Kalp Ve Damar Cerrahisi · Daha fazla

Ankara 1 adres

1979 yılında Amasya Taşova’da doğan Op.Dr. Muhammed Fatih YILMAZ, lisans öncesi öğrenimini Amasya’da tamamladıktan sonra lisans eğitimini 2003 yılında Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tamamlamıştır. Lisans eğitiminin ardından bir buçuk yıl Amasya Taşova Devlet Hastanesi’nde hastalarına hizmet veren Op.Dr. Muhammed Fatih YILMAZ, 2005 yılında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Kalp ve Damar Cerrahisi anabilim dalında başlamış olduğu uzmanlık eğitimini 2011 yılında başarı ile tamamlamıştır.

Op.Dr. Muhammed Fatih YILMAZ, asistan olduğu dönemlerde ve uzman olduğu dönemlerde birçok ulusal ve uluslararası kongrede konuşmacı ve oturum başkanı olarak görev yapmıştır.

Yetişkin
Çocuk

Kalp Ve Damar Cerrahisi Randevusu

Mustafa Kemal Mah. Dumlupınar Blv. Mahall Ankara Sitesi 274/2 C2 Blok No:171 Çankaya/ANKARA, Ankara

Makaleler
Röportaj

• Sigortası olan hastalar

• K

Ben hocamla 2023 yılında tanıştım doğum sonrası oluşan venüz yetmezliği sebebi ile tamamen tesadüfen denk geldim ve iyikide gelmişim hocam hemen muane sırasında tanı koyup emin olmak üzeri gerekli tetkitleri istedi amelat planladı ve başarılı bir şekilde oldum ilgisi alakası gerçekten insanlığı harika bir insan bu zamanda böyle doktorlar güven vermesi dilerim hep aynı çizgi ile devam eder böyle doktorlara ihtiyaç var çünkü

Merhaba
    Güzel yorumunuz için teşekkür eder sağlıklı günler dileriz.

4 yıldır tanıyor gerektiğinde hizmet alıyorum. Hoca hekimlik ile bütünleşik olup insana/hastaya yaklaşımı, bilgilendirmesi, tevazusu mükemmel olup yapılması gerekeni ticari bakmadan şeffaf olarak hasta ile paylaşmaktadır. Böyle hekimlerin Sayılarının çoğalmasını dilerim.

Op. Dr. Muhammed Fatih Yılmaz

Güzel yorumunuz için teşekkür eder
    Sağlıklı günler dileriz :)

• T

Fatih hocam ilk andan itibaren insana bir güven duygusu aşılıyor daha sonra detaylı açıklamalarla hastayı rahatlatıyor benim kafamdaki bütün soruları cevabı verdi İnşallah tedavi sürecinin sonunda da iç varislerimden kurtulmuş olacağım

Op. Dr. Muhammed Fatih Yılmaz

Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz
    Gönlünüzü ferah tutun güveninizi asla boşa çıkarmayız .

• P

Varis tedavisi için araştırma yaparak Fatih Bey'e ulaştım. Köpük tedavisi görüyorum. Çok faydasını görüyorum. Fatih Bey çok sabırlı bir doktor. Sorduğum sorulara detaylı ve açıklayıcı cevaplar veriyor ve hastayı bilgilendiriyor. Süreçten çok memnun kaldım.

• G

Sol bacağıma pıhtı atmıştı Fatih hocam ameliyatımı yaptı. Çok güzel, sorunsuz bir operasyon oldu. Hiçbir sıkıntı yaşamıyorum. Şu anda da varis tedavimi gerçekleştiriyor ve çok memnunum. Fatih hocam, hastasıyla sohbet eden, espirili ve ilgili bir doktor.

Güzel yorumunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Fatih Bey, varis ameliyatımı gerçekleştirdi. Çok başarılı, sorunsuz bir operasyon oldu. Sonrasında da hiçbir sorun yaşamadım. Fatih Bey, sıcakkanlı ve ilgili bir doktor. Hastasına gerekli tüm bilgileri veriyor. Çok memnun kaldık.

• H

Varis sebebiyle tavsiye üzerine gittim Fatih Bey'e. Operasyonu gerçekleştirdi. Çok başarılı ve sorunsuz geçti. Bu süreçte neler yapmam gerektiğiyle ilgili detaylı bilgi verdi. Çok pozitif ve hastasını motive eden bir doktor.

• R

M.Fatih Yılmaz hocama varis ameliyatı oldum. O kadar güzel bir sonuç aldım ki anlatamam. Hastane seçimi ve yapılan ameliyatım hijyenik ve güzeldi. 2 bacağımda da oluşan kaçak ameliyatı yapıldı . Daha sonra ise kliniğinde silgi lazer ve köpük tedavisi olarak devam ettik. Doktorumuzun her zaman yanımızda ailemizden birisi gibi olması uzaktan gelmemize rağmen ilgisini eksik etmemesi bizi çok mutlu etti. İyi ki böyle doktorlara sahibiz.

• N

Muhammed Fatih Yılmaz hocamı epeyce araştırmam sonucunda buldum. İyikide buldum çünkü hocam varis ameliyatımı profesyonel bir şekilde gerçekleştirdi. Hijyenik hastane şartlarında 5 yıldızlı otel konforunda sabah ameliyatımızı olup öğlen sonu taburcu olduk. Daha sonrasında ise lazer ve köpük tedavilerine devam ettik. M.Fatih Yılmaz hocam işinin ehli güler yüzlü kaliteli bir kişilik. İyi ki böyle doktorlarımız var.

Güzel yorumunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Öncelikle merhabalar benim uzun yıllardır bir varis hastalığım vardı hep erteliyordum takı Muhammed Fatih Yılmaz Hoca mı tanıyana kadar kendisi bana dikişsiz varis ameliyatı n tatlı dilli güler yüzü ile anlattı ve ben ikna oldum yani beni ikna etti ameliyat konusunda ameliyat öncesi zaman zaman kramp, ara ara bölgesel yanma ve ağrı vardı ama hocamız sayesinde atlattım bunu da kendisine çok emekleri için çok değerli bir insan kendisi Muhammed Fatih Yılmaz Hoca iyi ki varsınız yolunuz açık olsun inşallah daha köpük ve lazer tedavi mız var zamanı gelince görüşmek üzere hoşçakalın