Isparta Şehir Hastanesi

Sanayi Mahallesi Atatürk Bulvarı No: 76, Isparta 32200

• Nazmi hocanın eline emeğine sağlık. Antalya Atatürk Devlet Hastanesi'nde Babam safra kesesi ameliyatı oldu. Taş olduğu için ağrıları dayanılmaz olmuştu. Çok şükür şimdi iyi. Yarım saat civarı sürdü ameliyat. Ameliyattan 2 saat sonra yürümeye başladı. Hocam çok nazik, mütevazi ve ilgili biri. Kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz babam ve ben.

• başka bir yer Diğer  •

• kasık fıtığından ameliyat oldum Nazmi hocam güler yüzlü tatlı dilli görevini kusursuz yapan genel cerrah herkese tavsiye eder hocama ve ekibine minnetlerimi sunar teşekkür ederim

•  •

göğsümde kitle vardı doktor bey aldı ve 1 gün içinde yürüdüm yemek yedim hiç ameliyat olmamış gibiyim. Kendisi çok insancıl işinin ehli bir doktor kendisinden çok memnun kaldım teşekkür ederim

• L

annem meme kanseri idi doktorumuz amalıyatını yaparak annami sağlığına kavuşması için çaba göstemiş fakat geç kalınmış vaka olduğu için annemi amalıyattan 4 yıl sonra kaybettim fakat bu süre içerisinde doktorumuz annemle annesi gibi ilgilenmiş hastasını bırakmamıştır kendisine minnetarım saygılarımla...

Profili düzenle veya yönet