Dr Müge Keskin  Ankara Üniversitesi Tıp Fakultesi mezunu olup, A Life Ankara Hastanesin'de hizmet vermektedir. Aldığı eğitim ve katıldığı birçok seminer ile mesleğini severek sürdürmektedir. Özellikle Gebe takibi,  genital estetik,  hpv   konuları ilgi alanlarıdır. Verdiği diğer hizmetler ve ilgi alanları  profilinde yer almaktadır.

A Life Ankara Hastanesi

Elvan, 1934. Sk. No:4, Çankaya, Ankara 06794

• Sigortası olan hastalar

• Ş

Canım hocamla tavsiye üzerine doğum paketi aldım. İyikide almışım bu zamana kadar neden daha önce tanımamışım diye üzgünlük yaşıyorum kendisi o kadar tatlı bir hekim ki keşke her doktor böyle olsa. O kadar ilgili anlayışlı ki sizin bebeğinizi kendi bebeği gibi sahiplenip naif yaklaşıyor resmen bebeğimde kendisini çok sevdi her doktora sırt çevirirken Müge hocamda dans ediyor. Geç tanışmış olsakta önümüzde uzun bir süreç var. Mutlaka parmakla gösterilecek sayılı hekimlerden bir tanesi.. çok doktor gördüm ama Müge hocam gibisini ilk kez görüyorum. İyiki siz … iyiki ….

• Y

Kendisine hormon değerlerimin tetkiki için gittim, son derece ilgili ve nazik bir insan, aklımdaki tüm soruların cevaplarını güzel bir dille açıkladı. Tedavi sırasındaki yaklaşımı da son derece yumuşak ve anlayışlıydı.

• A Life Ankara Hastanesi Randevu  •

Muayene boyunca ayrıntılı açıklamalar ile bilgilendirildim. Hocanın yaklaşımı çok ilgili ve samimiydi.

• N

Canımm Müge Hocam, akşam acil olarak gittiğimizde tanıştık hocamla. O kadar naif, nazik ki endişenin, kaygının yerini rahatlama, umut alıyor. Takipli hastası olmamanıza rağmen sürecin en başından hatta ve hatta daha önceki doğumlarınıza kadar detaylı sorup süreci en güzel hali ile yönetmeye çalışıyor. Ultrasona yatarken, kalkarken yanınızda eşiniz, aileniz olsa bile kendisi yardım etmek istiyor. Karnımdaki jeli bile kendisi temizledi hocam naptınız biz alışık değiliz :) diyemedim. Nst yönlendirdiğinde belimdeki ağrıdan dolayı doğru düzgün kendimi konumlandıramadığımdan dolayı benimle birlikte gelip yardımcı oldu. O gece erken doğum riskim olmasına rağmen kendimi rahatlatabildiysem buna vesile olan Müge Keskin Hocamdır. Kendisine minnettarım. Sürecinize ortak olması için hiç tereddüt etmeyin. İyi ki varsınız iyi ki

• T

Müge hocamız gayet ilgili ve tedavi yaklaşımı çok iyiydi.Herkese tavsiyede bulunacağim

• B

Müge hocamı yorumlara bakarak bulmuştum. İnfertilite için gittim kendisine. Tam 40 dk görüştük kendisiyle. Mükemmel bir yaklaşım ve üslup kullandı. Güler yüzüyle güven verdi. Her detayı maket üzerinde anlattı. Detaylı muayene etti. 2022 de ki sonuçlarıma bile baktı doğru yorum yapmak için. Çıktığımda aklımda hiçbir soru işareti kalmadı. Telefon numarası da vererek kendisiyle iletişime geçebileceğimi belirtti. Kapı kapı doktor gezmeyi bıraktım artık tek doktorumdur kendisi.

• A Life Ankara Hastanesi Endometriozis  •

• B

İlk muayenekmizdi heyecan stres ve korku ile gitmiştik ama inanılmaz güzel bir muayene süresi geçirdik doktorumuz her şeyi en ince detayına anlattı içimizde hic şüphe bırakmadı.

• A Life Ankara Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Müge hocamla yeni tanıştık. İlk gördüğünüzde o sıcaklığı hissetmek çok önemli çünkü uzun bir süreç var gebelikte. Sabırla dinlemesi olası durumları düşünüp bilgilendirmesi çok çok güzel iyiki yollarımız kesişmiş

• C

Sevgili MÜGE KESKİN hocama simir testi için illkez başvurdum. Bu dala olan ilgisi ve bilgisinden çok memnun kaldım. Açık ve hastanın anlayacağı dilden örneklemeleri tedavimin verimliliğini arttırmıştır. Utangaç tavrıma karşı olan anlayışından dolayı hocamızın devamlı hastası olmaya karar verdim.sevgilerimle .

• A Life Ankara Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Adet düzensizliği için başvurduğum Müge hanım güler yüzü ile bizi karşıladı. Yaptığı muayene sonucunda henüz daha bilgim olmayan bazı bulguru ve tedavi yöntemlerini detaylı bir şekilde benimle paylaşmıştır. Bahsettiği çikolata kıstı ve yumurtlama düzensizliği tedavisine kan tahlili sonucunu değerlendirmek üzere başalanacağını belirterek kontrolün elden bırakılmaması gerektiğini söyledi. Tedavilere başladık umarım herşey güzel ilerleyecek.