Op. Dr. Necati Özçimen, İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi - TIP FAKULTESI, 1990 - 1996 yıllarında mezun olmuştur. Şuan Novafertil Tüp Bebek Merkezi'nde hizmet vermektedir.

Yetişkin

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Makaleler

Novafertil Tüp Bebek Merkezi

Ateşbaz-ı Veli Mahallesi Yeni Meram Caddesi No: 75, Yeni Meram Caddesi, Meram 42140

• Sigortası olan hastalar

• N

Necati Bey ile tüp bebek sürecimizde tanıştık. Kendisinin bilgili ve tecrübeli olduğunu daha ilk görüşmenizde anlıyorsunuz zaten. Sorduğumuz sorular ı anlayabileceğimiz şekilde çok güzel açıkladı, yeri geldi dinledi, aradığımızda ulaşabildik. Kendisi bu duygusal günlerimizde yanımızda oldu ve bize çok güzel haberler verdi. Dilerim kendisi de tüm hayatı boyunca güzel haberler alır…

• Novafertil Tüp Bebek Merkezi Tüp Bebek  •

İlgisi çok güzel bir doktor herşeyiyle harika ilk tüp bebekde hamile kaldım 14 yıl aradım iyiki yollarımız kesişti ben gibi zor hastayı hep dinledi ilgilendi her telefonla aradıgımda açtı beni sakinleştirdi doktordan öte bir abi gibi yaklaşdı her zaman

Op. Dr. Necati Özçimen

Bana yazdığınız bu güzel ve anlamlı yorum için yürekten teşekkür ederim. Sizinle yollarımızın kesişmesi benim için de büyük bir şanstı. Zorlu ve uzun bir sürecin ardından ilk tüp bebek denemenizde hamile kalmanız, yıllar süren emeğinizin ve umudunuzun karşılığı oldu. Tüm bu süreçte bana duyduğunuz güven ve samimiyetiniz için minnettarım. Her aradığınızda sizi sakinleştirebilmek ve yanınızda olabilmek benim için bir görevden öte bir mutluluktu. Sizi tanımak, hikayenizin parçası olmak benim için büyük bir onur. Sağlıklı ve huzurlu bir süreç diliyorum.

• N

Çok ilgili hocam nazik sorularımıza hep güzelce yanıt aldık tedavimiz stressiz rahat geçti 2.denememizde bebeğimizin kalp atışını duyduk tavsiye ederim herkese

• Novafertil Tüp Bebek Merkezi Beşinci Gün Transferi  •

Op. Dr. Necati Özçimen

Değerli yorumunuz için içtenlikle teşekkür ederiz. Sürecimizi bu kadar pozitif bir şekilde deneyimlemiş olmanız bizleri çok mutlu etti. Sorularınıza açıklıkla yanıt verebilmek ve tedavinizi stressiz, rahat bir şekilde ilerletebilmek en büyük önceliğimizdir. İkinci denemenizde bebeğinizin kalp atışlarını duymanıza eşlik edebilmek bizim için de çok özel ve anlamlı bir andı. Bu güzel tecrübenizi paylaşarak bize duyduğunuz güveni göstermenizden dolayı ayrıca teşekkür ederiz. Tavsiyeniz bizim için çok kıymetli. Sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Necati hocamı 4 yıldan beri tanıyorum her ne kadar tüp bebek üzerinde uzman bir hekim olsada normal gebelikte de herkesin güvenle gidebileceği en iyi hekim güler yüzlü ve samimiyeti gerçekten bir doktor değil arkadaş gibi işini layıkıyla yapan doktor herkesin gitmesini tavsiye ederim bizim şuan 2. Gebeliğimiz ve nerde olursa olsun hep tercih edeceğimiz doktorumuz sonsuz minnettarız

• Novafertil Tüp Bebek Merkezi Randevu  •

Op. Dr. Necati Özçimen

Değerli yorumunuz için gönülden teşekkür ederiz. Böylesine samimi ve içten düşüncelerinizi okumak bizleri gerçekten çok mutlu etti. Bana duyduğunuz güvenin yıllar içinde artarak devam etmesi, hem tüp bebek sürecinde hem de normal gebelik takiplerinizde kendinizi rahat ve güvende hissetmeniz bizim için büyük bir gururdur. İkinci gebeliğinizde de bizi tercih etmiş olmanız, paylaştığınız bu güzel sözler ve tavsiyeniz için ayrıca teşekkür ederiz. Sağlıklı, huzurlu ve güzel bir gebelik süreci diliyoruz.

• G

Necati hocama düzenli olarak 10 yıla yakındır muayeneye gidiyorum 1 kez olsun odasından kafamda soru işareti ile çıkmadım her zaman ayrıntılı muayene etti ve ayrıntıyla bütün süreci anlattı. Gebelik takibimi Necati hocam yaptı doğum sürecinden çok korkuyordum fakat hocamın sakinliği güvenirliği ve takibi ki mükemmel tecrübesi sayesinde doğum süreci inanılmaz kolay ve sıkıntısız geçti bu süreç boyunca her aklıma takılan soruda aynı ilgi ve güler yüzle ilgilendi.Hocamın tecrübesi sayesinde çok kolay ve sıkıntısız bi süreç geçirdim.

• Novafertil Tüp Bebek Merkezi Sezeryan Doğum  •

Op. Dr. Necati Özçimen

Bu kadar içten ve güzel sözleriniz için gerçekten çok teşekkür ederim. Yaklaşık on yıla yakın bir süredir muayenelerinizde size eşlik etmek, her kontrolünüzde sizi rahatlatabilmek ve aklınızdaki tüm soru işaretlerini giderebilmek benim için büyük bir mutluluk. Doğum öncesinde duyduğunuz kaygıları çok iyi anlıyorum; böyle özel bir dönemde hissettiğiniz her duygunun ne kadar değerli olduğunun farkındayım. Sizin ve bebeğinizin sağlığını en iyi şekilde takip edebilmek, her aşamada yanınızda olabilmek benim için büyük bir sorumluluk ve aynı zamanda gurur kaynağıydı.

Doğumunuzu kolay ve sıkıntısız bir şekilde tamamlamış olmanızdan dolayı çok memnunum. Bu süreçte bana duyduğunuz güven ve her defasında gösterdiğiniz samimiyet benim için çok kıymetli. Sizin gibi düşünceli, iletişimi güçlü ve sürece bu kadar özen gösteren bir hastaya eşlik etmek benim için her zaman bir ayrıcalık oldu.

Güzel dilekleriniz için tekrar teşekkür eder, sağlığınız ve mutluluğunuzun her zaman daim olmasını dilerim. Her zaman yanınızdayım.

• G

Hocam, yıllar önce tüp bebek tedavisinde tanıştık ve ilk denememizde bir kızımız oldu şimdi kızıma kardeş düşündüğümüz için tekrar geldim Necati hocam gerçekten çok özverili, ilgili , anlayışlı , sabırlıdır.. Sıcakkanlı yaklaşımı, bilgi ve tecrübesiyle tüm tüp bebek sürecinde inanılmaz güven veriyor. Bu süreçte attığımız her adımda bizi cesaretlendirdiğiniz ve umutla ilerlememizi sağladığınız için gönülden minnettarız.iyi ki siz hocam…

Op. Dr. Necati Özçimen

Ne kadar içten ve anlamlı sözleriniz için çok teşekkür ederim. Sizin gibi değerli bir ailenin bu sürece yeniden umutla başlamasına eşlik etmek benim için büyük bir mutluluk. İlk tedavide yaşadığımız başarıyı şimdi bir kardeş hayaliyle taçlandırmak heyecan verici. Güveninizi ve desteğinizi hissetmek bizler için çok kıymetli. Her adımda yanınızda olmak, size umut ve güven vermek en büyük hedefim. Bu yolculukta birlikte ilerlemekten onur duyuyorum. İnşallah bu sefer de güzel haberlerle mutluluğumuzu katlarız. İyi ki varsınız, her şey gönlünüzce olsun.

Çocuk istemi ile başvurdum ve kısa sürede çocuğumu kucağıma aldım. Necati Hocam gerçekten çok ilgili, çok özverili bir doktor. Saat kaç olursa olsun, izin günlerinde dahil her zaman telefonu açtı, her zaman ilgilendi. Sonrasında her zaman arayıp dururumu kontrol etti. Herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum.

Op. Dr. Necati Özçimen

Güzel geri bildiriminiz ve içten sözleriniz için çok teşekkür ederim. Bu anlamlı yolculukta size eşlik edebilmek, sonunda evladınızı sağlıklı bir şekilde kucağınıza almanızı görmek benim için büyük bir mutluluk ve gurur kaynağı. Süreç boyunca bana duyduğunuz güven ve iş birliğiniz sayesinde bu başarıyı birlikte elde ettik. Takip ve desteğin önemini biliyor, her hastamla aynı özeni göstermeye çalışıyorum. Bu yolculukta yanınızda olabildiysem ne mutlu bana. Ailenize sağlık, mutluluk ve huzur diliyorum. Güzel dilekleriniz için tekrar teşekkür ederim.

