Doç. Dr.
Sağlam Çocuk Takibi ve Aşı
Subkütan Immünoterapi
Yenidoğan Takibi
Doç. Dr. Mustafa Erkoçoğlu Muayenehanesi
Bebeğimde bağırsak tepkili alerji vardı. Ne yapacağımızı bilemez durumdayken doktor Mustafa beyle görüştük. Çok ilgili, hastalarını yakından takip eden bir doktor. İşini hakkıyla yapıyor. Her şeyi ayrıntısına kadar not alıyor, inceliyor. Alerji sürecimiz emin ve sağlam adımlarla ilerliyor. İyi ki diyoruz ailecek.
bü...n
7 aylık bebeğimin alerjik süreci için başvurmuştuk. Detaylı soru ve açıklamalarıyla randevumuzdan aklımızdaki sorularımızın cevaplarıyla içimiz rahat bir şekilde ayrıldık.
g....ö
Doktorumuzla 1 seneyi aşkındır iletişimdeyiz. Oğlum sürekli solunum yolu enfeksiyonundan ağır etkilenirdi. En ufak bi grip hemen ciğerlerde dolma yapardı. En son Mustafa Bey e başvurduk ve şuan hastalandığında normal grip seviyesinde ilerliyor ciğerleri etkilenmiyor. Onun haricinde hastalıktan konuştuktan sonra genel kontrollerini A’dan Z’ye inceliyor. Etrafımdaki bütün çocuklu ailelere en büyük tavsiyemdir.
• Doç. Dr. Mustafa Erkoçoğlu Muayenehanesi • Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu •
a....t
Alerjenler hakkında bilgilendirmeler yeterliydi . Uygun tedavi yöntemlerini kısa süreden uygulandı .
• Doç. Dr. Mustafa Erkoçoğlu Muayenehanesi • Çocuk Alerjisi Randevusu •
Doktorumuz çok ilgili.Kuzıma immunoterapi yav si uygulanıyor.Biz memnunuz.
• Doç. Dr. Mustafa Erkoçoğlu Muayenehanesi • Subkütan Immünoterapi •
s....ş
Bizim üç çocuğumuz var Mustafa hocamla 3 sene önce tanıştık kızım alerjisi tamamen kontrol altında çok şükür her zaman sorularımızın yanıtlarını verdi hocamız Düzce de olduğunuz için çok şanslıyız hocam tavsiyemiz üzere bir çok arkadaşımız da gitti hepsi çok memnun sizin gibi iyi hekimleri başımızdan eksik olmasın
ms...y
Mustafa Bey alanında uzman ve çok ilgili bir doktor. Çocuk alerjisi yanında yetişkinler için de alerji testi ve alerji tedavisi uyguluyor. Ben yetişkin alerjisi için kendisine muayene oldum. Çok memnun kaldım.
• Doç. Dr. Mustafa Erkoçoğlu Muayenehanesi • Alerji Testi •
ay...
Gayet sakin temiz ve güzel bir klinik. Hocamız çok ilgili . 2 yaşında kızıma alerji testi yapıldı. Süreç boyunca da kontrol edildi.
a ...t
İlgili ve güler yüzlü bi şekilde karşılandık,ürtiker teşhisiyle gittik,alerji testi yapıldı, çocuklarla iletişimi gayet güzeldi
• Doç. Dr. Mustafa Erkoçoğlu Muayenehanesi • Alerji Testi •
se...r
Düzce'de ender doktorlardan bir tanesi. Oğlumuzun alerji süresinde devamlı yanımızda ve iletişim halinde, istediğimiz zaman yada acil olan durumlarda direk kendisi ile görüşebilmemiz, danışabilmemiz harika bir durum. Çok memnunuz
• Doç. Dr. Mustafa Erkoçoğlu Muayenehanesi • Besin Yükleme Testi •
Mustafa Erkoçoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Erkoçoğlu, Çocuk Alerjisi, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları, Çocuk İmmünolojisi. Size Mustafa Erkoçoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Alerjisi Randevusu, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu, Alerji Testi, Sağlam Çocuk Takibi ve Aşı, Kontrol Randevusu, Çocuk İmmünolojisi Randevusu, Nebülizatör Tedavisi, Provokasyon Testi, Subkütan Immünoterapi, Besin Yükleme Testi.
Mustafa Erkoçoğlu adresi nerede?Mustafa Erkoçoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şerefiye Mahallesi Rasim Betir Paşa Bulvarı Ekin Sokak No:23 Düzce
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Erkoçoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Erkoçoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mustafa Erkoçoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mustafa Erkoçoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Mustafa Erkoçoğlu hangi dilleri konuşuyor?Mustafa Erkoçoğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mustafa Erkoçoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Erkoçoğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mustafa Erkoçoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 105 hasta / danışan, Mustafa Erkoçoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mustafa Erkoçoğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Mustafa Erkoçoğlu, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Mustafa Erkoçoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.