Evliya Çelebi Mahallesi Okmeydanı Caddesi, Kütahya
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
K
k.....
Sayın Doktorum, Murat Özaltın; Gösterdiğiniz nezaket ve özveriden dolayı ben ve ailem şükranlarımızı sunarız...Herşey için sonsuz teşekkür ederiz... ALLAH Razı Olsun...
K
k.....
Çok teşekkür ederim... Doktor Bey çok çok iyi... Allah razı olsun...... Kendilerine ben ve ailem şükranlarımızı sunarız.
ga...t
Hakkında söylenebilecek en ufak kötü eleştirim bulunmamaktadır. Mutlu hissedebilmeyi bana yeniden yeniden kendimi her kötü hissettiğimde hatırlatarak kendime güvenimi arttırdı. psikiyatriye ihtiyaç duyan herkese tavsiye ederim. Teşekkürler sayın dokturum.
Murat Özaltın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Murat Özaltın, Psikiyatri.
Murat Özaltın adresi nerede?Murat Özaltın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Evliya Çelebi Mahallesi Okmeydanı Caddesi Kütahya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Murat Özaltın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Murat Özaltın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Murat Özaltın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Murat Özaltın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Murat Özaltın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Murat Özaltın hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Murat Özaltın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar