Merhaba ben Uzman Psikolog Neslihan, psikoloji lisans öğrenimimi Yaşar Üniversitesinde bitirdim. Sonrasında ise Ege Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik üzerine yüksek lisansımı tamamladım. Aile Danışmanlığı, Aile Arabuluculuğu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Şema Terapi, Psikolojik Travma ve Krize Müdahale, Çocuk Cinsel İstismarında Psikolojik Değerlendirmeler ve Tedavi Modelleri eğitimlerini aldım. 5 yıldır çeşitli kurumlarda yetişkin, çift, çocuk-ergen danışanlara psikolojik destek sağlamaktayım.
Hakkımda
- Sınav Kaygısı ,
Ankara, Çankaya
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Neslihan Yörük Yanık adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Neslihan Yörük Yanık isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Neslihan Yörük Yanık, Psikoloji, Psikolojik Danışma ve Rehberlik.
Neslihan Yörük Yanık adresi nerede?Neslihan Yörük Yanık şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Neslihan Yörük Yanık isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Neslihan Yörük Yanık online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Neslihan Yörük Yanık isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Neslihan Yörük Yanık bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Neslihan Yörük Yanık ile iletişime geçmenizi öneririz.
Çankaya civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar