Konya Dr. Ali Kemal Belviranlı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi
Horozluhan Mahallesi Yeni İstanbul Caddesi No:30, Selçuklu 42285

Bnim randevum 14.50 de oldugu halde 1 saat gec aldı. İceriye girdigimde ultrasyonla karnima bakarken surdukleri jeli silmem icin pecete bile uzatmadi ben kendim uzanmaya çalıştım silmeye calistim bilgi bile vermedi hic ilgilenmedi.

• Op. Dr. Taner Mirza Diğer  •

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Kesinlikle gitmeyin hiç memnun kalmadık kızıma 1 yıldır astım teşhisi konmuştu kendisine gittik reflüden şüphelendiğimi belirtileri söyledim aldırış bile etmedi ömür boyu çiğneme tableti buhar vs verdi ama kızımda o ilaçlar yine fayda etmeyince başka bir doktora götürdük ve astım değil reflü teşhisi kondu yani çocuğuma yanlş tanı ve tedavi etmiş boş yere çocuk o ağır ilaçları kullanmış İnsanları çok tersliyor birşey söyleyemiyor soramıyorsunuz.

• Uzm. Dr. Mine Kıraç Diğer  •

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Adet düzensizliğim olduğu için adetimin 3 günü kan vermek için mecbur kaldım bu doktora randevu aldım gittim yüzüme baktı şikayetin ne diye sordu sonra telefonuna baktı sanki yanında hasta yokmuş gibi adetim düzensiz oluyo dedim doktor kilo ver kilodandır dedi o kadar fazla kilolu olmama rağmen bunları demesi artı telefona bakması hiç memnun kalmadım.

• Uzm. Dr. Mustafa Yalçın Aksoy Diğer  •

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Çocuğumuzda dil bagi vardı diğer doktorlar ameliyat önerdi anestezi ile bayıltıp yapılacaktı ama adem hoca hemen 5 dk da kesti genel anesteziye fln gerek kalmadı yani işini düzgün güvenilir şekilde böyle yapan doktor kalmadı adem hocadan ders almalarını öneririm.
    Adem hocayı çok beğendik çok iyi bir cerrah herkese de önericegiz.

• Op. Dr. Adem Özdemir Diğer  •

Oğlumun geçmeyen öksürük ve burun akıntısı vardi. Dikensiz çam ağacına alerjisi var dedi bir hap verdi ömür boyu devamlı kullanacak dedi..

• Uzm. Dr. Mine Kıraç Diğer  •

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Doktor beyi Meram tıptan da tanıyorduk uzman olduktan sonra birkaç kez gelmiştik ama bu sefer influenzadan yatış yaptık. İlgisinden alakasından çok memnunuz yatış sürecinde her gün vizite geldi ve 3. Günde taburcu olduk
    Gönül rahatlığıyla önerebilirim bir süre takibine devam ettikçe ilgi alakası daha da arttı umarım uzun zaman burada kalır

• Uzm. Dr. Talha Üstüntaş Diğer  •

Doktor bey güler yüzlü ve ilgili. 2 yaşında kızımı öksürük şikayetiyle götürdük. İlk kez gittik ama bundan sonra kızımın doktoru Ersin bey olacak sanırım. Rabbim sağlık versin tabi..

• Uzm. Dr. Ersin Başkocagil Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu  •

Adem Hocam mesleğini hakiki bir özveri ile yapan harika bir insan, çok iyi bir doktor. İlgisi açıklamaları çok güzel. Geçen ay oğlumun sünnetini gerçekleştirdi. Sorunsuz bir şekilde atlattık.

• Op. Dr. Adem Özdemir Diğer  •

Erken doğum riski ve ağrıyla hastaneye yatışım verildi. Doktorun ilgili yaklaşımı, güler yüzü ve süreç yönetimi çok hoştu. Detaylı bir şekilde bilgi verip yönlendirme yaptı. Güler yüzü ve profesyonel yaklaşımı içimizi rahatlattı gönül rahatlığıyla muayene için tavsiye ederim

• Uzm. Dr. Mustafa Yalçın Aksoy Diğer  •

Mersin Muttan İsak hocama oglumu sünnet yaptırdım 2 aylıkken götürmüştum ama su fıtığı var çocuğun canını 2 kere acitamam bekleyelim geçmezse ikisini birlikte yapalım dedi ilgisi açıklamaları çok iyiydi 1,5 yaşında hocama sünnet yaptırdım şehir dışından gelmemize rağmen işimizi o kadar kolaylaştırdı ki whatsaptan tahlillerimize baktı ve sunnetimiz çok kolay oldu 10 gün sonunda kendisine mesaj yazdık denize girebilir mi diye hemen bilgi verdi kendisine çok çok teşekkür ederim ilgisi alakası insanlığı için böyle doktorlara çok ihtiyacımız var

• Op. Dr. İsak Akıllıoğlu Diğer  •