Horozluhan Mahallesi Yeni İstanbul Caddesi No:30, Selçuklu 42285
s....e
Kesinlikle gitmeyin hiç memnun kalmadık kızıma 1 yıldır astım teşhisi konmuştu kendisine gittik reflüden şüphelendiğimi belirtileri söyledim aldırış bile etmedi ömür boyu çiğneme tableti buhar vs verdi ama kızımda o ilaçlar yine fayda etmeyince başka bir doktora götürdük ve astım değil reflü teşhisi kondu yani çocuğuma yanlş tanı ve tedavi etmiş boş yere çocuk o ağır ilaçları kullanmış İnsanları çok tersliyor birşey söyleyemiyor soramıyorsunuz.
• Konya Dr. Ali Kemal Belviranlı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi • Diğer •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
b....m
Oğlumun geçmeyen öksürük ve burun akıntısı vardi. Dikensiz çam ağacına alerjisi var dedi bir hap verdi ömür boyu devamlı kullanacak dedi..
e....s
Doktor hanıma kızımı götürdüm sürekli hapşırık burun akıntısı var diye test yapıldı bı ağaca alerjisi çıktı ilaç verdi sürekli ilaç kullanmamızı söyledi başka çözümler sunmadi memnun kalmadim
Mine Kıraç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mine Kıraç, Çocuk Alerjisi.
Mine Kıraç adresi nerede?Mine Kıraç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Horozluhan Mahallesi Yeni İstanbul Caddesi No:30 Selçuklu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mine Kıraç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mine Kıraç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mine Kıraç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mine Kıraç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mine Kıraç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mine Kıraç hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Mine Kıraç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 1 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Selçuklu bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Alerjisi Doktorları
- Selçuklu bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Alerjisi Doktorları