Hakkımızda

Kliniğimiz 2010 yılından itibaren Konya’da Ağız ve Diş Sağlığı konusunda oral diagnoz ve radyoloji, tedavi, periodontoloji, ortodonti, pedodonti, endodonti, protez, çene cerrahisi ve implantoloji klinikleri ile hizmet vermektedir.

Melikşah Mahallesi Meram Yeniyol Cad. No : 94 ( Lastik Durağı ), Konya 42090
Bedir Mahallesi Çevreyolu Caddesi No:137, Selçuklu 42100
  • Diğer (İade)
Sultan Caddesi, Yazır Mahallesi, No:27, D:K, Selçuklu 42250

Ş

Muzaffer hocam son derede güler yüzlü ilgili eli hafif ve hızlıydı kanal tedavisi yapılan dişimde ağrı olduğunu sandığım için gittim sorunu çözebilmek için kanal tedavi yapışan dişin dolgusunu çıkardı ve önündeki dişte çürük olduğunu fark etti dolgu işlemi için sürecim devam etmekte

• Dt. Muzaffer Aytaç Altıntaş Diş Dolgusu  •

Ö

Muzaffer bey 20'lik diş çekimlerimi ve kontrol muayenelerimi gerçekleştirdi. Güler yüzü, nezaketli ve açıklayıcı bir hekim.

• Dt. Muzaffer Aytaç Altıntaş 20'lik Diş Çekimi  •

Ön diş tedavim için yaklaşık 4 ay boyunca çözüm arayışı içindeydim ve bu süreçte zaman kaybettim. Sonunda DİŞ HEKİMİ MÜRTEZA ZAHİD AK Hocam ile tanıştım ve kendisi net bir çözüm sunarak tedavimi sadece 5 gün içerisinde tamamladı. Yapılan işlem hem estetik hem de fonksiyonel olarak beklentilerimin çok üzerinde oldu. Doğal ve estetik bir sonuç elde ettim. MÜRTEZA ZAHİD Hocam, hem güler yüzlü hem de işinin ehli, son derece profesyonel en iyi diş hekimi. İlgi, emek ve özverisiyle hastaya tereddütsüz güven vererek diş hekimi.

• Dt. Zahid Ak Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları  •

Muzaffer Hocam,benim yıllardır süren diş tedavisi korkumu yenmeme çok yardımcı oldu . Kesinlikle tavsiye ediyorum . Tecrübesi ve detaylı açıklamaları beni çok rahatlattı .

• Dt. Muzaffer Aytaç Altıntaş Diş Çekimi  •

Yıllar önce, çok çekindiğim implant tedavisini uygulamıştı Muzaffer Bey. Halen rahatlıkla kullanıyorum, çok memnunum…

• Dt. Muzaffer Aytaç Altıntaş Diğer  •

8 ocak ta implant yaptırmak için gittim. 10 dk da hem dişimi çekti hem implantı yaptı. Ne iğne hissettim ne başka bir acı. Akşam da hiçbir şey hissetmedim. İşinde tam bir uzman.

• Dt. İbrahim Aladağ Diğer  •

Kanal tedavisi için büyük bir endişeyle gitmiştim ama o kadar sakin ve açıklayıcıydı ki tüm korkularım geçti. İşlem sırasında hiçbir ağrı yaşamadım, her aşamada beni bilgilendirdi.Gerçekten işini büyük bir özen ve titizlikle yapan harika bir diş hekimi. Tedavi boyunca sürekli bilgilendirdi, tüm sorularımı sabırla yanıtladı. Hijyen, ilgi ve profesyonellik üst düzeyde. Artık ailece tek tercihimiz kendisi. Kesinlikle gözünüz kapalı gidebilirsiniz.

• Dt. Muzaffer Aytaç Altıntaş Kök Kanal Tedavisi  •

Klinikte , hizmet ‘hijyen kurallarına uygunluk oldukça iyi. Kendi alanında profesyonel tedavi şekli çok iyi.

• Dt. Muzaffer Aytaç Altıntaş Ağız Cerrahisi  •

Sürecin başından sonuna kadar uygulamada çok profesyonel, ikili görüşmede çok anlayışlı bir yaklaşım sergilendi. İşine çok hakim, gönül rahatlığıyla hizmet alabileceğiniz bir hekim.

• Dt. Muzaffer Aytaç Altıntaş Diğer  •

Dişden korkanlar kesinlikle muzaffer hocama gelmelerini tavsiye ederim ne zaman bittiğini bile anlayamıyosunuz