederim.
Miktat Başpınar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Miktat Başpınar, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Miktat Başpınar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Rahim Filmi, Histerosalpingografi (HSG).
Miktat Başpınar adresi nerede?Miktat Başpınar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Altıparmak Cad.Petek Apt.No:48\A K:2 D:4 Osmangazi
Adresine gitmek zorunda kalmadan Miktat Başpınar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Miktat Başpınar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Miktat Başpınar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Miktat Başpınar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Miktat Başpınar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Miktat Başpınar hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Miktat Başpınar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
- Osmangazi bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Osmangazi bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Osmangazi bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Osmangazi bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Osmangazi bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları