- Fıtık
Çocuk Fizyoterapisi
İnkontinans Tedavisi
İnme Rehabilitasyonu
gü...m
Omuz ağrım için Necla Hn. ile görüştüm kendisi mr ve raporlarımı da inceleyerek bana egzersizleri uygulamalı oalrak gösterdi. Aynı zamanda görsel oalrak ta tarafıma yolaldı. Yaklaşık 1 haftadır düzenlli uygulamaya çalışıyorum ve ağrılarımda ciddi azalma oldu. Güleryüzlü, konusunda oldukça tecrübeli gayet ilgili bir uzman. Hiç tereddüt etmeyin.
• Online Danışmanlık • •
Ö
ö.....
Sırt ağrılarım için Necla hanıma gitmiştim. Sırt ağrım hafifledi. Birkaç seans terapi aldım. Sonuçtan gayet memnun kaldım.
Uzmana arkadaş aracılığıyla ulaştım. Oğlum SP hastası ve ortopedi ameliyatı oldu. Fizik tedavi için başvurdum. Oğlum Necla Hoca'ya başladığı günden bu yana çok değişim gözlemledim. Ayrıca taktik ve tekniğe çok hakim bir fizyoterapist. İşini bilen biri. Açıkçası, bu zamana kadar tanıdığım en iyi fizyoterapist diyebilirim. En önemlisi oğlumun sevmesi, samimi ve güler yüzlü olması.
Trafik kazası sonucu omuz çıkığı sonrasında donuk omuz şikayetim vardı. Necla Hoca'ya başvurdum, kolumu arkaya, sağa ve sola açılmıyordu. Şimdi Necla Hoca sayesinde eski haline kavuştuğunu söyleyebilirim. Necla Hoca ile tanıştığım için çok şanslıyım. Benim için en önemli olan şey, onun güler yüzlü ve işine hakim biri olmasıydı. Samimi ve içten çalıştığı için ben seans sürecinde kendimi çok rahat hissettim. Çok korkulu ve ağrılı zamanlarımda destek olmuştur ve şu an kolum çok iyi durumda.
Necla Çalpan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Necla Çalpan, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Necla Çalpan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Manipülasyon, Fizik Tedavi, Manuel Terapi, Ortopedik Rehabilitasyon, Kırık Rehabilitasyonu, Medikal Masaj, Felç, Boyun Fıtığı, Eklem Eğriliği.
Necla Çalpan adresi nerede?Necla Çalpan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Necla Çalpan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Necla Çalpan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Necla Çalpan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Necla Çalpan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Necla Çalpan hangi dilleri konuşuyor?Necla Çalpan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Necla Çalpan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Necla Çalpan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Necla Çalpan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Necla Çalpan hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Necla Çalpan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Necla Çalpan hangi sigortaları kabul ediyor?Necla Çalpan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.