Kl. Psk. Mustafa Gökhan Türkkan

Psikoloji · Daha fazla uzmanliklar hakkinda

Gaziantep 1 adres

0850 333 0388 Ücret öğren

Merhabalar. Ben Uzman Klinik Psikolog Mustafa Gökhan Türkkan. Psikolojiye ilk adımı Beykent Üniversitesi'nde psikoloji lisans eğitimine başlayarak attım. Buradan onur belgesi alarak mezun oldum. 4 yıllık eğitimimin ardından Gelişim Üniversitesi'nde klinik psikoloji üzerine 2 yıllık yüksek lisans eğitimimi tamamladım. Aynı zamanda Aydın Üniversitesi'nde Aile Danışmanlığı eğitimini başarıyla tamamladım. Böylelikle psikologluğun yanında aynı zamanda aile danışmanı unvanını da almış oldum. Görüşmelerimi genelde online yapmaktayım. Seanslarda daha çok eğitimini almış olduğum bilişsel davranışçı terapi tekniğini kullanmaktayım.

Online danışmanlık

Mustafa Gökhan Türkkan

Mustafa Gökhan Türkkan
Ada Psikoloji

Zübeyde Hanım Bulvarı 27060, Masal Park karşısı, Ada Psikoloji, Şehitkamil, Gaziantep 27060

Ödeme yöntemleri

• Nakit
  • Banka Havalesi

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Randevuya katılım
  • M

İlişkilerimde yaşadığım problemleri hep dış etkenlere bağlıyordum. Görüşmelerde kendi davranışlarımı ve tepkilerimi de fark etmeye başladım. Bu farkındalık benim için oldukça değerli oldu.

• I

Uzun zamandır içimde bir boşluk hissi vardı. Neden böyle hissettiğimi anlamakta zorlanıyordum. Görüşmeler sırasında duygularımı daha açık şekilde tanımaya başladım.

• Ada Psikoloji Psikoloji Randevusu  •

Zihnimde sürekli olumsuz senaryolar kuruyordum. Bu durum hem işime hem de sosyal hayatıma yansımaya başlamıştı. Görüşmeler sayesinde düşüncelerimi daha gerçekçi değerlendirmeye başladım.

• Ada Psikoloji Online Terapi  •

• U

Sürekli başkalarını memnun etmeye çalıştığımı fark ettim. Kendi ihtiyaçlarımı ikinci plana atmak beni zamanla çok yormuştu. Bu süreçte sınır koymanın önemini daha iyi anladım.

• başka bir yer Diğer  •

Geçmişte yaşadığım bazı olayların bugünümü hâlâ etkilediğini fark ettim. Bunu konuşmak başta zor olsa da zamanla rahatlatıcı oldu. Kendimi daha hafiflemiş hissetmeye başladım.

• K

Özgüven konusunda uzun zamandır zorlanıyordum. Kendimi çoğu zaman yetersiz ve eksik hissediyordum. Zamanla kendime karşı daha nazik olmayı öğrenmeye başladım.

• başka bir yer Diğer  •

Uzun zamandır kendimi kimseye tam olarak anlatamadığımı düşünüyordum. Burada yargılanmadan dinlenmek bana çok iyi geldi. Duygularımı ifade etmek konusunda daha rahat hissetmeye başladım.

• Online Danışmanlık Randevu  •

• Y

Kaygılarım nedeniyle birçok şeyi ertelemeye başlamıştım. Basit kararlar bile gözümde büyüyordu. Zamanla düşüncelerimi daha sakin değerlendirmeyi öğrendim.

• Online Danışmanlık Psikoloji Randevusu  •

• B

Uzun süredir içimde anlam veremediğim bir huzursuzluk vardı. Gün içinde küçük şeyler bile beni fazlasıyla etkiliyordu. Görüşmeler sayesinde bu duyguların altında yatan nedenleri daha iyi fark etmeye başladım.

• Ada Psikoloji Aile Danışmanlığı  •

• D

Kendimi sürekli yorgun ve tükenmiş hissediyordum. Dinlensem bile zihnim hiç susmuyordu. Süreç içinde kendime daha fazla alan açmam gerektiğini fark ettim.

• Online Danışmanlık Randevu  •