Alaeddin Keykubad Kampüsü 42075, Selçuklu
bu...a
Babam acil vaka olarak Akşehir'den Selçuk Tıp Fakültesine sevk edildi 10.11.2025 tarihinde by-pass ameliyatı oldu. 4 damar değiştirildi. Doktorumuz Prof.Dr Mustafa BÜYÜKATEŞ ameliyatı başarıyla gerçekleştirdi. Kendisiyle bu vesileyle tanıştık memnun kaldık. Bilgili, tecrübeli, güven veren bir hoca.
Ö
öz...l
Değerli doktorumuz Mustafa bey babam Erol Yüksel'e 15 Ekimde kalp kapakçığı değişimi ameliyatı yaptı. İşlemin öncesinde çok tedirgindik ama Mustafa bey bizi ilgiyle dinledi ve bilgilendirdi, kaygılarımızı giderdi ve sonrasında da aynı ilgi ve destekleriyle ameliyat sürecini başarıyla geçirdik. Kendisinden çok memnun kaldık, öneririz.
e....u
Sayın Prof.Dr.Mustafa Büyükateş Hocamız Babamın tıkalı 3 Ana Damarını Açık Bypass ameliyatıyla başarılı bir şekilde değiştirdi.İlgisi ve güler yüzlülüğü ile ameliyat öncesinde ve sonrasında da yaptığı bilgilendirmeler için kendisine minnettarız.Kendisine ulaşmak istediğimiz zaman kolayca ulaşabiliyoruz.Hocamızın eline emeğine sağlık.Çok şükür babam şu an iyi.Mustafa Hocamıza duacıyız,Allah razı olsun.Allah başarılarınızı daim etsin Hocam.
O
os...k
Selamün aleyküm profesör Dr Mustafa büyükateş hocam babamin kalp kapakcigi ve 3 ana damar değişikliğini başarılı bir şekilde gerçekleştirdi kendisine hastalarına samimi güler yüzlü anlaşılır açıklayıcı yaklaşımlarından dolayı Allah senden razı olsun hocam başarılarınızın artarak devam etmesini temmeni ediyordum saygı ve selamlarımı iletiyorum
me...n
Babam 10 yıldır kalp kapakçığı ameliyatından korkan ve sürekli erteleyen biriydi. 2 senedir nefes darlığı çekip geceleri uyuyamaz hale geldi. Sayın Prof.Dr Mustafa Büyükateş hocamla tanıştık babamı muayene ettikten sonra kalp kapakciginin değişmesi gerektiğini ve kalbinin aşırı büyüdüğünü acil ameliyat olması gerektiğini söyledi. Riskli ama başarılı bir ameliyattan sonra şuan babamın sağlık durumu iyi elhamdülillah. Öncelikle ilgisi güler yüzü ameliyat öncesi ve sonrası sürekli bizi bilgilendiren hafta sonu bile hastasını görmeye gelen Hocamızdan Allah razı olsun.
ad...
Merhabalar ben Adnan TURUNÇ
Sayın Prof.Dr.Mustafa Büyük ateş bey ile Mayıs 2025 tarinde rahatsizlığım sebebiyle tanıştım yüksek riskli olmasına rağmen iki kalp kapakçığımı başarılı bir operasyon ile değiştirdi önce Allah'ın sonra hocamız ve ekibinin sayesinde şu an sağlıkla iyileşme sürecim devam etmekteyim bilgi ve birikimi hasta doktor ilişkisi çok güçlü ameliyat öncesi ve sonrası detaylar oluşabilecek komplikasyonlar hakkindaki açıklayıcı yaklaşımı ve kontrollerimizi hala aynı titizlikle takip etmesi bunla beraber samimi ve candan davranislari hastasına karşı şefkatli sabirli ve açıklayıcı yaklaşımı bir kez daha çok şanslı odugumu hissettirmistir
rabbim nice yıllar sağlık camiasında hizmetler verebilmeyi hocamıza nasip etsin inşaallah kendisine minnettarım.
Saygılarımla
Adnan turunç.• Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi • Diğer •
Eşimin ve annemin kalp kapağı ve aort değişimi ameliyatını yapan doktorumuzu kesinlikle bu sıkıntıyı yaşayan herkese tavsiye ediyorum.Hem hastalar hem de hasta yakınları acısından büyük bir şans hocamız.Buyuk bir tedirginlik yaşadığımız bu zorlu dönemde bize çok önemli bir yol gösterici oldu.Bilgisi tecrübesi sayesinde Allah onun eliyle bize şifa nasip eyledi.Allah sağlık versin bizim gibi pekçok hastaya ulaşabilsin inşallah.Selcuk üni deki hocamıza ve hocamizin asistanlarına da minettariz
• Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi • Diğer •
Değerli doktorumuz benim ve annemin , risk seviyesi yüksek aort damarı ve kalp kapağımızı aynı gün değiştererek bizi büyük bir sıkıntıdan kurtardı. Ameliyat öncesi hazırlık aşamaları, ameliyat sırası ve ameliyat sonrası son derece ilgili ve sabırlı davrandılar. Mustafa Büyükateş Hocamız ve Ekibi işinde son derece profesyonel. Allah gücünüzü kuvvetinizi artırsın.
O
on...r
Temmuz 2025 de babamın kalp rahatsızlığı nedeni ile konya Selçuklu tıp fakültesinde almış olduğumuz randevu bizi kalp ve damar cerrahisi değerli prof.dr Mustafa hocam ile karşılaştırdı hocam babamın ameliyat olması gerektiğini belirtti bir damar tıkalı kalp kapakciginin değişmesi gerektiğini ve riski yüksek bir ameliyat olduğunu bize anlattı ama hocamın tecrübeli ve titiz çalışmalarından babam şükürler olsun ki şimdi daha iyi hastalari ile ilgilenen ve hasta yakınlarını en iyi şekilde bilgilendiren değerli Mustafa hocamdan Allah razı olsun
I
i̇...k
Eşimin kalp kapağı değişti bypass yapıldı 3 damar değiştirildi sorunsuz bir ameliyat gerçekleşti çok iyi ilgilenildi Mustafa hocamdan Allah razı olsun
• Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi • Diğer •
Mustafa Büyükateş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Büyükateş, Kalp Ve Damar Cerrahisi.
Mustafa Büyükateş adresi nerede?Mustafa Büyükateş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Alaeddin Keykubad Kampüsü 42075 Selçuklu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Büyükateş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Büyükateş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mustafa Büyükateş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Büyükateş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mustafa Büyükateş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mustafa Büyükateş hakkında ne düşünüyor?Toplam 76 hasta / danışan, Mustafa Büyükateş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Selçuklu bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
- Selçuklu bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları