2002 YILINDA AVUSTURYA KARL FRANZENS ÜNİVERSİTESİNDE GÖĞÜS HASTALIKLARI İHTİSASI (AYNI YIL ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİV.DENKLİK)
UZMAN HEKİM OLDUKTAN SONRA ŞANLIURFA DEVLET HASTANESİ ,ÖZEL URSU VE ÖZEL METROLİFE HASTANELERİNDE GÖĞÜS HASTALIKLARI UZMANI OLARAK SERVİS VE YOĞUN BAKIMDA YOĞUN BİR HEKİMLİK HAYATIM OLDU.
2018 YILINDAN İTİBAREN ŞANLIURFA’DA ÖZEL MUAYENEHANEMDE SAĞLIK HİZMETİ VERMEYE BAŞLADIM. 2024 KASIM İTİBARİYLE KONYA MERKEZ SELÇUKLU İLÇESİNDE AÇMIŞ OLDUĞUM KLİNİĞİMDE BÜTÜNCÜL VE FONKSİYONEL TIP YAKLAŞIMI İLE HİZMET VERMEYE BAŞLADIM.
AVUSTURYA KARL FRANZENS ÜNİVERSİTESİNDE GÖĞÜS HASTALIKLARI İHTİSASINI DAHİLİ BİLİMLER KLİNİKLERİNDE YAPMAM DOLAYISIYLA İHTİSAS SÜRECİNDE DİĞER DAHİLİ BRANŞLAR İLE YOĞUN İNTERAKTİF BİR ÇALIŞMA ORTAMI EDİNDİM VE BU KLİNİK ŞARTLARINDA ULTRASONOGRAFİ VE EKOKARDİYOGRAFİ DENEYİMLERİ KAZANDIM.
HASTALARIMI DEĞERLENDİRİRKEN TANI VE TEDAVİNİN EN ÖNEMLİ KISMININ HASTANIN RAHATSIZLIĞININ KÖK SEBEPLERİNDE YATTIĞINI, KÖK SEBEPLERİ TESPİT ETMENİN İSE BÜYÜK ORANDA İYİ ALINMIŞ BİR ANAMNEZ VE ÖYKÜDE YATTIĞINI BÜTÜNCÜL BAKIŞ AÇISINA SAHİP HER HEKİM GİBİ BENDE ÇOK İYİ FARKINDAYIM VE BENDE PRATİKTE HER HASTAMIN DEĞERLENDİRİLMESİNE EN AZ BİR SAAT AYIRIYORUM.
BU BAĞLAMDA BÜTÜNCÜL TIBBIN; KRONİK HASTALIK TEDAVİLERİ YAPARKEN SEMPTOM TEDAVİSİNDEN ÇOK HASTALIKLARIN KÖK NEDENLERİNİ TEDAVİ ETMENİN KALICI BİR SAĞLIK HALİ GETİRECEĞİ İLKESİNİ GÖZ ÖNÜNDE TUTUYORUM.
BÜTÜNCÜL TIP YAKLAŞIMI İLE KRONİK HASTALIKLARIN TEDAVİSİNİ YAPARKEN BÜTÜNCÜL MUAYENE VE DEĞERLENDİRME İLE BİRLİKTE FREKANS/BİOREZONANS TEDAVİLERİ, OZON TERAPİ, TIBBİ DETOKS ,FONKSİYONEL BESLENME , İNTRAVENÖZ TEDAVİLER, OZONLU PRP, LENFATİK DRENAJ ,ZİHİN TIBBI VE ODM GİBİ TEDAVİ YÖNTEMLERİNİ KULLANIYORUM.
EN YOĞUN ÇALIŞTIĞIM TIBBİ ALANLAR ; SOLUNUM YOLU VE AKCİĞER HASTALIKLARI, KRONİK HASTALIKLAR, OTOİMMÜN HASTALIKLAR, BAĞIŞIKLIK SİSTEMİNİ DESTEKLEME, ANTİ-AGİNG, LONGEVİTY , ALERJİK HASTALIKLAR, KRONİK YORGUNLUK, AĞRI İLE KARAKTERİZE DURUMLARIN TEDAVİLERİ ÜZERİNDE ÇALIŞMAKTAYIM.
Parsana mah. Zümrütova sok. no.1/10 Selçuklu Konya, Selçuklu, Konya
Ozon Tedavisi
Ozon Terapi
PRP
ş....y
Haşimoto başlangıcım vardı, Covid'i ağır geçirdim. Bu sebepten dolayı başvurdum, tedavi oldum. Koruyucu sağlık amaçlı devam ettim. Yüzüme estetik için PRP yaptırdım. 5-6 yıldır kendisine gidiyorum. Ozon terapi, gaston ve vitamin takviyesi aldım. Uyguladığı tedaviden ve kendisinden memnunum. Yaklaşımını çok beğeniyorum, sabırlı bir hekim. Hastasına karşı detaylı açıklamalarda bulunuyor. Sadece fiziksel iyileşme değil, ruhsal iyileşme açısından da destek oluyor. Mustafa Bey bu süreçteki disiplini çok iyi yürütüyor. Gereksiz şeyleri uygulamıyor. Her anlamda yol göstericiliği çok iyi.
m....)
