Uzm. Dr.
Muhammed Ferhat Kesmez
Kadın Hastalıkları Ve Doğum,
Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite
Van 1 adres
kazandım.03,08,1992 de Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldum. Uzmanlık ihtisasımı Erzurum Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniğinde 2001 senesinde aldım.2013 Temmuz ve ocak 2014 tarihleri arasında Ankara Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Tüp Bebek Merkezinde eğitimimi tamamlayarak tüp bebek uygulama sertifikasını aldım.Sertifika 26.03.2020 tarihinde sağlık bakanlığı tarafından güncellendi.
- İnfertilite ve Tüp Bebek ,
- Polikistik Over Sendromu ,
- Kısırlık ,
- Riskli Gebelik ,
- Hipogonadizm ,
Hastane Cad(Ferit Melen cad no:17). Nedim Odabaşı Ticaret(iş) Merkezi kapı No:11 A Blok Kat 1 Daire No 35 İpekyolu/VAN, İpekyolu, Van
- Sigortası olan hastalar
Hastane Cad(Ferit Melen cad no:17). Nedim Odabaşı Ticaret(iş) Merkezi kapı No:11 A Blok Kat 1 Daire No 35 İpekyolu/VAN, Van
Op Dr. Muhammed Ferhat Kesmez
Vajinismus kaynaklı Muhammet hocadan destek aldım o kadar destek olduki iyiki sizden destek aldık 2 seansta sorunumuz halloldu iyiki varsınız
b....y
Muhammed Ferhat Bey, kendime inanmamı sağladı ve korkularımla nasıl savaşacağımı öğretti. Terapisi sayesinde, kurtulmak istediğim bazı davranışlardan kurtuldum ve ilişkimdeki sorunları çözdüm. İki yıllık terapi sonunda kendimi hayata yeniden başlamış gibi hissediyorum.. eksik olmayın
Z
ze...p
Ben dr. Muhammed Ferhat hocaya tavfiye üzerine gittim çocuk için tedavimin dördüncü ayında hamile kaldım hamileliğim boyunca her ay kontrole gittim çok ilgili bir doktor ve detayları son noktasina kadar takip etti herkese tavsiye ederim
• Op Dr. Muhammed Ferhat Kesmez • Diğer •
Y
y.....
3 yıllık evliliğimizin 1.yılında hamile kaldım daha sonra düşük yaptım doktorlar olabilir ilk hamilelikte düşük normal deyip gönderdiler daha sonra iki yıla yakın çocuk sahibi olamadık tedaviye başlamaya karar verdik araştırdık bir akrabamızın tavsiyesiyle Muhammed Ferhat hocayla tanışmak nasip oldu şükür onun yanında 2 ayda tedaviyle hamile kaldım kan pıhtılaşmam olduğunu sayesinde öğrendim ve onun için de tedaviye başladım şuan 6 aylık hamileyim çok şükür.Rabbimin izniyle ve Muhammed ferhat hocanın tecrübesiyle sekreterlerinin ilgisiyle bu sonuca ulaştık şükür herkese tavsiye ediyorum.Çocuk sahibi olmak isteyip olamayan herkese tavsiye ediyorum.Rabbim herkesin gönlüne göre versin Muhammed ferhat hoca ve geri ekibinden razı olsun.
b...
Dr. Muhammed Ferhat Kesmez hocamızın yanına ben polistik over sendromlu olarak gitmiştim. Muhammed hocamın yanına geldim yaklaşık 6 aylık bir tedavim oldu. Bu süreçte doktorum psikolojik olarak da bana çok yardımcı oldu. Tedavimi oldum, sonra ilk gebeliğim oldu. Gebelik sürecimi doktorum hep takip etti, bir daha tedaviye başladım, ikinci gebeliğimde oldu. Doktorumdan çok memnunum, iyi ki tanımışız, ben çok iyi sonuçlar aldım.
m...
7 yıllık evliyim. Çocuğum olmuyordu. 2 yıl önce araştırdığım bir doktordu, fakat bazı nedenlerden dolayı tedavi görme şansım olmadı. Bu yıl nasip oldu yanına gittik ve 3 aylık bir tedavi sürecimiz sonucunda hamile kaldım. Doktorumuz Muhammed Bey ve onunla çalışan elemanları hem çok bilgili hem de çok ilgililer. Doktorumuz elinden gelenin fazlasını yaptı. Herkese de tavsiye ediyorum.
K
k...
Muhammed Ferhat Bey'den çocuk tedavisi gördüm. İlk önce Allah'a, sonra Muhammet Ferhat Bey'e sayesinde 13 haftalık gebeliğim var. Gerçekten işini hakkıyla yapan, çok sabırlı, harika bir doktor. İyi ki gitmişim, gittiğim için hiç pişman değilim. Muhammed Ferhat Bey ve güzel ekibini sonsuz tavsiye ederim.
Z
z...
Muhammed hoca çok iyi doktor, çok iyi hizmet veriyor. Bir yıl evliydim, Muhammed hocanın yanında 3 ay tedavi oldum, şimdi hamileyim. Herkese tavsiye ederim.
s...
Ferhat Hoca'ya internetten ulaştım. Polikistik over hastalığından dolayı başvurdum. 5 yıldır çocuğumuz olmuyordu, bir sene boyunca tedavi gördüm. Gerçekleşen tedavi süremde bir sene tedavi olduktan sonra tedavimi bıraktım ama o süre zarfında gayet güzel ilgilendiler, bilgilendirdiler. Aile gibi oluyorsunuz, bir nevi. Daha sonra tedaviyi bıraktıktan sonra kendim aileme kaldım, yani beni motive etmeleri, benim bu süreye alışmamı gayet iyi bir şekilde desteklediler. Evlat sahibi olmak isteyen herkese Ferhat Hoca'yı tavsiye ederim.
n...
Ben doktor beye referans ile ulaştım. İyi ki tanımışım diyorum. 7 yaşında bir kızım var. Kızımdan sonra 3 düşük yaptım, kan pıhtılaşmam vardı. Çok şükür Ferhat Hocayla tanıştım. Güzel konuşmasıyla, anlayışıyla müthiş bir hoca. İyi ki tanıdım onu. Şu an 4 aylık hamileyim. Ferhat Hocamı iyi ki tanıdım, iyi ki var. Van'da bir altın değerinde bir doktor. Aslında çevremde benim gibi sorun yaşayan herkese öneriyorum. Geç kalmadan Ferhat Hocaya gitmelerini tavsiye ediyorum.
Muhammed Ferhat Kesmez isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Muhammed Ferhat Kesmez, Kadın Hastalıkları Ve Doğum, Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite. Size Muhammed Ferhat Kesmez tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Muhammed Ferhat Kesmez adresi nerede?Muhammed Ferhat Kesmez şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hastane Cad(Ferit Melen cad no:17). Nedim Odabaşı Ticaret(iş) Merkezi kapı No:11 A Blok Kat 1 Daire No 35 İpekyolu/VAN Van
Adresine gitmek zorunda kalmadan Muhammed Ferhat Kesmez isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Muhammed Ferhat Kesmez online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Muhammed Ferhat Kesmez isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Muhammed Ferhat Kesmez, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Muhammed Ferhat Kesmez isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Muhammed Ferhat Kesmez tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Muhammed Ferhat Kesmez hakkında ne düşünüyor?Toplam 25 hasta / danışan, Muhammed Ferhat Kesmez hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Muhammed Ferhat Kesmez hangi sigortaları kabul ediyor?Muhammed Ferhat Kesmez tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Van bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Van bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Van bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Van bölgesinde PTT kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Van bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları