Doktor Muayenehanesi

• K

Her şeyden önce soruna bilgece yaklaşması özel hastanelere karşı önyargımı kırdı. Tüm süreçte bir abi gibi ilgilenmesi işini ne kadar severek yaptığını gösteriyor.

-11 derece ve 15 yıllık geçmişi olan yüksek miyopi rahatsızlığımı Göz için lens (ICL) tedavisi ile sağlığa kavuşturdu. Operasyon 5 dakika bile sürmedi ve hemen görmeye başlamak bir sihir gibiydi. Üstelik daha sonra yine miyop olursam yaşayabileceğim noktalara çözümler sundu.

Gerçekten gerçek bir Türk hekimi. İnşallah mutlu ve uzun ömürlerle benim gibi birçok insanın daha hayatına dokunur.

• Doktor Muayenehanesi Diğer  •

15 yıldan fazladır gözlerimde uzağı görme ve astigmat problemi yaşamaktaydım.Gözlük lensbatmalar ve gözlük kullanmanın konforsuzluğu yaşayanlar bilir Tavsiye üzerine Dünyagözde Mustafahocamıza muayene oldum hsthneye girdiğiniz andan doktora ulaşana kadar gerçekhizmetle karşılanıyorsunuz ve doktorumuzunilgisi bilgisi bu durumu taçlandırıyor.Lazer planladık gözlerimde kuruluk ve lekelenmeler vardı lens kullanımından 4gün damla tedavisi uygulayıp geçen hafta cuma operasyonum gerçekleşti.görebiliyormuşum çok şükür işlemin başından sonuna anlatarak sohbet ederek devam etti hatta bitti mi dedim ki bende klostrofobi var böyle durumlarda panik oluyorum amadoktorumuza olan güvenim 10 dakikada zorlanmadan bitmesini sağladı.Sonra ağrıoluyor mu lens kullandıysanız enfeksiyon olduğunda yanma batma sulanma olur hatta 1 2 gün sürer onun çokhafifi 2 3 saat içinde yok oldu.Gözlerim 3numaraydı birinde astigmat vardı.Ertesi gün kontrolde biri0 astigmatlı0.25 Herkese öneriyorum.Mustafa hocam

• Doktor Muayenehanesi Diğer  •

• C

Hayatımda iyi ki dediklerimden.Ne şanslıyım ki Mustafa hocamla tanıştık 5 derece miyop ve biraz astigmat vardı yaklaşık 15 yıldır lens ve öncesinde gözlük kullanan biri olarak daha önce olmadığıma çok pişman oldum aklımdaki tüm soruları yanıtladı ve aynı gün laser oldum.operasyon sırasında konuşarak gayet rahat geçti.toplam 10 dk da bitti ve sonrası ağrı acı hiç birşey yaşamadım.eğer düşünüyorsanız mutlaka tavsiye ederim.buradan tekrar teşekkür ediyorum Mustafa hocama.

• Dünyagöz İzmir Hastanesi Diğer  •

• Ü

Doktor Mustafa Aksoy en az bir yıldır ailemizin tum bireylerinin güvenerek gittiği işine aşık ve titizlikle yapan mesleğinin hakkını veren çok değerli bir doktor.

Her hastanın yaşına uygun anlayacağı dille konuşması.
    İletişimi ve sakin tavrı ile her giden hastayı rahatlattı.
    Yanında çalışan personelde yine aynı titizlikle ve gelen diğer hastaları da tam zamanında ilgilenmeleri nezaketle karşılamaları etkileyici.

yakını çok zorlanarak görüyordum yeniden son donanımlı makinelerle çekimler yapıldı ve numaramın arttığını tespit etti. Şimdilik lens kullanmaya karar verdim. Şubat ayında Mustafa beye ameliyat olmaya karat verdim.

• Dünyagöz İzmir Hastanesi Diğer  •