Ben Psikolog Mirac Soylu. 2019 yılında başlamış olduğum Psikoloji lisansımı İstanbul Haliç Üniversitesi’nde okuyarak tamamladım. Öğrenimim sürecinde Klinik Psikoloji alanında Mersin Medical Park Hastanesinde staj yaparak deneyim elde etme imkanı buldum. Mezuniyetim sonrası Prof.Dr. Ebru Şalcıoğlu’nun verdiği 8 modülden oluşan Bilişsel Davranışçı Terapi eğitimini tamamladım. Gedik Üniversitesi’nin vermiş olduğu 1000 saatlik Aile Danışmalığı eğitimini tamamladım. Eğitimlerimi devam ettirmekle birlikte bir yılı aşkın süredir danışan kabulü sağlamaktayım. Siz değerli danışanlarla çalışmaktan memnuniyet duyarım.
- Depresyon
- Stres
- Obsesif-Kompulsif Bozukluk
- Davranış Bozuklukları
- Aile İçi İletişim Sorunları
Limonluk Mahallesi 2493 sok.Harmanyalı Konutları B Blok No:1/B İç Kapı No:9, Mersin
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Mersin Pusula Psikoloji
Limonluk Mahallesi 2493 sok.Harmanyalı Konutları B Blok No:1/B İç Kapı No:9, Yenişehir, Mersin
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Mirac Soylu adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Mirac Soylu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mirac Soylu, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Mirac Soylu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Danışmanlığı, Online Terapi.
Mirac Soylu adresi nerede?Mirac Soylu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Limonluk Mahallesi 2493 sok.Harmanyalı Konutları B Blok No:1/B İç Kapı No:9 Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mirac Soylu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Mirac Soylu uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Mirac Soylu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mirac Soylu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Mirac Soylu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mirac Soylu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.