Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Alaeddin Keykubad Kampüsü 42075, SelçukluSigortalar
- Diğer (İade)
- SGK
ay...m
Oğlumun sünneti için Tamer hocayı onermislerdi iyiki tanismisiz Tamer hocayla harika bir doktor egosu olmiyan insanlarla oglumuzla birebir ilgilendi gidecek olanlar hiç düşünmeden gitsin burdaki yorumlara bakarak gitmiştik harika bir insan
bu...a
Babam acil vaka olarak Akşehir'den Selçuk Tıp Fakültesine sevk edildi 10.11.2025 tarihinde by-pass ameliyatı oldu. 4 damar değiştirildi. Doktorumuz Prof.Dr Mustafa BÜYÜKATEŞ ameliyatı başarıyla gerçekleştirdi. Kendisiyle bu vesileyle tanıştık memnun kaldık. Bilgili, tecrübeli, güven veren bir hoca.
n....ö
Doktor Hanım ile 3 ay önce tüp bebek tedavi sürecinde yollarımız kesişti. Gerek cana yakınlığı gerekse açıklama ve yönlendirmeleriyle tam bir uzmandı. Biz güzel sonuca ulaştık. Yazabileceğim onca güzel şey bile bu birikim karşısında az kalır. Gözünüz kapalı güvenebileceğiniz bir hekim ve daha önemlisi iyi bir insan
k....k
Zekeriya hocama 3 kere burun kırığı tedavisi için ameliyat oldum. İlk ameliyattan sonra yapışma var nefes alamıyorum diye 2.ameliyatımı oldum. Sonrasında burnum bariz belli şekilde eğik kaldı. 3.kez ameliyat yapalım dedi. Onu da yaptırdım. 3 yıl geçti hala nefes alamıyorum ve yine eğiklik var burnumda. Ameliyatın başarısızlığıyla ilgili de hastaların %20sinde bunlar görülür dedi. Güvenip 3 tane ameliyata girdim ve sonuç hüsran...
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
öz...l
Değerli doktorumuz Mustafa bey babam Erol Yüksel'e 15 Ekimde kalp kapakçığı değişimi ameliyatı yaptı. İşlemin öncesinde çok tedirgindik ama Mustafa bey bizi ilgiyle dinledi ve bilgilendirdi, kaygılarımızı giderdi ve sonrasında da aynı ilgi ve destekleriyle ameliyat sürecini başarıyla geçirdik. Kendisinden çok memnun kaldık, öneririz.
e....u
Sayın Prof.Dr.Mustafa Büyükateş Hocamız Babamın tıkalı 3 Ana Damarını Açık Bypass ameliyatıyla başarılı bir şekilde değiştirdi.İlgisi ve güler yüzlülüğü ile ameliyat öncesinde ve sonrasında da yaptığı bilgilendirmeler için kendisine minnettarız.Kendisine ulaşmak istediğimiz zaman kolayca ulaşabiliyoruz.Hocamızın eline emeğine sağlık.Çok şükür babam şu an iyi.Mustafa Hocamıza duacıyız,Allah razı olsun.Allah başarılarınızı daim etsin Hocam.
b....g
Oğlumun sünnetini tamer hocamız yaptı bu süreçte şehir dışında olmamıza rağmen her malıma cevap vermesi benim için çok değerliydi. Ülkemizde böyle ilgi ve alakası yüksek hekimlerin daha da çoğalması dileğiyle
şe...e
Burcu hocayla tanışalı 1 yıl oluyor. Kendisine akciğerimde leke ve öksürük şikayetiyle başvurdum. Allah razı olsun hastalığımın teşhisini koydu ve ocak ayında tedaviye başladı. Tedavim Eylül ayında bitti. Şuan çok şükür iyiyim. Kendisi hem alanında tecrübeli hem güleryüzlü hemde insanları incitmeden konuşuyor. Kendisi hastalığınız hakkında bir konuyu anlatırken korkutmuyor ve o an sizi rahatlatıyor. Kendisinden Allah razı olsun.ediyorum. Güler yüzlü, alanında deneyimli ve merhametli doktor.
os...k
Selamün aleyküm profesör Dr Mustafa büyükateş hocam babamin kalp kapakcigi ve 3 ana damar değişikliğini başarılı bir şekilde gerçekleştirdi kendisine hastalarına samimi güler yüzlü anlaşılır açıklayıcı yaklaşımlarından dolayı Allah senden razı olsun hocam başarılarınızın artarak devam etmesini temmeni ediyordum saygı ve selamlarımı iletiyorum
s....d
Arzu Hocamla 3 Şubat tarihinde tanıştık. Bütün tetkikleri yaptı ve ona göre bir yola girip Tüp bebek sürecine başladım. Folikül takiplerimi detaylı ve büyük bir titizlikle yaptı. Bana her konuda güven inanç verdi. Tüp bebek sürecimde sürekli iletişimde olduk kontrollerim sık sık tekrarlandı. Çok iyi bir doktor. Tüp bebek sürecine girdiyseniz eğer mutlaka görünün derim. Arzu hocam sayesinde şuan minik bir mucizem var 4 haftalık hamileyim.Her sürecimde ona sarılıp size çok güveniyorum dedim ve birlikte başardık.
Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Selçuklu şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Selçuklu şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Kardiyolog, Nörolog, Radyolog, Ürolog, Göz Doktoru, Genel Cerrah, Mikrobiyolog, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Acil Tıp Doktoru, Biyokimya Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Göğüs Cerrahı, Ağız Ve Diş Sağlığı, Hematolog, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Psikiyatrist, Romatolog, Onkolog, Çocuk Kardiyoloğu, Fizik Tedavi Uzmanı, Çocuk Onkoloji Uzmanı, Nefrolog, Çocuk Alerjisi Doktoru, Pratisyen Hekim, Çocuk Gastroloji Hepatoloji Ve Beslenme Uzman, Çocuk Nefroloji Uzmanı, Çocuk Psikiyatristi, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Dermatolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Adli Tıp Doktoru, Endodontist, Radyasyon Onkoloğu, Kalp Ve Damar Cerrahı, Çocuk İmmünolojisi Doktoru, Farmakolog.
Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, toplam 333 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: EEG (Elektroensefalografi), Mikrocerrahi, Kraniotomi, Epilepsi Cerrahisi, Minimal Invaziv Cerrahi, Hemaferez, Tümör Nekrozu Faktörü (Tnf), Omurga Cerrahisi, Venografi, Kateter Yerleştirme.
Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 503 hasta/danışan, Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi nerede?Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi adresi Alaeddin Keykubad Kampüsü 42075 Selçuklu şeklindedir.