Akabe Mah. Adana Çevre Yolu Cd. No:112 Karatay Konya, Karatay 42020
T
t.....
Muayene için gittim, yüzüme bile bakmadı.Yüzümde lekeler var dedim zor bela yüzüme baktı."Zahmet olacak ama lekeleri yakabilir misiniz" dedim.Yerinden anca kalkıp bir kaç saniye yüzümle ilgilendi.Çok ilgisiz ve hastaya karşı çözüm odaklı olmayan bir hekim.
Kızımın kulağında ki küpe de şişlik ve kızarıklık için gittim . Durumu izah etmeme müsaade edilmedi bile . Ayrıca hasta varken ve ilaç yazarken bile içerde sekterin çekirdek çitlemesi de cabası.
I
i̇....
Oğlumu ağız kenarındaki sıkıntılar için götürdüm. Nemlendirici ve bitkisel şeyler aldığımı söyledim. Ama yinede sürekli oluyor dedim. Baktı ve çok kuru dedi şaka gibi. Hiç memnun kalmadık. 10 saniye sürmedi. Kimseye asla tavsiye etmem.
a....b
Yüzümdeki ufak benleri aldırmak istiyordum. (Yaklaşık 15 tane minik benim var.) 28 Haziran günü sabah erken saatte randevum vardı. Tam zamanında odada bulundum. Diyoloğumuz aynen şu şekildeydi.
-Neyin var?
-Yüzümdeki genlerden rahatsız oluyorum.
-Güneş kremi sür yeter.
Bu söylediklerim 30 saniye bile sürmedi.Odaya girdiğim gibi çıktım. Ne olduğunu anlayamadım. Adam muayene bile etmeden beni çıkardı. Daha önceden araştırdığım için yüzümdeki benlerin bu hastanede lazerle alınabileceğini biliyordum. Şimdi başka bir doktordan randevu almam gerekecek.• Konya Şehir Hastanesi • Diğer •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
h_...0
Kolumda ağda sonrası küçük sivilceler oluşmuştu. Dr a muayene oldum. İki ay kullan dediği jel 15 gün sonra kolumda şişlik kaşıntı kızarıklık yaptı. Kolum daha kötü oldu. Ayrıca muayene esnasında hiçbir açıklama yapmadı dr. Ve üslübu hiç hoşuma gitmedi. Hiç memnun kalmadım. Çıkarken üslübunu beğenmediğimi söyleyecektim beni dinlemedi. Odadan çıktı. Sekreterine söyledim artık. Kesinlikle tavsiye etmem.
• başka bir yer • kolda sivilce •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Mustafa Peker isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Peker, Dermatoloji.
Mustafa Peker adresi nerede?Mustafa Peker şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Akabe Mah. Adana Çevre Yolu Cd. No:112 Karatay Konya Karatay
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Peker isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Peker online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mustafa Peker isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Peker bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mustafa Peker ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mustafa Peker hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Mustafa Peker hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 1 yıldız (5 üzerinden) verdi.