- Ağrılı Adet
- Polikistik Over Sendromu
- Pelvik İnflamatuar Hastalık (PID)
- Çikolata Kisti
- Borderline
se...
Müjde Hocam ile yollarımız önce bir karın ağrısı ile kesişti ama sonra gün içinde beni hiç bırakmadı takip etti ve benim hayatımı kurtardı…Zorlu geçen bir ameliyat sonrası hayatıma kaldığım yerden devam ediyorum..Cerrah olmaktan öte önce insan olan hekimlerden, acil seyreden operasyonum sonrasında da hep takipteydi.Çok şükür ki yollarımız kesişti
• Kafkas Üniversitesi Tıp fakültesi hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum ABD • Diğer •
gü...n
Müjde hanım çok güler yüzlü işinde çok iyi bir doktor herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıyor. Kafamda asla soru işareti bırakmadı. Hiç düşünmedin gidebilirsiniz
Op. Dr. Müjde Canday
İyi görüşlerinizi aktarmak üzere zaman ayırdığınız için ben de size çok teşekkür ediyorum. Sevgiler…
Y
y....
Müjde Hanım muayene sürecinde çok kibar,ilgili ve hassas yaklaşımı bir hasta olarak beni rahatlatırdı. İleride hamilelik sürecimi de kendisiyle devam ettirmek çok isterim.
s....b
Müjde hanım süper bir doktor.Uzun süre araştırmalarım sonucunda buldum kendisini.Samimi,ilgili,işini çok iyi bilen bir doktor.
P
p....k
Değerli hocamın hastası olmak büyük bir şans. Aile boyu gebeliklerimizde her ihtiyacımız olduğunda yanı başımızdaydı. Ailemizden biri oldu. Polikliniğinde bütün hastalarını ailesinden biri gibi kabul edişi, hastalarıyla her ayrıntıyı onların anlayacağı dilde paylaşması çok kıymetli. Bütün süreçlerinizde yanı başınızda. Hastalarına çok saygı duyuyor ve kıymet veriyor. Mesleğine olan saygısına, hastalarına olan sevgisine hayranım. İzmir için büyük bir şans. Kars için çok büyük bir kayıp. Medyadan yaptığı büyük ameliyatlara, Kars’a olan hizmetlerine defalarca denk geldim. Minnettarız. İyi ki seni tanıdık Müjde hocam.
g....o
Müjde hocamla çok sıkıntılı bir süreçte tanıştık kendisi bana çok destek oldu. Rahme saplanan ria nin cikarilmasi sonrasinda sıkıntılı bir tedavi ve kontrol sürecinde yönlendirici ve destekleyici tavırları ve bilgisiyle hayatımı kurtardı.
İlk defa genel kontrol için buradan yorumlara bakarak kendisinden randevu oluşturmuştum. Güler yüzlü, ilgili, iç rahatlatan ve güven veren bir yaklaşımı vardı. Her sorumu sabırla yanıtladı, detaylı şekilde bilgilendirdi ve beni gerçekten çok rahatlattı. İyi ki İzmir’e gelmiş,gönül rahatlığıyla tavsiye ederim,
T
tu...n
Siz birtanesiniz çok seviyorum sizisiz olmasaydınız ben bu kadar rahat doğum yapamazdım 1 değil 2 bide Allah razı olsun sizden ilginiz sevgininiz paha biçilemez siz benim şansımsınız
Hayatımın zor bir döneminde hamilelik ile ilgili sorun yaşarken Müjde Hanım gibi bir doktora denk gelmek benim için büyük bir şans oldu. Son derece pozitif yaklaşımlı, güler yüzlü ve nazik biri, korkularımı ve endişelerimi giderdi. Alanında tanıdığım en iyi doktor diyebilirim..
Op. Dr. Müjde Canday
Memnuniyetiniz için ben de çok mutlu oldum. İyi ve sağlıklı günlerde yeniden yollarınızın kesişmesini dilerim… Sevgiler
Geçen yıl idrarımı yaparken sıkıntı yaşıyordum. Bu nedenle ameliyat oldum. Ameliyatım başarıyla tamamlandı ve sonrasında iyileşme sürecim takip edildi.
Op. Dr. Müjde Canday
İdrar kaçırma şikayeti toplumda çok fazla görülen bir problem. Ameliyatınızın sonucundan fayda sağlamış olmanız beni de çok mutlu etti. Sevgiler
Müjde Canday isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Müjde Canday, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Müjde Canday adresi nerede?Müjde Canday adresini belirtmedi. Müjde Canday yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Müjde Canday adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Müjde Canday isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Müjde Canday online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Müjde Canday isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Müjde Canday bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Müjde Canday ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Müjde Canday hakkında ne düşünüyor?Toplam 22 hasta / danışan, Müjde Canday hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.