Yıldızbağlar Mah., Elazığ
O
os...
Elazığ Fırat Üniversitesi Hastanesi Göz Hastalıkları Uzmanı Dr. Murat Erdağ hocamıza içten şükranlarımı sunmak isterim. Oğlum kardeşiyle oynarken gözüne sivri bir cisim battı. Retina ve korneasında yırtık oluştu. Murat hocamız acilen muayene etti ve göz sıvısının dışarı sızma riski nedeniyle hemen ameliyata aldı. Aynı gün yapılan müdahale başarılı geçti. Ancak göz merceği de zarar gördüğünden 10 gün sonra ikinci bir ameliyat daha gerekiyordu. Bu da başarıyla tamamlandı. Süreç boyunca Murat hocamız ve ekibi büyük bir özveriyle yanımızda oldu. İlk anlarda çaresizlik içindeydik. Bir baba olarak kaygılıydım. Ancak hocamızın “Her hastamı ailem gibi görürüm” sözü bize güven verdi. Bugün oğlumun görme oranı %10’dan %70’e yükseldi. Daha da iyileşmesi mümkün. Evladımızın gözünü ve geleceğini koruyan hocamıza ve ekibine derin bir gönül borcu duyuyoruz. Allah hepsinden razı olsun.
• Elazığ Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi • Diğer •
Murat Erdağ isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Murat Erdağ, Göz Hastalıkları.
Murat Erdağ adresi nerede?Murat Erdağ şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yıldızbağlar Mah. Elazığ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Murat Erdağ isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Murat Erdağ online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Murat Erdağ isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Murat Erdağ bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Murat Erdağ ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Murat Erdağ hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Murat Erdağ hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.