Op. Dr. Murat Köse GATA KBB 2002 ihtisasli Estetik ve fonksiyonel burun cerrahisi , VERTIGO, uyku apnesi ve horlama cerrahisi , estetiksel dolgu botoks ve ip aski uygulamaları olmak üzere çocukluk cağı KBB Hastalıkları ve cerrahisi, kulak hastalıkları Ve cerrahisi , burun ve sinüs hastalıkları ile baş boyun cerrahisi ilgi ve uzmanlık alanlarim.

Yetişkin
Çocuk

Kulak Burun Boğaz Randevusu

Bahçelievler, Dumlupınar 7. Sk. 19200 Merkez/ÇORUM, Çorum 19000

• Sigortası olan hastalar

• L

Yaklaşık iki yıldır 10 yaşındaki çocuğumun geniz eti ve bademcik takibini Murat Hocam yapıyordu. Tam emin olmadan ameliyat yapmadı. 19 ocakta ameliyatı yaptı ve çok olumlu geçti. Hasta takibi olsun ikili ilişkileri olsun çok iyi bir doktor. Murat Köse hocamı herkese tavsiye ederim.

• ELIT Park Bademcik Ameliyatı  •

26 yıldır burun kemiği eğriliği,kronikleşmiş alerji,konka büyümesine bağlı nefes alamama ve geceleri uyku bozukluğu problemi yaşayan 47 yaşında Lise Öğretmeniyim.Daha önce başka bi ilde 2 ameliyat geçirdim ancak konka /alerji problemim maalesef çözülmedi.Sömestr’de artık son limitine geldiğim rahatsızlığıma son vermek için ismini meslekî çevremizden duyduğum Murat KÖSE’den randevu aldım.Detaylı muayene ve uzun hastalık hikayemi sabırla dinledikten sonra,Burun eti traşlama ve radyofrekans tedavisi önerdi.Ameliyatım çok iyi geçti.Hastanede ve sonrasındaki kontrollerimde çok yardımcı oldu.Bir ağrı kesici bile içmeden yıllardır korktuğum bu süreci Murat KÖSE sayesinde,oldukça konforlu bir şekilde atlattım.Artık Gece gündüz burnumdan sağlıklı nefes alabiliyor ve gece uyanmıyorum.Ameliyatım öncesinde,diğer 3 kronik hastalığım sebebiyle kullandığım ilaç tedavilerini de tek tek değerlendirdiğini de belirtmek istiyorum.Keşke kendisiyle daha önce tanışsaydım.Herkese sağlıklı bir ömür diliyorum.

• I

Geçen hafta dilimin altındaki ranula kisti nedeniyle ameliyat oldum. Ameliyat teknik olarak zor bir operasyon olmasına rağmen süreç planlı ve kontrollü şekilde ilerledi. Ameliyat öncesinde yapılacak işlem ve sonrasında dikkat edilmesi gerekenler hakkında detaylı bilgilendirme yapıldı. Operasyon sorunsuz geçti ve iyileşme sürecim şu ana kadar iyi ilerliyor. Genel olarak muayene, ameliyat ve takip sürecinden memnun kaldım.

• K

6 yasında ankara takipli kizima burun ameliyatı önerildi kim ile görüssem murat hocamı tavsiye ettiler .bizde gittik ameliyatımızı olduk çok şükür başarılı geçti çok iyi sonuç aldık.çok profesyonel bir hekim ekip arkadaşları harika yaklaşik iki yilda çözülemeyen problemimiz bir haftada çözüme ulaştı çok tavsiye ederim.İYİKİ VARSINIZ HOCAM.

• ELIT Park Kulak Tüpü Takılması  •

• Ö

Murat köse ye geniz eti ameliyatı oldu oğlum. İlgi ve alakaları çok iyi . Çok memnun kaldık

• ELIT Park Kulak Tüpü Takılması  •

Dr.Murat Köse hocamıza yaklaşık bir ay evvel tedavi amaçlı geldim başta sinüzit tedavisi oldum daha sonra kemik eğriliği vardı burnumda sol taraftan hiç nefes alamiyordum on beş gün önce ameliyat oldum çok şükür rahat bir ameliyat ve sonrası sürecim geçti emegine sağlık

• Y

Doktor Murat köseye geldim geçmeyen rahatsızlığım vardı gerek ilgisi gerek tedavisi olsun çok ilgililerdi ameliyatım hiç bir sıkıntı olmadan gerçekleşti

• ELIT Park Diğer  •

Dr. Murat KÖSE hocamızın yaklaşık 6-7 yıldır hastasıyım. Eşim ben çocuklarım ailece geliyoruz. Sağ burnum da et ve biraz kemik eğriliği vardı 12-12-2025 tatilinde ameliyat oldum yaklaşık ameliyatım 1 saat kadar sürdüğünü ve ameliyatım oldukça iyi geçtiğini hocamız söyledi.2 burnumada tampon koymuştu.16-12-2025 tarihinde tamponların alınması için randevu verdi. Bu arada benim yeğenim başka hastanede farklı hocaya aynı işlemleri yaptırmış olup tamponlar alınırken ciddi kanama olduğunu ve acıdığını söyledi. Ben de işin açıkçası çok korktum. 16-12 tarihinde tamponları eşimle birlikte aldırmaya geldik. İnanın 1 dakika sürmedi eli o kadar hafiftiki ne acı ne kanama hiçbir şey hissetmedim. Hocama çok ellerine sağlık diliyorum.

• C

Yaklaşık 16 gün önce amaliyat oldum murat hoca çok iyi bı doktor ve bu ikinci amaliyatim süreç çok iyi ilerliyo sonuçta güzel olur inşallah

• ELIT Park Kulak Burun Boğaz Randevusu  •

12 Ekim tarihinde kızım kulaktan ameliyat oldu murat köse hocamız kendisi çok ilgili ve güleryüzlü bir doktor ameliyat sonrası hiç sıkıntı yaşamadık

• ELIT Park Orta Kulak Ameliyatı  •