Babam kolon kanseriydi, bu sebepten dolayı içimizde endişe oluştu. Metastaz yaptı, akciğerine sıçradı. Tedavisinden olumlu sonuçlar aldık, kemoterapi almamıza gerek kalmadı. Kolon kanserini yendi, herhangi bir problemi kalmadı. Şanlıurfa'dan Konya'ya geçtiğimiz için başka bir hekime geçmek zorunda kaldık. Her zaman kendisine ulaşabildik, ilgili ve alakalı bir doktor. Bu süreçte bize çok destek oldu.
m....ç
Nefes darlığı, bağışıklık ve kalp sorunu için başvurdum. Ozon tedavi, glutatyon ve vitamin takviyesi uyguladı. Tedavisinden olumlu sonuçlar aldım. Şuan ki dinçliğimi hocamıza borçluyum. Tedavi öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulundu. Yapmam gereken her şeyi söyledi. İlgili, alakalı, olağanüstü bir doktor ben kendisinden memnunum.
m....s
Koronavirüsten sonra kendisine başvurdum. Bağışıklığımın güçlenmesi için gittim. Muayene etti, 10 seans ozon tedavisi ve biorezonans uyguladı ve önerdiği takviyeleri kullandım. Ara ara kendisine gitmeye devam ettim. Eşim de kendisine gitti. 2-3 seans ozon aldı. Biz uyguladığı tedaviden olumlu sonuçlar aldık ve memnun kaldık. İlgili ve alakalı bir doktor, hiçbir sorun yaşamadık.
e....d
Bağışıklık düşüklüğü ve rahim kanseri olma ihtimalim vardı, sürekli bayılıyordum. Bu sebepten dolayı kendisine başvurdum. Sayesinde güzel sonuçlar aldım. Süreci 6 ayda tamamladım. Tavsiyelerine uydum, önerdiği takviyeleri kullanıyorum. Stres konusunda bana çok yardımcı oldu. Mantar enfeksiyonum vardı, bunu da atlattım. Çok kimyasal ilaç kullanmıştım, kendisi ile kullanmadım. Annem de kendisinden ozon tedavi hizmeti aldı. Şu an annem de iyi, biz kendisinden memnunuz.
e....k
Kronik astım hastasıyım. Ağır geçiriyordum, bu sebepten dolayı başvurdum. Farklı bir tedaviye başladık. Mustafa Bey ile hayata baştan başladım. Bazı şeyleri hayatımdan çıkardım. Sayesinde astım rahatsızlığımı kontrol altına aldım ve kilo verdim. Her konuda bana çok fayda sağladı. Alternatif tıp uyguladı, testler yaptı ve tespitleri ile her şeyi netleştirdi. Her şeyi bana çok iyi bir şekilde anlattı. Ben hiçbir problem yaşamadım. Şehir değiştirmesine rağmen yazdığımda kendisine ulaşabiliyorum, hemen yardımcı oluyor.
so...a
Annemin göğüs hastalığı vardı doktor bey çok ilgilendi çok iyi bir insan ilaç yazdı onları kullanınca iyileşme sürecini göreceğiz
Ben çok kötü bir durumda Mustafa hocanın yanına geldim.Yorgunluğum ve halsizliğim vardı, kafamı kaldıramıyordum.Ozon tedavisi ve glutasyon tedavisine başladık.Tedaviden sonra baya bir kendime gelmeye başladık.Uyku düzenim yoktu,gece uyuyamıyordum.Şuanda çok iyiyim,haddinden fazla.Allah Mustafa hocadan razı olsun, kendisinin tedavisi sayesinde çok iyiyim.
Mustafa Çalık isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Çalık, Göğüs Hastalıkları, Ozon Terapi. Size Mustafa Çalık tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Ozon Tedavisi, Alerjik Hastalıklar, Biorezonans, Fonksiyonel Tıp, PRP, Ozon Terapi, Bütünsel Tıp.
Mustafa Çalık adresi nerede?Mustafa Çalık şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Parsana mah. Zümrütova sok. no.1/10 Selçuklu Konya Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Çalık isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Çalık online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mustafa Çalık isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mustafa Çalık, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mustafa Çalık hangi dilleri konuşuyor?Mustafa Çalık ile İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Mustafa Çalık isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Çalık tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mustafa Çalık hakkında ne düşünüyor?Toplam 19 hasta / danışan, Mustafa Çalık hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mustafa Çalık hangi sigortaları kabul ediyor?Mustafa Çalık tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Konya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
- Konya bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları