2018 yılında Afyon Kocatepe Üniversitesinden mezun oldum.4 yıldır aktif olarak Nöroloji, Ortopedi ve Pediatri alanlarında çalışmaktayım. Şu an VM Medical Park Kocaeli Hastanesinde aktif olarak çalışmaktayım.

VM Medical Park Kocaeli Hastanesi

Ovacık Mahallesi D-100 Karayolu Üstü Symbol AVM (Koçtaş) Yanı, Başiskele 41140

• N

Murat Bey, mesleğini sadece teknik bir uygulama olarak değil, çocuğun ruhuna, ritmine ve gerçek kapasitesine dokunan bir sanat gibi icra ediyor. Oğluma yaklaşımı hem profesyonel hem de şaşırtıcı derecede doğal; Yunus Emre onu görür görmez açılıyor, oyuna katılıyor ve korku yerine merakla hareket ediyor. Prematüre doğmuş bir çocuğun taşıdığı ince duyusal hassasiyetleri fark edebilmesi, en küçük sinyali bile okuyabilmesi ve tüm bunları oyunu tedavinin merkezine yerleştirerek yapması bizim için fevkalade kıymetli. Yunus Emre gibi hassas, hızlı strese giren ve yeni ortamlara karşı temkinli bir çocuğun Murat Bey’in yanında kendini güvenle bırakabilmesi, terapinin gerçek anlamda işe yaradığının en somut göstergesi. Yolumuz en sonunda Murat Beyle kesiştiği için çok şanslıyız. İşin özeti biz muradımıza erdik. Tüm şifa bekleyen minik kalplerin yollarının Murat Beyle kesişmesi dileğiyle.

• VM Medical Park Kocaeli Hastanesi Diğer  •