Merhaba, ben Psikolog Neslihan Kocabay. Lisans eğitimimi İstanbul Üniversitesi Psikoloji Bölümünde tamamladım. Lisans eğitimi süresince Psikoloji Zirvesi 1ve 2, 17. Ulusal Psikoloji Kongresi ve İstanbul Üniversitesi Psikoloji Günlerine katıldım. istanbul Üniversitesi Sevda Sabancı Kreş inde, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri servisinde ve Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Psikiyatri Servisinde staj yaptım. Uzman Psikolog Faruk Öğünç tarafından verilen " Kendilik Tiyatrosu" adlı Grup Psikoterapi Eğitimine katıldım.
Biruni Üniversitesi Aile Danışmanlığı Sertifika Programını tamamladım. Ev Okulu Derneği'nden; Travma ve Krize Müdahele Eğitimi, İleri Düzey Aile Danışmanlığı Eğitimi, Ennegram Eğitimi Sertifika Programlarını aldım ve Şema Terapi Eğitimi ve Süpervizyonunu tamamladım.
Çocuklara yönelik ise; VISC-R Eğitimi, Objektif Çocuk Değerlendirme Testleri Eğitimi, Projektıf Bir Teknik Olarak Çocuk Resmi Eğitimini aldım. Çocuk ve Ergenlerde Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimini ve Süpervizyonunu tamamladım.
Evli ve iki çocuk annesiyim. Mesleki gelişimimi sürdürebilmek için düzenli olarak eğitimlere ve Süpervizyonlara katılmaya devam etmekteyım.
- Depresyon
Kent EGY Testi
Louisa Duss
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Psikolog Neslihan Kocabay
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Çocuklarda Yeme Problemleri
Ön Görüşme
Şema Terapi
n...
Terapim sürecinin sonlarına doğru ilerliyoruz ve bu süreçteki deneyimlerimi paylaşmayı kıymetli buluyorum. İlk başladığımda kaygılarım beni oldukça zorluyordu. Ancak Neslihan Hanım ile yaptığımız seanslar, benim için dönüm noktası oldu. Her seans, içsel dünyamı anlamama yardımcı oldu. Kaygılarımı ifade etmekte zorlandığım anlarda bile bana güven verdi. Neslihan Hanım, rehberliğiniz sayesinde kendimi daha iyi tanımaya ve duygularımla barışmaya başladım. Kullandığım ilaçlar kesildi. Bu süreç benim için çok değerliydi. Artık kaygılarımın üstesinden gelme konusunda daha güçlü hissediyorum. Bu süreçte öğrendiğim beceriler, sadece kaygı ile değil, hayatımın birçok alanında daha sağlıklı seçimler yapmamı sağladı. İyi ki sizinle yollarımız kesişmiş.
f.....
Neslihan Hanım ile kaygı bozukluğuna bağlı olarak yardım aldım. Kendisi güler yüzlü ve samimi. Bana o süreçte yardımcı oldu. Tavsiye ediyorum.
Neslihan Hanım ile yaptığım bireysel terapi sürecinde özellikle öfke kontrolü ve iletişim sorunları üzerine çalıştık. Seanslar sırasında kendimi daha iyi anlamama yardımcı oldu ve öfkemi yönetebilmem için bana etkili teknikler sundu. İletişim becerilerimi geliştirmem konusunda da yönlendirmeleri oldukça faydalıydı. Kendi iç dünyama dair farkındalığım arttı ve günlük hayatımda daha sağlıklı tepkiler verebilmeye başladım. Profesyonelliği ve anlayışından dolayı çok memnunum. Neslihan Hanım ile terapi yolculuğuna iyi ki çıkmışım.
• Online Danışmanlık • Online Terapi •
be...e
Neslihan Hanım ile bir arkadaş tavsiyesi sayesinde tanıştım. Eşimle birlikte zor bir dönemden geçiyorduk ve İletişimimiz neredeyse tamamen kopmuştu. İkimiz de kendi hislerimizi ve ihtiyaçlarımızı ifade etmekte zorlanıyorduk. İlk günden itibaren kendimizi güvende hissettiğimiz, yargılanmadan dinlendiğimiz ve sorunlarımızın derinine inebildiğimiz bir ortamda bulduk. Neslihan Hanım bize sadece birbirimizi daha iyi anlamamızı sağlamakla kalmadı, aynı zamanda daha sağlıklı iletişim kurmanın yollarını da öğretti. Terapi sürecinde hem bireysel hem de ilişkisel
farkındalıklarımız arttı. Kendimize ve ilişkimize dışarıdan bakabilmek, problemlerimizi çözülebilir birer konu olarak görmemize yardımcı oldu. Terapiler esnasında bize gösterdiği sabır, profesyonellik ve sıcak yaklaşımı çok kıymetli. Sayesinde ilişkimizde yeniden dengeyi bulduk ve daha güçlü bir bağ kurduk.
Neslihan Hanım' ı kesinlikle tavsiye ederim.• Psikolog Neslihan Kocabay • Randevu •
P
pk...z
Hayatımız çok zorlu bir sürecinde tüm umutlarımı yitirdiğim süreçte bir yakınim tavsiyesi üzerine Neslihan hanımda tanıştık. Bu süreçte nezaketli ve sevecen yaklaşımı ile bana çok destek oldu .Empatinin çok iyi hissettirdi bana ,bu hayatta gerçekten anlaşıldığımi hissettim. Kendi yetenek ve güçlerimin farkına varmami sağladı. Önyargilarimdan kurtuldum.Kendi yolumu bulmamda bana çok fayda sağladı . Ben çok memnun kaldım . Daha sonra 9 yaşında oğlumunda seanslara devam etmesini sağladım . çook memnun kaldım , sizlerede tavsiye ederim.
• Psikolog Neslihan Kocabay • Randevu •
Z
z...
Neslihan Hanım'a tavsiye ile ulaştım. Çocukluktan gelen ve aile kaynaklı sıkıntılar üzerine çok ama çok güzel ve verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Kendisi çok iyi bir dinleyici, sıkılmadan uzun süre anlattıklarımı dinledi. Çok sabırlı yaklaşımı, çok içten ve naif güler yüzlü. Çevremdekilere kesinlikle tavsiye edeceğim tek insan. Başarılarının ve kariyerinin yükselmesi temennisiyle.
Neslihan Kocabay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Neslihan Kocabay, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Neslihan Kocabay tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Gessell Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi, Louisa Duss, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Porteus Labirentleri Testi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Bireysel Terapi.
Neslihan Kocabay adresi nerede?Neslihan Kocabay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeşilırmak mah Tokat
Adresine gitmek zorunda kalmadan Neslihan Kocabay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Neslihan Kocabay uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Neslihan Kocabay isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Neslihan Kocabay, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Neslihan Kocabay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Neslihan Kocabay tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Neslihan Kocabay hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Neslihan Kocabay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Neslihan Kocabay hangi sigortaları kabul ediyor?Neslihan Kocabay tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.