Lisans eğitimi süresince Arnavutluk ve Almanya’da çeşitli projelerde bulunup, eğitimine katkı sağlamıştır. Lisans eğitiminde çeşitli okul kademelerinde stajını tamamlarken, Özel Eğitim Merkezi, Psikolojik Danışmanlık merkezlerinde de gönüllü olarak çalışmaya devam etmiştir.
Lisans eğitimi sonrası İstanbul Gelişim Üniversitesi Klinik Psikoloji yüksek lisans eğitimini ‘Ergen Öğrencilerde İnternet Bağımlılığı, Ebeveynlik ve Bağlanma Tarzları İlişkisinin İncelenmesi’ başlıklı tezi ile tamamlamıştır.
Bu esnada çeşitli özel okullarda Psikolojik Danışman olarak ve Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bağlı Sosyal Hizmet Merkezi’nde Eğitim Danışmanlığı biriminde Psikolog olarak çalışmış olup çeşitli televizyon ve radyo programlarına katılmıştır.
Şu anda Özel Düşünür Koleji’nde psikolojik danışman olarak iş hayatını sürdürmektedir. Aynı zamanda PsikoTerap-İST Eğitim ve Danışmanlık Merkezi Antalya Şubesinde çocuk ve ergenlere yönelik; Oyun Terapisi, Tercih Danışmanlığı, Öfke Kontrolü, Ergenlik Problemleri, Bireysel Danışmanlık alanlarında hizmet sunmaktadır.
SEMİNERLERİ
-Sınav ve Sınav Kaygısı
-Verimli Ders Çalışma Teknikleri
-Aile İçi İletişim
-Ölüm, Yas ve Travma
Altınkum mahallesi, Atatürk Bulvarı No:253 Naci Baydur Demiral apt. Kat:1, Antalya
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
- Sigortası olan hastalar
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Uzm. Kl. Psk. Nagehan Başgün Hoplar adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Nagehan Başgün Hoplar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nagehan Başgün Hoplar, Psikoloji. Size Nagehan Başgün Hoplar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Terapi, Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu, Aile Terapisi, Çift Terapisi, Psikoterapi, Yetişkin Terapisi.
Nagehan Başgün Hoplar adresi nerede?Nagehan Başgün Hoplar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Altınkum mahallesi, Atatürk Bulvarı No:253 Naci Baydur Demiral apt. Kat:1 Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nagehan Başgün Hoplar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nagehan Başgün Hoplar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nagehan Başgün Hoplar hangi dilleri konuşuyor?Nagehan Başgün Hoplar ile Arnavutça, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Nagehan Başgün Hoplar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nagehan Başgün Hoplar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nagehan Başgün Hoplar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Nagehan Başgün Hoplar hangi sigortaları kabul ediyor?Nagehan Başgün Hoplar, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Nagehan Başgün Hoplar ile iletişime geçmenizi öneririz.