Hastane Mah., Sinop
Görüşler
fa...
Doktor hanımı, babamın akciğerindeki kitle süreci sebebiyle tanıdık. Öncelikle harika bir insan ve çok kıymetli bir doktor. Hastanelerde artık ender rastlanan o insancıl yaklaşımı bizi gerçekten çok etkiledi.
Tedavi sürecini ailemizin her ferdine ayrı ayrı anlatmak durumunda kalmasına rağmen, inanılmaz sabırlı , ilgili ve hastasını çok iyi takip eden bir hoca. Öğle aralarında, hatta izinli günlerinde bile gelip süreci anlatması bizim için çok değerliydi.
Ayrıca şehir hastanesi ekibi de şaşırtıcı derecede kibar ve nazikti. (Elbette istisnalar vardır.) Başta Necmiye Gül hocamız olmak üzere emeği geçen herkesten Allah razı olsun.
İnsanlığını, emeğini, hastasına olan yakınlığını ve süreci bu kadar dikkatle takip edişini minnetle hep hatırlayacağız. Başarıları daim olsun.• Sinop Boyabat 75.Yıl Devlet Hastanesi • Diğer •
Necmiye Gül Temel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Necmiye Gül Temel, Pratisyen.
Necmiye Gül Temel adresi nerede?Necmiye Gül Temel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hastane Mah. Sinop
Adresine gitmek zorunda kalmadan Necmiye Gül Temel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Necmiye Gül Temel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Necmiye Gül Temel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Necmiye Gül Temel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Necmiye Gül Temel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Necmiye Gül Temel hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Necmiye Gül Temel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.