Varlık, Halil Sezai Erkut Cd. No:5, Yenimahalle 06170
K
k....d
20 sene önce annemin kalp kapakçığı ameliyatını yapmıştı. Allah razı olsun çok başarılı bir ameliyattı ve halen sıkıntı yaşamadan hayatına devam ediyor çok şükür. Ara ara nerde görev yaptığına bakarız :) unutulmaz bir doktor
• Ankara Etlik İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi • Diğer •
Annemin yillar once kalp kapakcik ameliyatini yapti cok iyi annem yillar gecmesine ragmencok iyi simdi babami emanet ediyoruz icimiz rahat
• Ankara Etlik İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi • •
ce...r
13 eylül 2007 yılında ameliyat oldum muzaffer hoca gibi hastasıyla ilgilenen bir doktor görmedim allah ondan bin kere razı olsun yaşantımı önce allaha sonra muzaffer hocama borçluyum .........başarılar hocam.........cemal çakır..................
mi...r
Yıllar önce babamın ameliyatını yaptı. Hastası işe ilginelen iyi bir insan. Yolu açık olsun.
mi...r
Annemin yıllar önce amelayatını yapmıştı.Hastasıyla bu kadar ilgilenen ve işini bu kadar iyi yapan bir doktorla birdaha karşılaşmak kısmet olmadı.Kendisine başarılar diliyor ve teşekkür ediyorum.
Muzaffer Çeliksöz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Muzaffer Çeliksöz, Kalp Ve Damar Cerrahisi.
Muzaffer Çeliksöz adresi nerede?Muzaffer Çeliksöz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Varlık, Halil Sezai Erkut Cd. No:5 Yenimahalle
Adresine gitmek zorunda kalmadan Muzaffer Çeliksöz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Muzaffer Çeliksöz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Muzaffer Çeliksöz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Muzaffer Çeliksöz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Muzaffer Çeliksöz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Muzaffer Çeliksöz hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Muzaffer Çeliksöz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.