1993 ANADOLU ÜNİV. TIP FAKÜLTESİ MEZUNİYET
2002 YILINDA AVUSTURYA KARL FRANZENS ÜNİVERSİTESİNDE GÖĞÜS HASTALIKLARI İHTİSASI (AYNI YIL ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİV.DENKLİK)
UZMAN HEKİM OLDUKTAN SONRA ŞANLIURFA DEVLET HASTANESİ ,ÖZEL URSU VE ÖZEL METROLİFE HASTANELERİNDE GÖĞÜS HASTALIKLARI UZMANI OLARAK SERVİS VE YOĞUN BAKIMDA YOĞUN BİR HEKİMLİK HAYATIM OLDU.
2018 YILINDAN İTİBAREN ŞANLIURFA’DA ÖZEL MUAYENEHANEMDE SAĞLIK HİZMETİ VERMEYE BAŞLADIM. 2024 KASIM İTİBARİYLE KONYA MERKEZ SELÇUKLU İLÇESİNDE AÇMIŞ OLDUĞUM KLİNİĞİMDE BÜTÜNCÜL VE FONKSİYONEL TIP YAKLAŞIMI İLE HİZMET VERMEYE BAŞLADIM.
AVUSTURYA KARL FRANZENS ÜNİVERSİTESİNDE GÖĞÜS HASTALIKLARI İHTİSASINI DAHİLİ BİLİMLER KLİNİKLERİNDE YAPMAM DOLAYISIYLA İHTİSAS SÜRECİNDE DİĞER DAHİLİ BRANŞLAR İLE YOĞUN İNTERAKTİF BİR ÇALIŞMA ORTAMI EDİNDİM VE BU KLİNİK ŞARTLARINDA ULTRASONOGRAFİ VE EKOKARDİYOGRAFİ DENEYİMLERİ KAZANDIM.
HASTALARIMI DEĞERLENDİRİRKEN TANI VE TEDAVİNİN EN ÖNEMLİ KISMININ HASTANIN RAHATSIZLIĞININ KÖK SEBEPLERİNDE YATTIĞINI, KÖK SEBEPLERİ TESPİT ETMENİN İSE BÜYÜK ORANDA İYİ ALINMIŞ BİR ANAMNEZ VE ÖYKÜDE YATTIĞINI BÜTÜNCÜL BAKIŞ AÇISINA SAHİP HER HEKİM GİBİ BENDE ÇOK İYİ FARKINDAYIM VE BENDE PRATİKTE HER HASTAMIN DEĞERLENDİRİLMESİNE EN AZ BİR SAAT AYIRIYORUM.
BU BAĞLAMDA BÜTÜNCÜL TIBBIN; KRONİK HASTALIK TEDAVİLERİ YAPARKEN SEMPTOM TEDAVİSİNDEN ÇOK HASTALIKLARIN KÖK NEDENLERİNİ TEDAVİ ETMENİN KALICI BİR SAĞLIK HALİ GETİRECEĞİ İLKESİNİ GÖZ ÖNÜNDE TUTUYORUM.
BÜTÜNCÜL TIP YAKLAŞIMI İLE KRONİK HASTALIKLARIN TEDAVİSİNİ YAPARKEN BÜTÜNCÜL MUAYENE VE DEĞERLENDİRME İLE BİRLİKTE FREKANS/BİOREZONANS TEDAVİLERİ, OZON TERAPİ, TIBBİ DETOKS ,FONKSİYONEL BESLENME , İNTRAVENÖZ TEDAVİLER, OZONLU PRP, LENFATİK DRENAJ ,ZİHİN TIBBI VE ODM GİBİ TEDAVİ YÖNTEMLERİNİ KULLANIYORUM.
EN YOĞUN ÇALIŞTIĞIM TIBBİ ALANLAR ; SOLUNUM YOLU VE AKCİĞER HASTALIKLARI, KRONİK HASTALIKLAR, OTOİMMÜN HASTALIKLAR, BAĞIŞIKLIK SİSTEMİNİ DESTEKLEME, ANTİ-AGİNG, LONGEVİTY , ALERJİK HASTALIKLAR, KRONİK YORGUNLUK, AĞRI İLE KARAKTERİZE DURUMLARIN TEDAVİLERİ ÜZERİNDE ÇALIŞMAKTAYIM.

Parsana mah. Zümrütova sok. no.1/10 Selçuklu Konya, Selçuklu, Konya

• Sigortası olan hastalar

Ş

Haşimoto başlangıcım vardı, Covid'i ağır geçirdim. Bu sebepten dolayı başvurdum, tedavi oldum. Koruyucu sağlık amaçlı devam ettim. Yüzüme estetik için PRP yaptırdım. 5-6 yıldır kendisine gidiyorum. Ozon terapi, gaston ve vitamin takviyesi aldım. Uyguladığı tedaviden ve kendisinden memnunum. Yaklaşımını çok beğeniyorum, sabırlı bir hekim. Hastasına karşı detaylı açıklamalarda bulunuyor. Sadece fiziksel iyileşme değil, ruhsal iyileşme açısından da destek oluyor. Mustafa Bey bu süreçteki disiplini çok iyi yürütüyor. Gereksiz şeyleri uygulamıyor. Her anlamda yol göstericiliği çok iyi.

ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN Ş... HANIM,ŞİFA OLSUN

Babam kolon kanseriydi, bu sebepten dolayı içimizde endişe oluştu. Metastaz yaptı, akciğerine sıçradı. Tedavisinden olumlu sonuçlar aldık, kemoterapi almamıza gerek kalmadı. Kolon kanserini yendi, herhangi bir problemi kalmadı. Şanlıurfa'dan Konya'ya geçtiğimiz için başka bir hekime geçmek zorunda kaldık. Her zaman kendisine ulaşabildik, ilgili ve alakalı bir doktor. Bu süreçte bize çok destek oldu.

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN M... BEY,ŞİFA OLSUN

İyi bir doktor kendisini sürekli geliştiriyor. Alternatif tıp alanında da iyi. Covid döneminde tedavileri ile beni ayağa kaldırdı. Çok ilgili bir hekim. Alanında başarılı.

TEŞEKKÜR EDERİM A... BEY,SAĞLIKLI BİR ÖMÜR DİLİYORUM

Nefes darlığı, bağışıklık ve kalp sorunu için başvurdum. Ozon tedavi, glutatyon ve vitamin takviyesi uyguladı. Tedavisinden olumlu sonuçlar aldım. Şuan ki dinçliğimi hocamıza borçluyum. Tedavi öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulundu. Yapmam gereken her şeyi söyledi. İlgili, alakalı, olağanüstü bir doktor ben kendisinden memnunum.

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN M... BEY, ŞİFA OLSUN

Koronavirüsten sonra kendisine başvurdum. Bağışıklığımın güçlenmesi için gittim. Muayene etti, 10 seans ozon tedavisi ve biorezonans uyguladı ve önerdiği takviyeleri kullandım. Ara ara kendisine gitmeye devam ettim. Eşim de kendisine gitti. 2-3 seans ozon aldı. Biz uyguladığı tedaviden olumlu sonuçlar aldık ve memnun kaldık. İlgili ve alakalı bir doktor, hiçbir sorun yaşamadık.

Uzm. Dr. Mustafa Çalık

TEŞEKKÜR EDERİM ŞİFA OLSUN M... BEY.

Bağışıklık düşüklüğü ve rahim kanseri olma ihtimalim vardı, sürekli bayılıyordum. Bu sebepten dolayı kendisine başvurdum. Sayesinde güzel sonuçlar aldım. Süreci 6 ayda tamamladım. Tavsiyelerine uydum, önerdiği takviyeleri kullanıyorum. Stres konusunda bana çok yardımcı oldu. Mantar enfeksiyonum vardı, bunu da atlattım. Çok kimyasal ilaç kullanmıştım, kendisi ile kullanmadım. Annem de kendisinden ozon tedavi hizmeti aldı. Şu an annem de iyi, biz kendisinden memnunuz.

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN, ŞİFA OLSUN

Kronik astım hastasıyım. Ağır geçiriyordum, bu sebepten dolayı başvurdum. Farklı bir tedaviye başladık. Mustafa Bey ile hayata baştan başladım. Bazı şeyleri hayatımdan çıkardım. Sayesinde astım rahatsızlığımı kontrol altına aldım ve kilo verdim. Her konuda bana çok fayda sağladı. Alternatif tıp uyguladı, testler yaptı ve tespitleri ile her şeyi netleştirdi. Her şeyi bana çok iyi bir şekilde anlattı. Ben hiçbir problem yaşamadım. Şehir değiştirmesine rağmen yazdığımda kendisine ulaşabiliyorum, hemen yardımcı oluyor.

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM E... BEY,ŞİFA OLSUN SELAMLAR

I

Halsizliğim ve gözümde problem için başvurdum. Muayene etti, tahlil istedi. Uzman tedavi ve rehabilitasyon uyguladı. Tedavisinden çok memnunum, olumlu ve iyi sonuçlar aldım. Hiçbir problem yaşamadım.

GEÇMİŞ OLSUN ŞİFA DİLERİM

Konum: Uzm. Dr. Mustafa ÇALIK Göğüs Hastalıkları Randevusu

Annemin göğüs hastalığı vardı doktor bey çok ilgilendi çok iyi bir insan ilaç yazdı onları kullanınca iyileşme sürecini göreceğiz

Ben çok kötü bir durumda Mustafa hocanın yanına geldim.Yorgunluğum ve halsizliğim vardı, kafamı kaldıramıyordum.Ozon tedavisi ve glutasyon tedavisine başladık.Tedaviden sonra baya bir kendime gelmeye başladık.Uyku düzenim yoktu,gece uyuyamıyordum.Şuanda çok iyiyim,haddinden fazla.Allah Mustafa hocadan razı olsun, kendisinin tedavisi sayesinde çok iyiyim.