Op. Dr.
Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Bornova 1 adres
1992 yılında Kayseri Lisesinden mezun olduktan sonra 1993 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesine girerek 1999 yılında tıp doktoru ünvanını aldım. 1999-2004 yılları arasında 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim dalında uzmanlık eğitimimi tamamladım. 2005-2008 yılları arasında Sivas Numune Hastanesi'nde çalıştım bu süreç içerisinde 2006-2007 yılları arasında Gölcük Donanma Komutanlığında TSK A tipi dispanserde Tabip Asteğmen olarak askerlik hizmetimi tamamladım. 2008-2015 yılları arasında İzmir Seferihisar Devlet Hastanesi'nde Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanı olarak çalıştım. 2015-2018 yılları arasında İzmir Tepecik Eğitim Araştırma Hastanesi'nde Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi yan dal ihtisasımı yaptım. 2018-2020 yılları arasında Sivas Numune Hastanesi'nde Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi mecburi hizmet görevimi tamamladım. 2020-2021 yılları arasında özel hastanede çalıştıktan sonra 2022 yılından itibaren kendi muayenehanemde hizmet vermekteyim.
Hakkımda
- Doğum
- Riskli Gebelik
İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Onkoloji Merkezi
Kazımdirik Mahallesi Sanayi Caddesi No:7, Bornova 35100
Kabul edilmeyen sigortalar
Bu uzman sadece özel hastaları kabul etmektedir. Rezervasyon için cebinizden ödeme yapabilir veya sigorta şirketinizi kabul eden başka bir uzman bulabilirsiniz.
Görüşler
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
de...n
kendisine çok teşekkür ederim.çok başarılı alanında...çevremdeki herkeze kendisinden bahsediyorum ve yönlendiriyorum..başarılarının devamını dilerim...
Mustafa Bağcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Bağcı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum, Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi.
Mustafa Bağcı adresi nerede?Mustafa Bağcı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kazımdirik Mahallesi Sanayi Caddesi No:7 Bornova
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Bağcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Bağcı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mustafa Bağcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Bağcı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mustafa Bağcı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mustafa Bağcı hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Mustafa Bağcı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Bornova civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar
- Bornova bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Bornova bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Bornova bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Bornova bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları