ANKARA NUMUNE HASTANESİ VE ANKARA YÜKSEK İHTİSAS HASTANESİNDE ÇALIŞTI.
GAZİANTEP DEVLET HASTANESİNDE DE ÇALIŞTI , TÜRK KANSER SAVAŞ KURUM YÖNETİM KURULU ÜYELİĞİ YAPTI.
GAZİANTEPTE Kİ ONKOLOJİ HASTANESİ YAPIMINDA YER ALDIM , LAPAROSKOPİK AMELİYATLAR,SLEEVE GASTREKTOMİ (TÜP MİDE) VE DİĞER LAPAROSKOPİK CERRAH AMELİYATLARI ÇALIŞTIĞI YUKARIDAKİ HASTANELER VASITASIYLA YAPABİLMEKTE.
- Safra Kesesi Taşları
Siirt İbni Sina Hastanesi
Bahçelievler hz, Fakirullah Cd. no :77 Merkez, Siirt 56100
C
c....h
Bir çok araştırma sonrasında murat hocaya geldim endoskopi oldum kısa sürede bekletmeden uyguladığı tedavi sonrasında çok iyi geldi
• başka bir yer • Diğer •
Y
y....ç
Bana endoskopi işlemi yaptı. Hiç bir sorun yaşamadım. Gastroskopi ve kolonoskopi konusunda çok tecrübeli. Özellikle onkolojik cerrahide uzman olmasından dolayı tavsiye ederim. Mersin'de en iyi cerrahlardan birisidir
• Mersin Özel Su Hastanesi • Endoskopik Cerrahi •
a....n
Internetten çok araştırdım en sonda murat hocama geldim kendisinin ilgisi ve detaylı bilgi vermesinden dolayı memnun kaldım.Fissür teşhisi konulduktan sonra 4. Evre olduğu için ameliyat önerdi başlarda çok tedirgindim ama bilgi vermesi ve açık konuşması beni biraz rahatlattı güzel bir ameliyat geçirdik.
• Mersin Özel Su Hastanesi • Anal Fissür (Makat Çatlağı) Tedavisi •
e....p
Kilom konusunda yıllardır çok tedirgindim,tüp mide olup olmayacağıma karar veremiyordum dışarıdan söylenenlere kual adıp sürekli vazgeçiyordum ama murat hocayla tanıştıktan sonra bütün endişelerim korkularım gitti kilo endeksim ölçüldü işlermlere başlatıldı,çok başarılı ve ağrısız bir ameliyat geçirdim bir haftada 7 kilo düşmem beni çok etkiledi ve çok mutluyum hayatıma yeniden başlıyor gibi hissettiriyor.
• Mersin Özel Su Hastanesi • Tüp Mide Ameliyatı •
Şiddetli mide ağrısı olan annem için Murat Özmen e muayene olduk.Bize endoskopi olmamızı önerdi.Ertesi gün endoskopi olduk.Gayet konforluydu.Hicbir sıkıntı yaşamadık.Cok memnun kaldık.Allah razı olsun .Çok yardımcı oldu.
• Mersin Özel Su Hastanesi • Randevu •
a....b
Babamın kasık fıtığı şikayetiyle geldik çok şiddetli sancısı vardı yapılan tahliller ve ameliyat sonucunda çok başarılı titiz çalışan ve hastalarla iyi diyaloğu olan bir doktor herkese tavsiye ediyorum
• Mersin Özel Su Hastanesi • Kasık Fıtığı Cerrahisi •
Murat Özmen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Murat Özmen, Genel Cerrahi. Size Murat Özmen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Murat Özmen adresi nerede?Murat Özmen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahçelievler hz, Fakirullah Cd. no :77 Merkez Siirt
Adresine gitmek zorunda kalmadan Murat Özmen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Murat Özmen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Murat Özmen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Murat Özmen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Murat Özmen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Murat Özmen hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Murat Özmen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.