Op. Dr. Murat Mermerkaya

Üroloji · Daha fazla

Gaziantep 1 adres

Merhaba! Ben Dr. Murat Mermerkaya, erkek kısırlığı konusunda uzmanım ve Kayseri'de doğdum. İlkokul yıllarımı TED Kayseri Koleji'nde geçirdim, ardından ortaokulu Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi'nde tamamladım. Lise eğitimimi ise bilim ve teknolojiye meraklı olduğum Sivas Fen Lisesi'nde tamamladım.

Hayalim olan tıp kariyerimi gerçekleştirmek için Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne adım attım. Tıp eğitimimi başarıyla tamamladıktan sonra Üroloji alanında uzmanlık eğitimine başladım. Bu süreçte yine Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji anabilim dalında değerli deneyimler kazandım ve bilgimi sürekli geliştirmek için çabaladım.

Şu anda kendi muayenehanemde hasta kabul ediyorum ve uzmanlık alanıma odaklanarak hizmet veriyorum. Özellikle sperm sayısı ve hareketi düşüklüğü, sıfır sperm (azospermi), varikosel, erken boşalma ve vajinismus gibi konular üzerinde çalışmalar yürütüyorum. Bu alanda güncel araştırmaları takip ediyorum.

Hastalarımla birebir ilişki kurarak, onların sağlık sorunlarına çözüm bulmak için çaba sarf ediyorum. Her hasta için özel bir yaklaşım benimsiyorum ve tedavi sürecinde iyi sonuçları elde etmek için çeşitli yöntemleri kullanıyorum.

Amacım, erkek kısırlığı konusunda hastalarıma tedaviler uygulamak.

Eğer siz de sağlık sorunlarınızla ilgili uzman bir yaklaşım arıyorsanız, muayenehanemde sizi ağırlamaktan mutluluk duyarım.

Yetişkin
Çocuk

Üroloji Randevusu

Röportaj

Op.Dr.Murat Mermerkaya muayenehanesi

Yasem İş Merkezi (Çetinkaya'nın arkasındaki büyük bina) 5.Kat 518 numara, Gaziantep 27010

• I

6 yıllık evliyim 3 kez aşılama 2 kez tüp bebek yaptırdık malesef sonuç alamadık 6 yıl boyunca denemediğimiz şey kalmadı aktarlar bitkisel ilaçlar eşimdede bendede görünürde sorun yoktu daha sonra Sperm DNA hasarı diye birşey varmış onu öğrendik Araştırmalar sonucunda Murat hocamızı bulduk Sperm dna hasarı %35 çıktı ve 3 ay ilaç tedavisiyle %26 ya düşürdük yeterli gelmediği Murat hocam tekrar 3 aylık tedavi yazdı ve 2. 3 aylık tedavinin ilk ayında eşim doğal yoldan hamile kaldı Herkesin nasibi bir yerlerde aramak lazım Allah Murat hocamdan razı olsun

• I

Merhaba. Umarım okuyanlara umut olur. Çünkü eşimle beraber bizde araştırarak bu yola koyulduk. En sonunda murat hocayı bulduk. Üç düşük yaptım. Detaylı araştırma sonucu eşimde%38 sperm DNA hasarı tespit edildi. Hocamız bize üç aylık bir tedavi verdi. Eşim birebir uydu. 90 günü tamamlamadan gebe kaldığımı öğrendim. İlk kez kalp atışı duyduk ve bebeğimizi gördük. Murat hoca bize derman oldu. İyi ki değerli hocamızı tanıdık. Minnettarız ona.

• Ş

3 yıllık evliyim 3 düşğk öyküm oldu bir aşılama bir tüp bebek hepside düşük oldu ve murat hocanın yanına geldik dna hasarı çıktı eşimde tedavi oldu sonra tekrar hamile kaldım o da düştü yılmadık tedaviye devam ettik 3 ayın sonunda şuan 4 aylık hamileym kendiliğimden hamile kaldm Murat hocanın ilgisi bilgisi herkese öneriyorm Önce Allah somra Murat hoca buldu bizim dermanımızı Allah bin kere Razı olsun kendisinden konuşması pskilojik tedavisiyle hayata tutundum ben hep iyiyi güzeli anlattı konuşurkenli hayası ilgiyle dinlemesi Hocam Allah sizden bin kere Razı olsun Rabbim sizin gibi doktorlar nasip etsn bizlere

• Op.Dr.Murat Mermerkaya muayenehanesi Üroloji Randevusu  •

Bizim serüvenimiz 2022 6.ayinda başladı. Sperm hareketi düşüktü onu yükseltik ve biraz zaman gecti yine olmadı bir aşılama bir tüp bebek yaptık tutmadı tüp bebekten önce dna hasarına baktırdık yüksek çıktı 6 ayda tedavi gördük dna hasarını 15 e düşürdük ve tekrar sperm hareketi düşük çıktı tedaviye başladık 3 ay dolmadan gebelik haberini aldık önce murat beyden sonra salih beyden ve ordaki butun çalışanlar bu zorlu süreçte yanımızda oldular bizi teselli ettiler bizim umudumuzu hiç kırmadılar ve her gittiğimizde bize yardimci oldular biz oraya gittiğimizde bizde böyle gebelik haberi ile gelirmiyiz bizde gebelik köşesine yapıştırırmıyız dedik ve sonunda Çok şükür önce Allahın izni ile sonra murat hocamdan ve salih beyden razı olsun simdi gebelik haberini öğrendik çok bekledik ama değdi

