Uzm. Dt. Muhammet Haluk Akbaba

Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) · Daha fazla

Selçuklu 1 adres

Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden 2009 yılında mezun oldum. 2010-2012 yılları arasında Van/Erciş Devlet Hastanesinde Diş Hekimi olarak görev yaptım. Dicle Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Çocuk Diş Hekimliği Anabilim dalında uzmanlık eğitimimi tamamladım. Çocuk Diş Hekimi uzmanı olarak 2016-2019 yılları arasında Konya Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinde Çocuk Diş Hekimi uzmanı olarak görev yaptım. Halen Konya Özel Dentium Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniklerinde Çocuk Diş Hekimi uzmanı olarak çalışmaktayım. Kliniğimizde 0-14 yaş grubu tüm çocuk hastalarımıza hizmet vermekteyiz.

Çocuk

Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu

Bedir Mahallesi Çevreyolu Caddesi No:137, Selçuklu 42100

• G

g....a

4 yaşında kızım düşüp ön üst dişini kırdı doktor bey kaygılarımızı detaylı bilgilendirme ile giderdi çocuğumla çok içten ilgilendi ve bize tedavi planı oluşturdu çok memnun kaldık

• Özel Dentium Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu  •

• Z

z.....

14 aylık bebeğimizi çürük şüphesi ile doktor beye götürdük. Çok ilgili ve açıklayıcı yaklaşımı ile çok memnun kaldık. Bebeği için diş hekimi arayışında olan ebeveynlere kesinlikle tavsiye ederiz.