• Ş

Tüp bebek tedavisi için karar verdiğimizde tanıştık Necati Hocam'la. İlk görüşmede bütün hikayemi dinledi, hiçbir ayrıntıyı atlamadı. Kendisi anlayışlı, alanında tecrübeli bir doktor. Tedavimizin sonucunda çok şükür pozitif haberini aldık. Kontrol sürecinde de kendisiyle devam ediyoruz. Hocamı tedavi için doktor arayışında olan herkese tavsiye ediyorum.

Op. Dr. Necati Özçimen

Güzel düşünceleriniz ve içten geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim. Sürecin en başından itibaren gösterdiğiniz güven, sabır ve kararlılık tedavinin başarısında en büyük etkenlerden biri oldu. Sizin gibi bilinçli ve güçlü bir hastayla çalışmak benim için de son derece kıymetliydi. Her aşamada yanınızda olmak, güzel haberlerinizi paylaşmak büyük bir mutluluk. Kontroller süresince de aynı hassasiyetle devam edeceğiz. Tavsiyeniz için ayrıca teşekkür ederim. Size ve ailenize sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir gelecek diliyorum. İyi ki tanıştık.

• Ö

Arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittik. Gitme sebebimiz kızımıza bir kardeş içindi. Ve çok şükür isteğimiz gerçek oldu. Doktorumuzun ilgisi, tedavisi, motive edişi, her zaman anlayışlı, kibar olması, bilgisi ve Rabbimin izni ile ikinci kez annelik duygusunu tattık. Tavsiye ederim, her zaman ediyoruz da... Sonucunun güzel olma ihtimalini hayalimizden aklımızdan hiç eksitmeyince ne ağrı ne zorluk hiç önemli değil, canım yandığında hep düşündüğün sonu güzel olacak hayalimize bir adım daha yaklaştık. İyi ki Necati Hoca...

Op. Dr. Necati Özçimen

Böylesine anlamlı ve içten bir paylaşımda bulunduğunuz için yürekten teşekkür ederim. Sürecin başından sonuna kadar gösterdiğiniz sabır, inanç ve pozitif yaklaşım her şeyin en güzel şekilde sonuçlanmasına vesile oldu. Sizin gibi değerli bir ailenin mutluluğuna tanıklık etmek benim için büyük bir onurdu. Her adımda yanınızda olabilmek ve hayalinize kavuşmanızı görmek tarif edilemez bir mutluluk. Güzel dilekleriniz ve samimi sözleriniz için tekrar teşekkür ederim. Sağlık, mutluluk ve huzur hep sizinle olsun. İyi ki yollarımız kesişti.

• Ş

Merhabalar Necati hocam ile tüp bebek serüvenim ile tanıştık iyi ki tanıştık bize umut oldu umutsuzluğu unutturdu çok şükür önce Allah’ın sonra hocamın sayesinde oğluma hamileyim o kadar emek veriyor o kadar çok serüvenimizi benimsiyor ki hiçbir zaman mesafeli bir doktor gibi görmüyoruz ailemiz gibi güler yüzü sayesinde muayenelerimiz çok güzel geçiyor bütün sorularımın cevaplarını sabırla veriyor acil durumlarda her an ulaşabiliyorum gerçekten iyi ki var umarım herkese umut olmaya devam eder herkes böyle güzel hekimle karşılaşmasını isterim tereddüt etmeden herkese tavsiye edebilirim

Op. Dr. Necati Özçimen

Tüp bebek sürecinde bana duyduğunuz güven ve güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim. Her zaman yanınızda olduğumu, her sorunuza sabırla cevap verdiğimi ve bu yolculukta sizinle birlikte ilerlediğimizi bilmek beni çok mutlu ediyor. Sağlıklı bir gebelik süreci geçirmeniz, en büyük dileğim. Hep birlikte geçirdiğimiz bu serüvenin, sizin için umut dolu bir yolculuğa dönüşmesi beni son derece gururlandırıyor. Her zaman güler yüzlü, sabırlı ve güven verici bir destek sunmak için buradayım. Hep birlikte güzel sonuçlar alacağımıza inancım sonsuz. Hepinize sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum.