İlgi Alanları:
- Safra Kesesi Taşları
- Meme Hastalıkları
- Mide Hastalıkları
- Fıtık
- Kolorektal Kanser (Kalın Bağırsak Kanseri)
Genel Cerrahi Randevusu
Preoperatif Değerlendirme
Robot Destekli Cerrahi
Robotik Cerrahi
HG Hospital
Merkez, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Blv, Onikişubat/Kahramanmaraş, Kahramanmaraş 46050
- Sigortası olan hastalar
Ş
şe...i
cok yakin zamanda hemoroid ameliyatı oldum.soylenenin aksine daha iyi bir ameliyat surecim oldu ilgili ve bilgili bir cerrah.
• HG Hospital • Genel Cerrahi Randevusu •
Muhammet Bağbür Nacaroğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Muhammet Bağbür Nacaroğlu, Genel Cerrahi. Size Muhammet Bağbür Nacaroğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Genel Cerrahi Randevusu, Normal Randevu, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Robotik Cerrahi, Da Vinci Robotik Cerrahi, Laparoskopi, Robot Destekli Cerrahi.
Muhammet Bağbür Nacaroğlu adresi nerede?Muhammet Bağbür Nacaroğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Merkez, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Blv, Onikişubat/Kahramanmaraş Kahramanmaraş
Adresine gitmek zorunda kalmadan Muhammet Bağbür Nacaroğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Muhammet Bağbür Nacaroğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Muhammet Bağbür Nacaroğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Muhammet Bağbür Nacaroğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Muhammet Bağbür Nacaroğlu hangi dilleri konuşuyor?Muhammet Bağbür Nacaroğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Muhammet Bağbür Nacaroğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Muhammet Bağbür Nacaroğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Muhammet Bağbür Nacaroğlu hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Muhammet Bağbür Nacaroğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Muhammet Bağbür Nacaroğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Muhammet Bağbür Nacaroğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Kahramanmaraş bölgesinde SGK kabul eden Genel Cerrahlar
- Kahramanmaraş bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar