Uzm. Dr. Murat Küçüktaş

Dermatoloji daha fazla

Bursa 1 adres

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi mezunuyum. 2010 yılında Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dermatoloji Ana bilim dalında uzmanlık eğitimimi tamanmladım. Çalışmalarımı daha çok saç cerrahisi, saç ekimi, dermatokozmetoloji ve estetik dermatoloji alanlarında yapmaktayım.

Dr. Murat KÜÇÜKTAŞ Kliniği

İhsaniye Mahallesi Leylak Sokak FSM 1453 Aydemir Rızvanoğlu 3/A Kat 12 Daire 76, Nilüfer, Bursa 16160

İhsaniye Mahallesi Leylak Sokak FSM 1453 Aydemir Rızvanoğlu 3/A Kat 12 Daire 76, Bursa

Dr. Murat KÜÇÜKTAŞ Kliniği

Prp ve mezoterapi işleminden son derece memnun kaldım.

• Dr. Murat KÜÇÜKTAŞ Kliniği PRP  •

• R

Ocak 2025’te Murat Bey’e saç ekimi yaptırdım. Şu an 9. ayı doldurdum şuanki mevcut durumumdan gayet memnunum.Çevremdekiler saç ekimi yaptırdığımı anlamıyorlar bile. Ekim süreci ve sonrasında mesleki donanımı, ilgi ve alakasından oldukça memnun kaldım.Tüm içtenliğimle gönülden tavsiyemdir.

• Dr. Murat KÜÇÜKTAŞ Kliniği DHI Saç Ekimi  •

Çok araştırarak gittiğim 2020 yılı ilk saç ekimi 2021 yılı ikincisi ve 2025 Şubat ayında üçüncü kez saç ekimleri yaptırdım . Dr. Murat Küçüktaş hocam mütevazi , işini çok iyi yapan , egosuz ve her zaman hastalarının sağlığı ve ne istediğini birinci sırada tutan bir hekim . Kliniği ticarethane değilde tam bir sağlık kuruluşu . Çok çok hijyenik bir klinik . Dr.Murat Küçüktaş hocam işine çok saygılı ve 3 kez saç ekimi yapmasına rağmen dönör bölgesi mükemmel ve hasarsız.Hayatımda tanıdığım mesleği ve kişiliği ile özel insan olan bir hekim . Klinikteki hemşireler ve yardımcı personeller hepsi güler yüzlü ve işlerini iyi yapan insanlar . Arkadaşlarıma ve tanıdıklarıma şiddetle tavsiye ettiğim ve gidenlerin memnun kaldığı bir klinik . Ay love you hocam diyorum başkada bir şey demiyorum. Dr.Murat Küçüktaş varsa her an saç çıkabilir …

• Dr. Murat KÜÇÜKTAŞ Kliniği Saç Ekimi  •

Saç ekimi konusundaki mesleki bilgi ve becerisi, güleryüzlü ve samimi tavrı ile güven duygusunu oluşturan, operasyon sonrası da iletişimi aynı seviyede devam ettiren başarılı meslek adamı... Teşekkür ederim Uzm.Dr. Murat Küçüktaş.

• B

Zona hastalığının tedavisinde bana olan yardımıyla, motivasyonuyla ekip olarak çok başarılı diyebilirim. Başta Doktor Murat bey'e ve ekibine çok teşekkürler..

• Dr. Murat KÜÇÜKTAŞ Kliniği Allerjik Deri Testleri  •

• H

6 ay önceki saç ekimi yaklaşık 9 saat sürdü. 3 ay sonra yavaş yavaş çıkan saçlar 6 ayda ciddi oranda arttı. Özellikle ön saç çizgisi çok doğal duruyor. İlgileri ve titiz çalışmaları için teşekkür ediyorum.

• Dr. Murat KÜÇÜKTAŞ Kliniği Saç Ekimi  •

Doktor Murat bey saç ekimi sürecinde bilgisi, bana olan yardımıyla, motivasyonuyla ekip olarak çok başarılı diye bilirim. Başta Doktor Murat bey'e ve ekibine çok teşekkürler..

• Dr. Murat KÜÇÜKTAŞ Kliniği Diğer  •

• Ö

Saç ekimtirmek için gittiğim kafadaki soru işaretlerini ortadan kaldırıp çok güzel muane edip beni ikna eden dr.murat küçüktaş çok teşekkür ederim

• Dr. Murat KÜÇÜKTAŞ Kliniği Fue Yöntemiyle Saç Ekimi  •

Çok ilgili alakalı müthiş bir doktor alanında çok iyi bir hekim çok candan Her türlü şikayetiniz de birebir ilgilenen 1 hEkim eşimin saç problemi ile de çok ilgilendi elinden geleni yaptı kendi saç ekimimde de çok doğal çok güzel oldu çok memnunum yıllar geçsede hiçbir şikayetim olmadı eşimin doğumdan sonraki dökülen saçları içinde gittiğimde birebir takip edip ilgilendi çok memnunuz

• Dr. Murat KÜÇÜKTAŞ Kliniği Randevu  •

Saç ekimi yaptıralı 6 ay oldu süreçten gayet memnunum. Bilirsiniz bu işlerde işçilik çok önemlidir. Ön çizgi gayet doğal, sıklık olması gerektiği gibi, donör bölge hiç saç alınmamış gibi homojen. Ellerinize sağlık Dr.Murat Küçüktaş ve ekibi :)