Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

VM Medical Park Kocaeli Hastanesi Kocaeli halkına hizmet vermeye başladı.

VM Medical Park Kocaeli Hastanesi
  • Aviva Sigorta
  • Avivasa Emeklilik Ve Hayat
  • Axa Sigorta
  • Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta
  • Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
  • Corpus Sigorta
  • Demir Hayat Sigorta
  • Diğer (İade)
  • Doğa Sigorta Kooperatifi
  • Ergo Sigorta
  • Eureko Sigorta
  • Fiba Emeklilik
  • Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı
  • Garanti Bankası Emekli ve Yardım Sandığı Vakfı (Emekli)
  • Garanti Emeklilik Ve Hayat
  • PTT
  • Ray Sigorta
  • SGK
  • Sompo Sigorta
  • T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
  • Türk Nippon Sigorta
  • Türkiye Barolar Birliği Sosyal Yardım Ve Dayanışma Fonu
  • Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)
  • Türkiye Sigorta
  • Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı
  • Unico Sigorta
  • Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş.
  • Yapı Kredi Sigorta
  • Ziraat Sigorta
  • Zurich Sigorta
  • İmece Destek Danışmanlık Hizmetleri
  • Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı
  • Tüm sigortaları göster

Rahimde tekrarlayan polipler Yaklaşık 5senedir sağlığımı olumsuz yönde etkiliyordu.yoğun kanamalarla hastaneye başvurup kürtajla biten bir süreç yaşadım.uzun bir süreç maalesef.... En son kürtajımda denk gelen Dr hanım rahimin alınması gerektiğini söyledi.hasan hocamı bir arkadaşım tavsiye etmişti bende gerekli araştırmayı yaptıktan sonra ameliyatımı hocama olma kararını verdim.sanırım verdiğim en doğru karardı bu Allah'ın izniyle.... ameliyat esnasında normalden daha fazla yapışmış olan idrar kesesi ile rahimi mi ayırmayı hasan hocamız tecrübesiyle başarmıştır.benim gibi olan hastaların da hasan hocamıza güvenmesini tavsiye ediyorum.

• Prof. Dr. Hasan Terzi Rahim ve Yumurtalık Ameliyatları  •

Uzun zamandır cildim çok hassastı; güneş kremi ve nemlendirici dahil ne kullansam yüzüm tepki veriyordu. Bu yüzden oldukça zor bir süreçten geçiyordum. Cildiyeci doktoruma başvurduktan sonra uyguladığı tedavi sayesinde çok kısa sürede fark edilir bir iyileşme yaşadım. Artık rahatlıkla güneş kremi ve nemlendirici kullanabiliyorum.

Kendisi hem çok ilgili hem de güler yüzlü bir doktor. Süreci detaylı şekilde anlatması ve yaklaşımı bana güven verdi. Benim gibi cilt hassasiyeti yaşayan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Uzm. Dr. Seda Cebeci Dermatoloji Randevusu  •

Seda hocaya akne skarlarım, botoks ve dolgu için başvurdum. Gitmeden önce sosyal medyadan ve diğer mecralardan araştırma yapmıştım zaten. Akne skarları için fraksiyonel lazer, altın iğne ve prp uyguladık. Tedavi öncesinde süreci, beklentilerimizi, bilimsel olarak alabileceğimiz sonuçları ayrıntılı olarak konuştuk. Süreçte de Seda Hocam cildimin durumuna ve beklentilerimize göre tedaviyi yönlendirdi. Bu süreçte ihtiyacım olduğunda Seda Hocaya kolaylıkla ulaştım. Seda Hocamın tedavide kullanılan tıbbi cihazlar ve ürünler hakkında da geniş çaplı bilgisi olduğundan doğru ellerde, doğru ürünlerle tedavi edildiğimi bilmek bana kendimi güvende hissettirdi. Seda Hocam işinde çok titiz ve özenli ve kesinlikle fotoğraflarda göründüğünden çok daha güzel bi kadın, cildi de bebek gibi. Ben her ihtiyacımda kendisine zevkle gitmeye devam ediyorum.

• Uzm. Dr. Seda Cebeci Dermatoloji Randevusu  •

Bülent hocam gerçekten hastasını ciddiye alan , ilgili alakalı Değerli bir insan ve doktor. Tansiyon şikayetim için gittim ve genel kardiyoloji kontrollerim için de .. Hastasını dikkatlice dinlemesi ve geri dönüşlerinizde ulaşabilmemiz gerçekten çok önemliydi.

• Dr. Öğr. Üyesi Bülent Uzunlar Kardiyoloji Randevusu  •

Z

Hamileliğimin başından beri süreci özenle yürüten doktorum. Özellikle panik atak problemi olan biri olarak doğum süreci benim için oldukça kaygı vericiydi. Ancak doktorumun yaklaşımı sayesinde kendimi her zaman güvende ve sakin hissettim.

