Elazığ Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Elazığ Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi
Yıldızbağlar Mah., Elazığ
os...
Elazığ Fırat Üniversitesi Hastanesi Göz Hastalıkları Uzmanı Dr. Murat Erdağ hocamıza içten şükranlarımı sunmak isterim. Oğlum kardeşiyle oynarken gözüne sivri bir cisim battı. Retina ve korneasında yırtık oluştu. Murat hocamız acilen muayene etti ve göz sıvısının dışarı sızma riski nedeniyle hemen ameliyata aldı. Aynı gün yapılan müdahale başarılı geçti. Ancak göz merceği de zarar gördüğünden 10 gün sonra ikinci bir ameliyat daha gerekiyordu. Bu da başarıyla tamamlandı. Süreç boyunca Murat hocamız ve ekibi büyük bir özveriyle yanımızda oldu. İlk anlarda çaresizlik içindeydik. Bir baba olarak kaygılıydım. Ancak hocamızın “Her hastamı ailem gibi görürüm” sözü bize güven verdi. Bugün oğlumun görme oranı %10’dan %70’e yükseldi. Daha da iyileşmesi mümkün. Evladımızın gözünü ve geleceğini koruyan hocamıza ve ekibine derin bir gönül borcu duyuyoruz. Allah hepsinden razı olsun.
fa....
Tüp mide ameliyatı için Mehmet Fatih Korkmaz hocamı tercih ettim. Daha önce yakın çevremden birinin sürecinin olumlu geçmesi beni cesaretlendirdi. Ameliyat öncesinde detaylı bilgilendirme yapıldı, süreç boyunca hem hocamız hem de ekibi oldukça ilgili ve destekleyiciydi. Ameliyatım sorunsuz ve konforlu geçti, herhangi bir komplikasyon yaşamadım. Şu an 7. ayımdayım, hedef kiloma ulaştım ve koruma dönemindeyim. Kullanılan modern teknikler, ameliyatın kısa sürmesi, iletişimlerinin güçlü olması ve her an ulaşılabilir olmaları bana güven verdi. Bu süreci sağlıklı şekilde geçirmemin en büyük etkeni Fatih hocam ve ekibidir. Yeni bir yaşam alışkanlığı kazandım ve kendimi çok daha iyi hissediyorum.
Hasta
murat hocam çok saygıdeğer bir hekimdir benim parçlı kırıklı bacak ameliyatımı gerçekleştirdi tekrar burdanda teşekkür etmek istedim
i.....
Çocuğumuzun vücudunun yarısı felçliydi. Kendisinin ve diğer doktorlarımızın sayesinde 10 günde ayağa kalkarak evine gitti. Şimdi kilometrelerce uzakta olmamıza rağmen takiplerine Serkan hocamızla devam ediyoruz.
Elazığ Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi, Elazığ şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Elazığ Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi, Elazığ şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Nörolog, Nükleer Tıp Doktoru, Genel Cerrah, Çocuk Alerjisi Doktoru, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Çocuk İmmünolojisi Doktoru, Patolog, Çocuk Psikiyatristi, Akupuntur Uzmanı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Kardiyolog, Romatolog, Psikiyatrist, Pratisyen Hekim, Çocuk Nöroloji Uzmanı, Mikrobiyolog, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı).
Elazığ Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi hangi hizmetleri sağlıyor?Elazığ Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi, toplam 232 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Anoskopi, Obezite Cerrahisi, Kolon Ve Rektum Cerrahisi, Laparoskopik Reflü Ameliyatı, Laparoskopik Fıtık Tedavisi, Timektomi, Tiroid İnce İğne Biyopsisi, Laserasyon Onarımı, Gastroskopi.
Elazığ Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Elazığ Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Elazığ Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Elazığ Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Elazığ Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Elazığ Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Elazığ Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar Elazığ Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta/danışan, Elazığ Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Elazığ Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi nerede?Elazığ Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi adresi Yıldızbağlar Mah. Elazığ şeklindedir.