1986 yılında GATA Askeri Tıp Fakültesi’ni bitirdim.
1994 yılında Biyokimya ve Klinik Biyokimya Uzmanı oldum.
2010 yılı başlarında Son 200 yıllık tıbbi yaklaşımın hastalıkların ana sebebine yönelik teşhis ve tedaviyi yapmadığını sadece şikâyetleri azaltmaya yönelik bir bakış açısına sahip olduğunu fark ettim. Bu sebeple ‘’Tamamlayıcı Tıbba’’ ilgi duymaya başladım.
2015 yılından sonra Akupunktur, Kozmetik Akupunktur, YNSA Akupunktur, Kulak Akupunkturu, TCM Akupunkturu, Nöralterapi, Manuelterapi, Kinezyoloji, Ozonterapi, Kupaterapi, Homeopati, Viseral Osteopati, Radyestezi, Biyoenerji, Mezoterapi, PRP ve CGF(Kök Hücre Tedavisi)eğitimleri ile çok sayıda kongre sempozyum ve uygulamalı eğitimlere katılarak kendimi geliştirdim.

DOKA TERAPİ Doğal ve Kadim Tedaviler Kliniği

Altunizade mah. Mahir İz Cad. No:20 Kütük İş Merkezi Kat:2, Üsküdar, İstanbul 34674

• Sigortası olan hastalar

Akupunktur Randevusu

Kupa Terapi (Hacamat) Randevusu

Ozon Terapi Randevusu

• H

Muzaffer Hoca, insanın hayatında karşılaşabileceği en özel ve kıymetli hocalardan biri. Fiziksel bir şikayetle başladığım akupunktur seanslarından, ruhsal anlamda da büyük açılımlar yaşayarak çıktım. Daha ilk seansta üzerimdeki yüklerin hafiflediğini hissettim; yorgunluklarım adeta şifalandı ve şifalanmaya devam ediyorum.

Fiziksel ya da ruhsal bir sorununuz varsa, “çözümü yoktur” diye düşünmeyin. Muzaffer Hoca’yı arayıp danışın; mutlaka en doğru yönlendirmeyi alırsınız.

• DOKA TERAPİ Doğal ve Kadim Tedaviler Kliniği Akupunktur Randevusu  •

Depresyon ve uykusuzluk şikâyetim için gittim. Tedavi sonrası artık sabahları depresif bir şekilde uyanmıyorum.

• R

Muzaffer bey işinin ehli ve gerçekten faydalı olmaya çalışan bir doktor. Akupunktur konusunda uzman bir doktor arayışında olanlara tavsiye ederim. Kozmetik akupunktur işleminden sonra yüzümdeki lekelerde de açılma oldu. Açıkçası ben memnun kaldım.

• M

Muzaffer hocam gerçekten işinde başarılı ve çok özverili çalışkan ekip arkadaşları ile çok uyumlu klinik olarak gerçekten çok iyiler baş ağrım vardi geçmeyen bir baş ağrısı şuan gerçekten çok rahatladim vücudum da ağrılar vardı şuan çok iyi durumdayım seanslarım
    Devam etmekte ve herkese önerim lütfen sorunlarınızı hocam ile danışın pişman olmazsınız

• P

Canım hocamız bir tane annemin demans ve kireçlenme süreçlerinde kendisinden ve tüm ekipten çok memnun kaldık.

• DOKA TERAPİ Doğal ve Kadim Tedaviler Kliniği Akupunktur Tedavisi  •

Fiziki olarak yaşadığım ağrıların geçmesi, Hocamın tedavi ve beslenme tavsiyesiyle düzelen sindirim sistemim , yine Hocamın tedavi ile unutkanlığımın geçmesi (isimleri dahi unuttuğum olmuştur), sürekli yaşadığım yorgunluktan kurtulmam ve bir sürü sağlıklı gelişme sayabilirim, ama en önemlisi fark etmediğim fiziki sıkıntılarımın çoğunu Muzaffer Hocamın bulması ve tedavi etmesi. Mucize doktor diyoruz biz. Ve iyi ki var Muzaffer Hocam ve güler yüzlü ekibi. Beni korkutan yönü bu hafta şu sıkıntıyı yaşadım gidince anlatayım hocama derken fırsat bulamadan Hocamın bu sıkıntıyı anlaması ve bana söylemesi ve her seferinde hocam ben de size bunu söyleyecektim diye çığlık atan ben, gerçekten büyük lüks bu durum. Ciddi hastalık geçmişi olan benim için ise güven demek Muzaffer Hocam.

• DOKA TERAPİ Doğal ve Kadim Tedaviler Kliniği Akupunktur Tedavisi  •

Diyabet hastasıyım. Akupunktur ile başladık. Bana seanslar çok iyi geldi. Sonra ozon tedavisi gördüm. Bu tedavinin çok faydasını gördüm. Benim için çok değerli bir hoca. Güler yüzlü ve iyi bir doktor. Herkese tavsiye ederim, çok memnunum kendisinden. Ekibi de çok iyi. Hayatım boyunca ilk defa akupunktur yaptırdım. Bana yapılan tüm tedaviler o kadar güzeldi ki anlatamam. Kızımın elinin üstünde kist gibi bir şey vardı, birçok doktor şırınga ile çektiler ama daha da büyüdü, ağrı çekmeye başladı. Kendisine götürdüm, akupunktur yaptı, o kocaman kitle tamamen yok oldu. Bir mucize kendisi.

• G

Şiddetli bir şekilde sırt ve boyun ağrı şikayetim vardı. Tavsiye üzerine kendisine başvurdum. Akupunktur gibi işlemlere ön yargılıydım. Ama ön yargılarım kırıldı. İlk seansta ağrılarım gitti. Memnun kaldığım için devam ettim. Çocukluğumdan bu yana ellerim titriyordu, kimse bir şey bulamadı. 2-3 seansta bu sorunumda çözüldü. Ozon tedavisi de yaşamımı olumlu etkiledi. Tedavisinden olumlu sonuçlar aldım. Ruhen ve bedenen sağlığıma kavuştum. Hekim olduğu için inandım ve güvendim kendisine. Beslenme programı verdi, ona uyudum ve kilo verdim. Ödemim gitti, rahat nefes almaya başladım. Muzaffer Hoca'yı herkese öneriyorum.

•  •

Akupunktur için gittim. Bel ağrım vardı. 10 seans aldım, ağrılarım geçti, şu an daha iyiyim. Alanında uzman, herkese tavsiye ederim. Her zaman kendisine ulaşabiliyorum. Süreçten ve kendisinden memnunum.

•  •

Muzaffer Hoca'ya, migren, kaygı, stres ve regl problemlerim için başvurdum ve akupunktur tedavisine başladık. Bu süreçte, migren ataklarım tamamen yok oldu, uyku kalitem gözle görülür şekilde arttı, kendimi çok daha huzurlu ve zihinsel olarak berrak hissediyorum. Muzaffer Hoca'nin profesyonelliği ve ilgili yaklaşımı sayesinde hem fiziksel hem ruhsal olarak rahatladım. Ekibi de kendisi gibi güler yüzlü ve alanında yetkin, her seansın konforlu geçmesi için ellerinden geleni yapıyorlar. Bu alanda uzman bir doktor arayanlara Uzm. Dr. Muzaffer Öztosun'u gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.