• Ş

Biz Doktor Bey'le 2023 Eylül ayında tanıştık. Bize tedavi programı uyguladı ve Eylül 2024 yılında güzel haberimizi aldık. Murat Bey bize iyi hissetmemiz için sürekli önerilerde bulundu ve motivasyon verdi. Eşimin problemi DNA hasarıydı, tedavisini gördük ve düzelme oldu. Eylül ayında da gebelik haberini aldık. Çevreme tavsiye ederim.

•  •

• H

Şimdi ben hikayemi yazsam roman olur size şöyle özet geçeyim öncelikle 10 yıl vajinusmusla mücadale ettim taki murat hocayı bulana kadar keşke daha önce tanısaydıkda bunca yılım boşuna gitmeseydi hiç aşamam dedim eşim inanmadı bunca sene yapamdığımız şeyi bi adam nasıl konuşarak yapacak dedi ve dediği gibide oldu murat hocanın yanına ağlayarak girdim hiç unutmam sonra gülerek çıktım neyse bütün sorunlarım bitti dedim artık bide çocuğumuz olsun istiyoduk oda yolunda gitmedi yine soluğu murat hocanın yanında aldık hemen çocuğumuz olsun istedik sonra ilaç tedavisi uyguladı ve uzun bi süre sonra hamileydim herşey çok güzel gidiyodu ve derken bebeğimizin kalbi durdu malesef yine ara vermeden tedaviye devam etmek istiyodum geldik yine murat hocanın yanına dna hasar testine bakıldı bu arada varikoselde vardı sonra bize ameliyat önerdi dna hasar testimizde sıkıntı vardı eşimin ameliyatını yaptı ve 1 buçuk ay geçti ve mutlu son yine hamileyim Allah onlardan razı olsun

• Op.Dr.Murat Mermerkaya muayenehanesi  •

• I

Dna sperm hasarı şikayetiyle gittiğimiz murat bey e 3 aylık tedavi sonucu hiç bir şikayetimiz kalmadan geri döndük. Çok ilgili ve bilgili. Bütün konuşmaları bilime dayalı.

• M

Rabim iyiki 4 sene önce karşıma sizin gibi temiz kalbi bi insanı cıkardı karşıma güler yüzüyle ilgilenmesiyle detaylı açıklamasıyla bizim hep destekcimiz oldu biz hep yıkılmak üzere oldugumuzda bizi syakta tutup tedavimizi ilerletti 2 defa tüp bebek denememiz oldu negstif sonuçlandı tekrardan hocamızın yanına gittik dna hasarı oluştugunu ögrendik güler yüzüyle tedavileriyle 4.5 sene sonra mucize bebegimizi ögrendik iyiki var allah razı olsun salih beyide unutmadık bizimle ilgilenmesi bizi bi hasta deilde aile gibi hisetirmesi iyiki varsınız rabim ne muradınız varsa versin

• Op.Dr.Murat Mermerkaya muayenehanesi Diğer  •

• M

Daha önceden 2 defa tüp bebek yaptırmıştık ikisi de olumsuz sonuçlanmıştı. Bunun üzerine Murat hocamızı sosyal medyadan denk geldi randevu aldık ve muayene oldum. Muayene sonucunda benden sperm DNA hasar istedi ve gelen sonuçta DNA hasar olduğunu ve bunun tüp bebekte ciddi şekilde etkilediğini hocamdan öğrendik . Bunun üzerine iğne ve ilaç tedavisine başladık. Tedavinin dışında kendisinin özenle hazırladığı diyet programını harfi harfine uyguladık . Önce Allah’ıma sonra Murat hocam ve ekibi sayesinde Allah razı olsun bir kız Babası olmama vesile oldular. Hemde tedavi sonucunda normal yollarla gebelik gerçekleşti . İster yüzyüze olsun isterse telefon da olsun her kafamıza takılanı sorduk Murat hocam sağolsun sabırla her seferinde bizi dinledi.Diyorum ya önce Allah’ım sonra hocamın ekibi sayesinde ebeveyn duygusunu yaşadık.Kızımız şuan 11 aylık çok şükür bizle birlikte hızlıca büyüyor. Hiç bir zaman umudunuzu kaybetmeyip Murat hocanın ve ekibinin dediklerine güvenin

• M

Ben murat hoca ile yaklaşık 1.5 yıl önce tanıştım sperm sayım 0 idi dogru yaklaşım dogru ilac ile degerimi yüzde 15 e çıkardı sonrasında sperm DNA hasar testi yaptık olması gerekenden biraz yüksek çıktı onu da aştık tüp bebek ile 6 haftalık hamile eşin 10 yıl sonra gelen mutluluk burda murat beye teşekkğr ederim davranışı ile yaklaşımı ile mükemmel vesile oldugu için çok teşekkür ederim sag olun