Dr. Nebahat S. Sarıca 1999 yılında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olmuştur. Ankara Fizik Tedavi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde aldığı uzmanlık eğitimini 2004 de tamamlandıktan sonra Gaziosmanpaşa Üniversitesi Tıp Fakültesinde öğretim üyeliği yapmıştır.
2008' den beri Ankara'da özel sektörde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı olarak mesleğini icra etmektedir.
Tamamlayıcı Tıp alanında Nöralterapi, Akupunktur, Proloterapi, Mezoterapi, Ozon terapi, Kupa terapisi, Manuel terapi eğitimlerini almıştır, bu yöntemleri klasik tıbbi yöntemlerin yanında akılcı ve bilimsel birliktelik içerisinde kullanmaktadır.

Mustafa Kemal Mah.2131 Sok.Arda Apt. 25/3, Çankaya, Ankara 06530

Röportaj

Dünyanın en güler yüzlü, en sıcak insanlarındandır kendisi. Bundan 13 yıl önce gecirdiğim trafik kazasının vücudumda bıraktığı sekellerin yol açtığı her türlü ağrı ve zorlanmaya karşı hayatımı kolaylaştırmaya çalışması ve bunları yaparken de detaylı detaylı açıklamalar yapıp tavsiyelerde bulunması öyle değerliki benim için. Bir hasta doktorundan 'Size sarılabilir miyim?' diyerek ayrılır mı? İşte o kadar..!

• Nebahat Sarıca Muayenehanesi Diğer  •

İlgisi, bilgisi , hastalık ve tedaviye hakimiyeti ile güvenle gidebileceğiniz bir hekim.

• Nebahat Sarıca Muayenehanesi Hacamat (Kupa) Tedavisi  •

Nebahat hocaya herşey için gidebilirim,bu sefer nöralterapi in girmiştim,daha önce başka bişey için o kadar doğru yönlendirmeleri varki,aşırı güven veren ve tespitleri herzaman doğru çıkan mucizevi kadın benim için

• Nebahat Sarıca Muayenehanesi Nöralterapi  •

• Z

Nebahat Hoca'ya bel ağrısı şikayeti ile gittim, varolan fıtıklaıma eklenen yeni fıtığım için önerdiği yöntemler, beni mevcut durumum ile ilgili detaylı olarak bilgilendirmesi bana güven verdi.Henüz tedavim sonlanmadı ancak şu ana kadarki ilgi ve uygulamalarından son derece memnun kaldım.

• Nebahat Sarıca Muayenehanesi Ağrı Tedavisi  •

Nebahat hocaya yaklasik 2 ay once hem kronik hem de akut agrilarim uzerine doktor yonlendirmesiyle gittim. Uygun gordugu tedavileri aciklama ve hastasini bilgilendirme, hastasiyla kurdugu iliski, zarar vermeme, tedavinin basarisini takip etme gibi acilardan Nebahat hoca'nin profesyonelligi gozetirken insaniyetini, empatiyi, hak temelli yaklasimi da gozardi etmeden tedaviyi yurutmesi cok nadir birarada gorulen ozellikler. Doktorum oldugu icin cok sansli hissediyorum.

• Nebahat Sarıca Muayenehanesi Randevu  •

• B

Dayanılmaz ağrılı bir bel fıtığı ile tüm belden aşağım sanki felç gibiydi,,Nebahat hocam 10 günde eski halime döndürdü.Kendisine minnetimi kelimelere sığmaz.

• Nebahat Sarıca Muayenehanesi Ağrı Tedavisi  •

Kendisinin yaklaşık 3 yıldır hastasıyım, onun kadar hastasıyla empati kuran ve durumu anlamaya çalışan başka bi doktorla karşılaşmadım. Bugüne kadar kimsenin çözemediği bel ve boyun problemlerimi bir muayenede anlayarak beni resmen kurtardı.Ufacık bir ağrımda kendisine koşuyorum ve muayehane’den rahatlamış bir şekilde çıkıyorum

• Nebahat Sarıca Muayenehanesi Fizik Tedavi  •

Şikayetimi anlattıktan sonra yaptığı detaylı muayene ve ultrasound ile tanı koyup yaptığı enjeksiyonlarla topallayarak geldiğim klinikten daha kolay yürüyerek çıktım. Aynı akşam da ağrılarımın %90’ı geçti. Ayrıca telefonla arayarak şikayrtlerimin gerileyip gerilemediğini sordu. Tanı ve tedavisini takip etmesi de oldukça profesyoneldi

• Z

Diş sıkmaya bağlı çene ve boyun ağrılarım vardı. Tavsiye üzerine gittim. Dr Nebahat hanım yapacağı tedavileri ayrıntılı şekilde anlattı. Kafamdaki soru işaretlerini giderdi. Çene kasıma botoks , boynuma Nöralterapi yaptı. Klinikten çıkarken bile ilk rahatlamayı hissettim

• Nebahat Sarıca Muayenehanesi Ağrı Tedavisi  •

Yüzücü olan kızımın omuz rahatsızlığı için tavsiye üzerine başvurduğumuz Nebahat Hocam , kızımın kısa sürede iyileşmesini sağlamakla kalmadı, tedavi sürecindeki takibi, önerileri, hasta empatisi, ulaşılabilir olması , alternatif tedavi yöntemleri ile artık bizim aile doktorumuz oldu .İlgisi , hastaya yaklaşımı , güleryüzlü yaklaşımı sayesinde içimiz çok rahat olarak tedavimize devam ettik .Fizik tedavi konusunda kesinlikle başka doktor aramayın .

• Nebahat Sarıca Muayenehanesi Sporcu Rehabilitasyonu  •