Doç. Dr.
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Ataşehir 1 adres
- Kalp Yetmezliği
- Yüksek Tansiyon (Hipertansiyon)
- Koroner Arter Hastalığı
- Miyokard Enfarktüsü (Kalp Krizi)
- Kalp Ritim Bozukluğu
Ataşehir Atatürk Mahallesi Turgut Özal Bulvarı No:11/A, Ataşehir 34758
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler
Y
yu...n
Babamızın tansiyon hastası olmasından dolayı tedavi sürecimizde devreye giren Kardiyoloji Hocamız Doç. Dr. Mustafa Aytek Şimşek, yakın ilgisi ve doğru müdahaleleriyle süreci büyük bir başarıyla yönetti. Bize verdiği güven, gösterdiği profesyonellik ve titiz yaklaşımı sayesinde bu dönemi içimiz çok rahat bir şekilde atlattık.
• başka bir yer • Diğer •
f.....
73 yaşında ileri derecede aort kapak darlığı nedeniyle oldukça endişeliydim. Ancak Mustafa Aytek Şimşek hocamın yaklaşımı, açıklayıcı ve güven veren tavrı sayesinde kendimi emin ellerde hissettim. Ameliyatım çok başarılı geçti ve şimdi kendimi çok daha rahat hissediyorum. Hem profesyonelliği hem de ilgisi için kendisine minnettarım, iyi ki yollarımız kesişmiş.
• başka bir yer • Diğer •
he...i
ilgili güven veren detaya ınıp bilgi veren bir hoca...Neticede anjiyo ve balon oldum 2 sene önce...Kontrollere gidiyorum şimdilik herşey yolunda gözüküyor. 63 yaşındayım.Allah esirgesin ama bu gibi sıkıntı yaşayanlar için Yeditepe Hastanesini öneririm...
• Yeditepe Üniversitesi Hastanesi • goğsumdeki bir ağrı nedeni ile gittim •
Mustafa Aytek Şimşek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Aytek Şimşek, Kardiyoloji.
Mustafa Aytek Şimşek adresi nerede?Mustafa Aytek Şimşek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ataşehir Atatürk Mahallesi Turgut Özal Bulvarı No:11/A Ataşehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Aytek Şimşek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Aytek Şimşek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mustafa Aytek Şimşek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Aytek Şimşek bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mustafa Aytek Şimşek ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mustafa Aytek Şimşek hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Mustafa Aytek Şimşek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.