Konya Dr. Ali Kemal Belviranlı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi
Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru , Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı , İç hastalıkları uzmanı , Radyolog , daha fazla
30 görüş Selçuklu, Horozluhan Mahallesi Yeni İstanbul Caddesi No:30
Konya Dr. Ali Kemal Belviranlı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi
Mersin Muttan İsak hocama oglumu sünnet yaptırdım 2 aylıkken götürmüştum ama su fıtığı var çocuğun canını 2 kere acitamam bekleyelim geçmezse ikisini birlikte yapalım dedi ilgisi açıklamaları çok iyiydi 1,5 yaşında hocama sünnet yaptırdım şehir dışından gelmemize rağmen işimizi o kadar kolaylaştırdı ki whatsaptan tahlillerimize baktı ve sunnetimiz çok kolay oldu 10 gün sonunda kendisine mesaj yazdık denize girebilir mi diye hemen bilgi verdi kendisine çok çok teşekkür ederim ilgisi alakası insanlığı için böyle doktorlara çok ihtiyacımız var
Hasta
çok ilgili bir doktordu muayenesi ve güler yüzü ile bir çok hastası olmasına rağmen çok güzel ilgilendi. Yumurtalıklarımda kistlerim vardı ve adet dönemimde çok fazla sorun yaratıyordu çok şiddetli adet dönemi geçiriyordum bahar hanımın uyguladığı bir kaç aylık ilaç tedavisi sayesinde adet dönemlerindeki ağrılarımdan kurtuldum hastasını unutmuyor oluşu ve yakın takibi doğru yerde olduğumu kanıtladı
ay...v
Bebeğimizin müjdesini aldığımız günden beri bu süreçte en çok güvendiğim kişi Bahar hanım oldu güler yüzlülüğü ilgisi bir gebe için gerçekten elinden gelenin en iyisini yapan dokturumuz. Tavsiyeler üzerine gitmiştim iyi ki de tercih etmişim minik kızım ve bende emin ellerdeyiz
f....y
Faruk Sukan hast'de benim doğumumu gerçekleştirdi. Normal gelen çocuğumu suyu gelen çocuğumu sezeryanla aldı hiç bir şekilde tavsiye etmem.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
ha...n
Doktor bey merhaba , ben Hazin 2005 yılında 5 aylık doğmuştum Sinop'ta. Ailemden hep sizin sayenizde hayatta olduğumu duydum çok dua ederler sizin için çok teşekkür ederim , bütün emeklerinizden dolayı iyi görevler diliyorum.
ra...
25 haftalık gebeyim kendisine randevu aldım gittim tahliller istedi verdim crp yüksek ve enfeksiyonum çıkmasına rağmen bana uygun bir ilaç tedavisi vs vermedi, yapmadı ve ben doktorun bir bildiği vardır dedim ses etmedim 4 günün ardından şiddetli böbrek ağrısı ile çok ciddi ağrılar çektim başka bir doktordan uygun ilaç tedavi başladım biraz rahatlattı yani kısaca enfeksiyondan ciddi sıkıntı çekmek zorunda kaldım
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
be....
Oğlumun pipisinin ucundaki şişlik için gitmiştik.Adem Bey içimizi rahatlattı..Sünneti başka şehirde yaptırmıştık.Sünnetinin çok güzel yapıldığını ve şişliğin normal olduğunu geçeceğini söyledi.İlaca ihtiyaç olmadığını da söyledi.Bilgilerine ve tecrübesine güvenebileceginiz işinin ehli bir doktor.Güler yüzlü bir insan.Teşekkür ederiz.Devlet Hastanesi'nde çalışan kaliteli doktorlardan kendisi.
Çok beyefendi, mükemmel bir insan. Devlet hastanesinde özel muayene gibi ilgilenen harika birisi. Oğlumuz ile çok güzel ilgilendi, bize detaylı açıklama yaptı. Sünnet için tetkikler ve sonrasında işlemi gerçekleştirdi.Böyle hocaların hakkı ödenmiyor en azından ülkede vatandaşlar tarafından değerleri görülsün. Hiç düşünmeden çocuğunuzu emanet edebilirsiniz. Harika bir hekim, sağ olsun. Ömrü uzun olsun hocamızın.
m....g
Doktorumuza oğlumuzun sünneti için müracaat ettik. Muayeneden sünnete kadar her süreci için çok çok teşekkür ediyorum. İşini severek yapan , güleryüzlü ve ilgili bir hekim olduğunuz için de ayrıca teşekkürler hocam.
ç.....
Hamilelikte ayrıntılı ultrason için gittim. O kadar memnun kaldim ki. Kendisine çok teşekkür ederim. Sorularıma sıkılmadan cevap verdi. Güler yüzlü şakacı bi doktor. Kendimi özel hastane doktorunda gibi hissettim. Böyle doktorları görmek beni çok mutlu ediyor. Görevinde başarılar dilerim.
İletişim
Selçuklu bölgesindeki Psikolog klinikleri
Selçuklu bölgesindeki Göğüs Hastalıkları Doktoru klinikleri
Selçuklu bölgesindeki Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Selçuklu bölgesindeki Dermatolog klinikleri
Selçuklu bölgesindeki Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı klinikleri