- Burun tıkanıklığı
- Burun eğriliği
- Bademcik Hastalığı
- Horlama
- Sinüzit
Hoşnudiye mah. 770. sok cassaba modern b blok kat 2 no 201 Tepebaşı Eskişehir, Eskişehir 26130
- Sigortası olan hastalar
Kulak Estetiği
Kulak Temizleme
Kulak Tüpü Takılması
Doç. Dr. Mustafa Acar Kliniği
Küçük Dil Ameliyatı (Uvulektomi)
Mezoterapi
Orta Kulak Ameliyatı
Revizyon Burun Estetiği
Rinoplasti
Doç. Dr. Mustafa Acar Kliniği
Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
Ses Terapisi
Sinüs Cerrahisi
Doç. Dr. Mustafa Acar Kliniği
Timpanoplasti ( Kulak Zarı Değişimi)
Timpanoplasti(Kulak Zarı Ameliyatı)
Tükürük Bezi Ameliyatı
Yüz Gençleştirme
Yüz Gerdirme
Çene Estetiği
T
t....y
Çok ilgili ve detaylı açıklama yapıldı. Hocanın ilgisi çok iyiydi.
Y
y.....
Değerli doktorumuz Doç. Mustafa Acar hocamız, kulakta duyuş azlığı ile yaşadığımız sorunu, detaylı muayene sonucunda çözüme ulaştırdı. Pozitif enerjisi, uzmanlığı ve klinik ekibiyle kesinlikle tavsiye edebileceğimiz bir hekimdir.
• Doç. Dr. Mustafa Acar Kliniği • Kulak Burun Boğaz Randevusu •
Her gittiğimde aynı incelik aynı ilgi klinik olarak ve tedavinin her aşaması özel ilgiyle takip ediliyor gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz
me...r
Bilgili kibar bir doktor tedaviyle ilgili ayrıntılı olarak bilgi verdi
C
ce...z
Ön görüşme olmasına rağmen doktor beyin ve çalısanların ilgisi çok güzeldi.
• Doç. Dr. Mustafa Acar Kliniği • Burun Estetiği •
me...
Doktor beye seneler önce annemi getirmiştim. Klinikte yaptığı testlerle nokta atışı bir tanı koymuştu ve verdiği ilaçla annem senelerdir çok şükür baş dönmesi kusma atakları geçirmeden hayatına devam ediyor. Alanında çok iyi bir hekim. Bu sene eşimin kulaklarındaki çınlama ve işitme kaybı için geldik. Mesleki deformasyon olduğu için maalesef yapılacak bir şey yoktu zaten defalarca başka doktorlardan da duymuştuk ancak Mustafa bey’e de gösterip emin olmak istedik.
s....a
Üst yüz botoks uygulaması yaptırmak için Mustafa hocamın kliniğine ilk kez gittim,sadece alın ve kaz ayağı çizgilerine değil gerekliyse tavşan çizgileri ve barkod çizgilerine de uygulama yapıyor,bugün de kontrol randevum vardı,oldukça doğal bir uygulama oldu ben sonuçtan çok memnun kaldım. Ayrıca kliniğin tertemiz oluşu,tüm ekibinin çok kibar ve güleryüzlü olduğunu da söylemeden geçemeyeceğim.Mustafa hocam gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bir hekim.
• Doç. Dr. Mustafa Acar Kliniği • Botoks •
Karşılamadan uğurlamaya kadar kibar, güler yüzlü bir ekiple moraliniz düzeliyor. Keza Mustafa Bey de oldukça kibar, naif ve işinin ehli bir hekim. Neredeyse hiç soru sormama gerek bırakmadan tedavi ve ameliyat sürecini tane tane her aşamasını tüm detayıyla anlattı. Mustafa Beyden önceki hekimlerin sebep olduğu mental yorgunluğu atmak için süre istedim kendisinden ve fakat buna ihtiyacım olmamış olsaydı net bir şekilde ameliyat planlamasını yapardım. Dinginliği ve güler yüzlü yaklaşımıyla "hekim gibi hekim" tabirinin hakkını veriyor ve güveni veriyor. Tereddütsüz görüşmenizi tavsiye ediyorum.
• Doç. Dr. Mustafa Acar Kliniği • Kulak Burun Boğaz Randevusu •
Doktor Mustafa ACAR çok iyi ve tecrübeli bir doktor. Ona botoks ve massater botoks yaptırdım. Tedavi hemen etkisini gösterdi. Randevu zamanım hiç aksatılmadı. Bekletilmedim. Orijinal ürünler kullanıldı
de...
Bir ay önce Rinoplasti Ameliyatı oldum Sayın Doktorum MUSTAFA ACAR bey çok çok memnunum Nekadar çok güzel yorumlar yazsam az kalır güler yüzüyle güveniyle On numara beş yıldız ayrıca tüm ekibi güler yüzlü ilgi ve alâkalari içinde On numara beş yıldız iyiki sizi tercih etmişim SAYIN MUSTAFA ACAR VE EKİBİ
• Doç. Dr. Mustafa Acar Kliniği • Burun Estetiği •
Mustafa Acar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Acar, Kulak Burun Boğaz. Size Mustafa Acar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kulak Burun Boğaz Randevusu, Burun Estetiği, Geniz Eti Ameliyatı, Rinoplasti, Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi), Endoskopik Sinüs Cerrahisi, Kulak Tüpü Takılması, Bademcik Ameliyatı, Timpanoplasti(Kulak Zarı Ameliyatı).
Mustafa Acar adresi nerede?Mustafa Acar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hoşnudiye mah. 770. sok cassaba modern b blok kat 2 no 201 Tepebaşı Eskişehir Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Acar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Acar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mustafa Acar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mustafa Acar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mustafa Acar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Acar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mustafa Acar hakkında ne düşünüyor?Toplam 175 hasta / danışan, Mustafa Acar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mustafa Acar hangi sigortaları kabul ediyor?Mustafa Acar tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Eskişehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
- Eskişehir bölgesinde SGK kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları