Cumhuriyet Mahallesi 19 Mayıs Caddesi No:63, Didim (Yenihisar) 09270
Preoperatif Değerlendirme
Robotik Cerrahi
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Op. Dr. Muhsine Korkmaz adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleBu doktor/uzman mısınız?
Muhsine Korkmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Muhsine Korkmaz, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Muhsine Korkmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Cinsel Terapi, Robotik Cerrahi.
Muhsine Korkmaz adresi nerede?Muhsine Korkmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Mahallesi 19 Mayıs Caddesi No:63 Didim (Yenihisar)
Adresine gitmek zorunda kalmadan Muhsine Korkmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Muhsine Korkmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Muhsine Korkmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Muhsine Korkmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Muhsine Korkmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Muhsine Korkmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Muhsine Korkmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Muhsine Korkmaz hangi sigortaları kabul ediyor?Muhsine Korkmaz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Didim (Yenihisar) bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Didim (Yenihisar) bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Didim (Yenihisar) bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Didim (Yenihisar) bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Didim (Yenihisar) bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları