Ağaççılar Köyü Mevkii, Bolu
gü...y
çok memnunum doktorumdan.
m....n
abimin belindeki kemik kırığını başarılı bir ameliyat ile iyileştiren doktor beye teşekkürler.
su...r
Uzundur sorunum olan bir konuda yardımcı oldu, endişelerimi giderdi. Sağolasın doktorum.
ha...y
Yoğun Bakımda yatan hastam için elinden geleni yaptı, her zaman gereken bilgi verdi, Allah razı olsun.
fa...r
Başarılı bir ameliyat ile sağlığıma kavustum. Kendisine teşekkür ederim.
em...a
Bel fıtığı nedeniyle gittiğim pek çok doktor ameliyat olacaksın dedi, doktor bey beni 1 aylık ilaç tedavisi ile iyileştirdi, emarımda ciddi bir fıtık olmadığını söyledi, daha sonra gittiğim fizik tedavi doktoruda aynı şeyleri söyledi, Allah razı olsun.
Murat Kayabaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Murat Kayabaş, Beyin Ve Sinir Cerrahisi.
Murat Kayabaş adresi nerede?Murat Kayabaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ağaççılar Köyü Mevkii Bolu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Murat Kayabaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Murat Kayabaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Murat Kayabaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Murat Kayabaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Murat Kayabaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Murat Kayabaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Murat Kayabaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.