Muhteber Durmuş İstanbul’da doğmuştur.İlkokul ve liseyi İstanbul’da tamamlamıştır.2013 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Diş Hekimliğini kazanmış olup 2018 yılında Onur Öğrencisi olarak burada eğitimini tamamlamıştır.Ardından 2021 yılında Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesinde Ortodonti Anabilm Dalını Dus sınavı ile kazanmıştır .2025 yılında Sağlık Bakanlığı tescilli Ortodonti Uzmanı ünvanını almıştır. Sınıf II maloklüzyon tedavisinde kullanılan şeffaf plak mandibular ilerletme apareyi ile twinblock apareyinin 3 boyutlu sonlu elemanlar yöntemi ile karşılaştırılması konulu uzmanlık bitirme tezi BMC Oral Health dergisinde A comparative 3D finite element analysis of mandibular advancement with clear aligners and twin blockappliances. (BMC Oral Health. 2025;25(1):1954. doi:10.1186/s12903-025-07336-w. PMID: 41462192; PMCID: PMC12750811. (SCI-Expanded, Q1)) adlı makale olarak yayınlanmıştır.Sabit ortodontik tedavi, aparey tedavisi, şeffaf plak tedavisi, ortognatik cerrahi tedavisi, kırışıklık giderme tedavisi gibi birçok tedaviyi yapmaktadır. Alanı ile ilgili birçok seminer ve kursa katılım sağlamıştır.
Ortodonti Randevusu
Invisalign Tedavisi
Kontrol Randevusu
Ortodontik Tedavi
Özel Aslım Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti)
Panoramik Röntgen
Seyyar Apere
Çene Asimetrisi Tedavisi
Çene Darlıkları Tedavisi
Çene Geriliği Tedavisi
Ölçü Randevusu
Özel Aslım Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Uzm. Dt. Muhteber Durmuş adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Muhteber Durmuş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Muhteber Durmuş, Ortodonti. Size Muhteber Durmuş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Erken Ortodontik Tedavi, Çene Geriliği Tedavisi, Ortodonti Randevusu, Invisalign Tedavisi, Ortodontik Tedavi, Diş Teli Tedavisi, Diş Beyazlatma, Çene Darlıkları Tedavisi, Seyyar Apere.
Muhteber Durmuş adresi nerede?Muhteber Durmuş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sabri Taşkın Caddesi İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Muhteber Durmuş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Muhteber Durmuş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Muhteber Durmuş hangi dilleri konuşuyor?Muhteber Durmuş ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Muhteber Durmuş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Muhteber Durmuş tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortodontistler
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortodontistler