Psikolog Necla Nur Başak olarak, çocuk, ergen ve yetişkinlerle çalışmaktayım. Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) ve oyun terapisi tekniklerini kullanarak danışanlarıma yaşam kalitelerini artıracak farkındalık ve beceriler kazandırmayı hedefliyorum. Psikolojik Test Uygulayıcısı olarak çeşitli psikolojik testleri uygulama ve raporlama deneyimine sahibim.
Oyun Terapisi ve Aile Danışmanlığı eğitimlerini tamamladım, çok sayıda araştırma ve çalışmaya katıldım. Etik ilkelere bağlı, danışan odaklı bir yaklaşımı benimsiyorum. Mesleki gelişimimi sürdürebilmek için düzenli olarak eğitimlere ve süpervizyonlara katılmaya devam ediyorum.

• Sigortası olan hastalar

Psk. Necla Nur Başak

Tokat, Tokat

• Sigortası olan hastalar

• N

Panik ataklarım yüzünden günlük hayatım oldukça kısıtlanmıştı seanslardan itibaren Necla hanımın desteğiyle ataklarımla baş etme yollarını öğrenmeye başladım.Anlayışlı, sabırlı ve profesyonel yaklaşımı bana güven verdi. Şimdi kendimi çok daha iyi hissediyorum.

• Online Danışmanlık Randevu  •

Depresyon nedeniyle destek almaya başladım. Psikolog Necla Hanım çok anlayışlı ve samimi yaklaştı. Seanslarda kendimi güven içinde hissettim. Kısa sürede farkındalık kazandım ve hayatıma olumlu yansımalarını gördüm.

• C

Dikkat bozukluğum olduğu için randevu almıştım. Çok samimi ve içten yaklaştı. Çok kısa sürede etkisini gördüm.

• Online Danışmanlık Randevu  •

Sınav sürecimde kendisiyle tanıştık benim için süreci daha kolay ve sakin atlatmamı sağladı kendisine burdan da memnuniyetini iletmek istiyorum

• O

Kaygı bozukluğu şikayeti ile çekinerek randevu alıp, sonrasında ise çok memnun kaldığım psikolog Necla Hanım.