Op. Dr.
Kadın Hastalıkları Ve Doğum
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Mersin 1 adres
Dr. Muhsin Sırım, Kadın Hastalıkları Ve Doğum branşında hastalarına sağlık hizmeti vermektedir.
- Menstrüel bozukluklar
- Doğum
- Riskli Gebelik
- Polikistik Over Sendromu
- Menopoz
Mersin, Mersin 33010
.....
Hayatımda gördüğüm en iyi doktorlardan biri çünkü mesleğini layıkıyla yapan ciddi ve kendini alanında çok iyi yetiştirmiş bir insan ve bu gün eğer kızımızi kucağımiza aldiysak önce Allah sonra onun sayesinde kucagimiza aldık sana çok ama çok minnettarız dört defa dusuk yaptık diğer Dr lara gittik çare bulamadık sonra Dr Muhsin Sırım beyi önerdiler ve ilk denemede başarılı olduk onun sayesinde çok ama çok teşekürler sana ne yapmak hakkını odeyemeyiz Atasever ailesi
h....g
Kendinden emin,bilgili,güvenilir bir doktor.Herşeyi bilir,söyler ama naz çekmez.en ince detayına kadar doğum öncesi ve sonrasında bilgilendirir,ilgilenir.
Muhsin Sırım isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Muhsin Sırım, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Muhsin Sırım adresi nerede?Muhsin Sırım şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mersin Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Muhsin Sırım isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Muhsin Sırım online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Muhsin Sırım hangi dilleri konuşuyor?Muhsin Sırım ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Muhsin Sırım isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Muhsin Sırım bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Muhsin Sırım ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Muhsin Sırım hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Muhsin Sırım hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Mersin bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Mersin bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Mersin bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Mersin bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Mersin bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları