Merhabalar, 2020 yılında İzmir Katip Çelebi üniversitesinden mezun olduktan sonra 2 sene Sada hastanesi ortopedi servisinde çalıştım. Hastanede çalıştığım son 6 ayımda ise yarı zamanlı olarak Reformer pilates hizmeti veren bir kurumda çalıştım. Sonrasında 6 ay hem Klinik Reformer pilates hem de fizyoterapi hizmeti veren bir klinikte çalıştım. 2023 Eylül ayında Karşıyaka’da kendi kliniğimi faaliyete geçirdim. Ağustos 2025’te de kurmuş olduğum kliniğimi Menemen Egekent 2’ye taşımış bulunmaktayım. Hizmetlerime burda devam etmek ve sizlerle tanışmak için sabırsızlanıyorum. Sağlıklı günler.
Ulucak, Menemen, İzmir
Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu
Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi
Fizik Tedavi
Kontrol Randevusu
Manuel Terapi
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Fzt. Nergiz Hilal Arsal adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Nergiz Hilal Arsal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nergiz Hilal Arsal, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Nergiz Hilal Arsal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu, Normal Randevu, Kontrol Randevusu, Fizik Tedavi, Manuel Terapi, Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi.
Nergiz Hilal Arsal adresi nerede?Nergiz Hilal Arsal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ulucak İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nergiz Hilal Arsal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nergiz Hilal Arsal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nergiz Hilal Arsal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nergiz Hilal Arsal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Nergiz Hilal Arsal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nergiz Hilal Arsal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nergiz Hilal Arsal ile iletişime geçmenizi öneririz.