Op. Dr.
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Osmangazi 1 adres
Dikkaldırım Mahallesi Hat Caddesi No:2, Osmangazi
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler
g....r
Bursa Şehir Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölümü’nde geçirdiğim ameliyat ve tedavi sürecim boyunca göstermiş olduğunuz ilgi, emek ve özveriden çok memnun kaldım.
Rahim, yumurtalıklar ve miyom ameliyatımı gerçekleştiren Op. Dr. Murat Afşin Turhan Bey, sürecin en başından itibaren tüm sorularımı sabırla yanıtladı, her aşamayı ayrıntılı ve anlaşılır şekilde anlattı, beni çok iyi bilgilendirdi ve her zaman güven verdi. Ameliyatım son derece başarılı geçti ve kendimi emin ellerde hissettim. Mesleğine olan hâkimiyeti, ilgisi ve hastasına yaklaşımı için kendisine minnettarım.
Ameliyat sonrası 1 hafta boyunca Jinekoloji Servisi’nde yattım. Bu süreçte özellikle Serap Hemşire çok iyiydi Kendisi son derece ilgili, güler yüzlü, titiz ve işini büyük bir özenle yapan değerli bir hemşire. İhtiyacım olan her an yanımda oldu, yaklaşımıyla bana moral verdi ve tedavi sürecimi çok daha rahat geçirmemi sağladı.
• başka bir yer • Diğer •
n....a
Cocuk sahibi olmak istiyordum pcos nedeniyle gittim yillarca hic bir yerde detayli bilgi alamadim taki murat beye denk gelene kadar alanina girmediğini fakat nasil yol izlemem gerektiğini anlatti iyiki varsiniz
• Bursa Çekirge Devlet Hastanesi Zübeyde Hanım Ek Hizmet Binası • Diğer •
Murat Afşin Turhan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Murat Afşin Turhan, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Murat Afşin Turhan adresi nerede?Murat Afşin Turhan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Dikkaldırım Mahallesi Hat Caddesi No:2 Osmangazi
Adresine gitmek zorunda kalmadan Murat Afşin Turhan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Murat Afşin Turhan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Murat Afşin Turhan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Murat Afşin Turhan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Murat Afşin Turhan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Murat Afşin Turhan hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Murat Afşin Turhan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Osmangazi bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Osmangazi bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Osmangazi bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Osmangazi bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Osmangazi bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları