Merhaba ben Mutlu Yüksek; Çocuk İmmünolojisi ve Çocuk Alerjisi Uzmanıyım. Yani Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzmanlık eğitiminden sonra Çocuk İmmünolojisi ve Alerji Hastalıkları üst ihtisası yaptım.  Uzun yıllar Ankara ve 3,5 yıl kadar İstanbul'da görev yaptım. 15 yıl kadar da Bülent Ecevit Üniversitesi Çocuk Alerji ve İmmünoloji Bilim Dalı'nda çalıştım. Şu ana kadar yüzlerce Hekim, onlarca Çocuk Hekimi, 2 tane de Çocuk Alerji ve İmmünoloji hekimi yetişmesinde katkılarım oldu. Tıbbi etik ve hekimlik değerleri her zaman yol göstericim olmuştur, olmaya da devam edecektir.  Çocuklarınızı  kendi muayenehanemde kabul etmekteyim.

• Sigortası olan hastalar

Çocuk Alerjisi Randevusu

Çocuk İmmünolojisi Randevusu

• T

Çok Güler yüzlü bir beyefendi olmakla birlikte çok bilgili ve çok aktif bir doktor. İletişim becerisi yüksek aceleci olmayan tavırları düşünme, çözüm odaklı ve oldukça geniş kapsamlı ve düşünceli bir doktor alanında uzman kesinlikle tavsiye ederim...

Doç. Dr. Mutlu Yüksek

Güzel düşünceleriniz için çok teşekkürler. Aslında sizlerin gülen yüzleri beni aktif hale getiriyor. Umarın sonrası da başladığı kadar güzel olur

• C

Mutlu hoca görüp görebileceğiniz en tatlı güleryüzlü hocalardan biri size sadece hasta gözüyle bakmıyor şikayetinizi öykünüzü uzun uzun dinliyor. Bebeğimi de çok çok iyi muayene etti. Sırf yapılsın diye tüm testleri yapmadı gerekli gördüklerini bebeğimin öyküsüne göre birlikte belirledik. Çok memnun kaldık. Doktorluğuna tecrübesine de güvenimiz sonsuz

• Doç. Dr. Mutlu Yüksek Çocuk Alerjisi Randevusu  •

İnanılmaz memnun ayrıldığım bir muayene oldu. Gerek hocanın çocuğa yaklaşımı gerekse muayenesi ilgisi muhteşemdi. Zonguldakda böyle doktorların olduğunu bilmek mutluluk verici

Doç. Dr. Mutlu Yüksek

Yorumunuz için çok teşekkürler. Memnun olmanız benim için çok önemli. Umarım gelecek günleriniz sağlıkla dolu olur. Saygılarımla

Mutlu Hıcam Oğlumun alerji süreci için gittiğimiz doktorumuz uzun zamandır karşılaştığım en açıklayıcı sabırlı ve ilgili uzmanlardan biri Tıbbi bilgisinin yanı sıra yaklaşımı çok babacan ve güven vericiydi. Çocuğumuzun durumunu en ince ayrıntısına kadar anlattı kafamızdaki tüm soru işaretlerini giderdi Böyle doktorlar iyi ki var.

Çok teşekkür ederim. Çok naziksiniz. Sizler iyi ki varsınız

• P

çok güleryüzlü ve çok ilgiliydi. Detaylı kontrol ve sonucunda açıklamalar yaptı.

Doç. Dr. Mutlu Yüksek

Geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim.

• Z

Uzun süredir takip ediyoruz ve her randevuda aynı özeni görmek bizi gerçekten rahatlatıyor. Sorularımızı sabırla yanıtlıyor, tedavi sürecini anlaşılır bir şekilde açıklıyor. Mesleki bilgisi ve yaklaşımı çok iyi.

Doç. Dr. Mutlu Yüksek

Yorumunuz için çok teşekkürler.. Bu geribildirimler doğru işler yapmamızı destekliyoyp

• H

Oğlumun alerjik astımı olduğu için başvurduk. Muayene etti, daha sonra ilaç tedavisine başladık. Daha önceki tedavilerimiz uzun sürüyordu. Mutlu Hoca'nın uyguladığı tedavi kısa sürede çözüm odaklı oldu. Artık astımı hiç tetiklemiyor. Mutlu Bey iyi, çok esprili ve ilgili bir doktor. Ne zaman istesek ulaşabiliyoruz, memnunuz kendisinden.

Doç. Dr. Mutlu Yüksek

Geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim. Tedaviden kısa sürede yanıt almanıza çok sevindim

Çocuğumun alerji durumu için başvurdum. Muayene etti, tanı koydu ve ilaç tedavisine başladık. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Tedavi öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulunuyor. Mutlu beyin tedavisiyle başarıya ulaştık. Çocuğum yanına severek ve eğlenerek gidiyor. Memnunuz kendisinden.

Doç. Dr. Mutlu Yüksek

Yorumunuz için çok teşekkürler. Beni mutlu ettiniz

• D

Oğlum için başvurduk. Muayene etti, alerji testi yaptı. Testin sonucunda toza alerjisi olduğunu söyledi. İlaç tedavisine başladık. Çok iyi bir doktor. İlgili ve alakalı bir hekim, çok memnunuz.

Doç. Dr. Mutlu Yüksek

İyi görüşleriniz için çok teşekkürler. Umarım sonrası da iyi olacaktır. Saygılarımla

• F

Harika bir doktor. Açıklamaları tavsiyeleri içimizi rahatlattı. Mutlu ayrıldık

Doç. Dr. Mutlu Yüksek

İçinizin rahatlamış olmasına fazlasıyla sevindim. Güzel yorumunuz için çok teşekkürler