Sezaryen doğum anında beni öyle güzel rahatlattı ki, korkularımın yerini güven duygusu aldı. Tüm süreç boyunca sakin, anlayışlı ve destekleyici tavrı benim için çok değerliydi. Doğum sonrasında ise neredeyse hiç ağrı hissetmedim; bu da ne kadar özenli ve başarılı bir süreç yönetildiğinin göstergesiydi.

Üstelik farklı bir şehirde olmama rağmen hiçbir zaman yalnız hissetmedim. Attığım tüm mesajlara sabırla ve hızlıca dönüş yaptı, her sorumla ilgilendi. Bu ilgi ve ulaşılabilirlik benim için çok kıymetliydi.

İyi ki yollarımız kesişmiş Gizem hanımla. Hem mesleki başarısı hem de insani yaklaşımıyla gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bir doktor.

• Op. Dr. Gizem Başbay Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Zehra hanım ile her yıl düzenli kontrollerim sayesinde görüşüyorduk beni her açıdan rahatlatan bir yanı vardır. Birgün kapısını çaldığımda kontrollerim dışında çok farklı bir sebepten kaynaklı ağrıdan kıvranıyordum o halimle bile beni rahatlattı çok başarılı ve haliyle (benim açımdan stresli) 2 ameliyat sürecim oldu 20 gün arayla, bu süreçte bütün endişelerimi korkularımı sabırla dinleyip yanımda oldu ağrısız sızısız ve kaygılarımdan kurtulmuş bir şekilde bu süreci tamamladık iyi ki sizi tanımışım Zehra hocam iyi ki varsınız.
    İçiniz rahat gidebilirsiniz hekimliğindeki başarısı sözle anlatılmaz bunun yanı sıra korkularınızı rahatlatan ayrı bir yanı daha var.
    İyi kiz Zehra hocam

• Dr. Öğr. Üyesi Zehra Şahan Anal Fistül Tedavisi  •

Okula uyum ve Yks öncesi yoğun süreçte oğlumuz için destek almanın iyi olacağını düşündük. Ece hanıma yapılan olumlu yorumları okuyunca randevu aldık. Ve seans sonunda oğlum da ben de görüşmeden çok memnun kaldık.
    Ece hanım oldukça ilgili ve doğru yönlendirmeler yapan bir danışman, biz çok memnun kaldık. Kesinlikle tavsiye ederim.

• Kl. Psk. Ece Çalışkan Subaşı Psikoloji Randevusu  •

İrfan Hocamız, adenovirüs hastalığımın teşhisini doğru bir şekilde koyarak tedavi sürecimi son derece başarılı bir şekilde yönetti. Süreci, gözümde herhangi bir kalıcı hasar oluşmadan sağlıklı bir şekilde atlatmamı sağladı. Alanında uzman ve son derece yetkin bir hekim. Kendisini tercih etmiş olmaktan büyük memnuniyet duyduğumuzu belirtmek istiyoruz. İyi ki kendisini tercih etmişiz

• Op. Dr. İrfan Botan Güneş Göz Hastalıkları Randevusu  •

C

Saçlı derimdeki dökülme ve kepek şikâyetim nedeniyle muayeneye gittim ve hekim tarafından önerilen tedavi hakkında bilgi aldım. Ancak görüşme sırasında kendimi yeterince anlaşılmış hissetmedim ve tedavi seçeneklerinin benim açımdan daha açıklayıcı şekilde aktarılmasını beklerdim. Muayene sonunda reçete edilen ilaçların seçimi konusunda da net bir açıklama yapılmadığı için bende belirli markalara yönelim varmış gibi bir izlenim oluştu. Daha önce kullandığım ve sorunumu çözen ilacı yazmadı ve hatta konuşma esnasında "sözümü bitirebilir miyim" diyerek olumsuz bir tavır takındı. Genel olarak iletişim tarzı bana pek uygun gelmedi.

• Uzm. Dr. Seda Cebeci Dermatoloji Randevusu  •

1 ay önce tekrarlayan kıl kökü iltahabı sorunuyla Faruk Özkul ‘a başvurdum. Operasyonun nasıl yapılacağı, sonuçları ve tedavi süreci ile ilgili çok güzel bilgi verdi. Yoğunluğa rağmen, zaten gecikmiş bir operasyon olduğu için kısa sürede operasyonumu yaptı. Kontrol süreci de çok rahat ve güzel geçti. İlgili yaklaşımı , özeni ve nezaketinden çok memnun kaldım.

• Op. Dr. Faruk Özkul Küçük Cerrahiler  •